intalnire mirese 2006
Fetelor, nu care cumva sa faceti intalnire si sa nu postati aici mai intai, ca eu nu pot tine pasul cu voi.....Plssssssssssss
Eu am net doar la servici si inca ma chinui sa dau zor, sunt la pag 15 cap 35 si voi ati ajuns deja la cap 36 , pag 12....
Aseara am printat vreo 8 pag de net (ca pe foi A4 erau mai multe....) doar-doar va mai prind din urma....
Si cum mi-a spotit "o pasarea" (stie ea cine ) ca planuiti o intalnire, pls, notati si aici....ca eu s-ar putea sa ratez vestea ....
Pupici la toate fetele.
Giova : SA-TI TRAIASCA BEBE ANI MULTI SI FERICITI SI SA VA BUCURATI DE EL!
A.cicel, incearca sa fii cat mai cuminte (te cred ca e greu).
Bun venit noilor fete si sorry ca nu va pomenesc pe toate ca sunteti muuuuuuuuuulte si eu ma grabesc...
DA' MUSAI VREU SA VA VAD LIVE.
Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Raspunsuri
krelia spune:
elara...stai linistita, ca te vom anunta noi cumva...vad ca ai PM activat..asa ca....de cate ori intri...check in partea stanga..daor doar o fi vreun mesagel
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
andreea_trend spune:
Elara... ca sa nu zici ca nu iti raspundem...
Intalnire .... duminica .... pe la 2-3... a zis Krelia.... in caz ca nu apuci sa citesti mesajele....
Nunta noastra
Poze
krelia spune:
banca transilvania, rond piata alba iulia, apoi, traffic bar, bd. burebista (aproape) - duminica, ora 14.
Suna bine?
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
kateryna spune:
Eu zic ca da.
Cine imi spune si mie cu ce se ajunge de la Gara de Nord pana acolo?
Nunta noastra
Cununie civila
plici plici spune:
quote:
Originally posted by kateryna
Eu zic ca da.
Cine imi spune si mie cu ce se ajunge de la Gara de Nord pana acolo?
Nunta noastra
Cununie civila
Kate, probabil ca trebe sa iei un metrou pan la unirii si apoi o masina incolo spre piata alba iulia! iti zic si eu din perspectiva unui sofer, da sper sa te ajute. stiu ca e o statie de masina exact la unirii pe pod, cum iesi de la metrou....
plici plici spune:
sper sa te ajute :)
pana la urma cine vine? adica in afara de krelia, eu, Kateryna, andreea_trend parca ...si nu mai stiu la cate pagini am citit azi....
dyadya spune:
Pai, de exemplu, mai vin EU!! Ha-ha, credeati ca scapati de mine?! Vrajitoarelor!!!Eu sunt pentru ora 14 ca am observat ca avem tendinta sa ne lungim asa ca e mai bine sa ne intalnim mai devreme!
Sper sa nu intervina nimic(ca de exemplu raceala asta turbata care a dat peste mine taman acu')
Kateryna, si eu stau prin zona Gara de Nord, asa ca vb si mergem impreuna. Cu mijloacele de transport in comun ca fata n-are carnet! Anyway acolo se ajunge si cu tramvaiul 34 pana la Muncii si de acolo, 2 statii cu 104. Dar vb pana duminica!