Mamici din Arad...??? (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinutza13 spune:

LA MULTI ANI PATRIK!!!

IOANA jur ca nu-mi vine sa cred!Felicitari si Doamne ajuta sa fie sanatos,frumos si cuminte.Vai.......super,nici nu ma gandeam ca intr-un interval de timp atat de scurt veti avea bb.Si eu vreauuuuuu!!!!
Ioana hai sa te intreb,eu am auzit ca trebuie sa ai 6 luni lucrate dupa bb1 ca sa beneficiezi de indemnizatie la bb2,asa este oare?
5 garvidutze asa pe viteza...

FLAVIA --------
IOANA --------
DIANA --------
ALINA --------
GABI --------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Ioana hai sa te intreb,eu am auzit ca trebuie sa ai 6 luni lucrate dupa bb1 ca sa beneficiezi de indemnizatie la bb2,asa este oare?

Alinutza nu este adevarat. Nu trebuie sa lucrezi 6 luni ca sa beneficiezi de CIC 2, poti sa intri direct in al doilea( daca vrei)
Asteptam sa ni te alaturi si tu

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Alinutza13 asa e cum zice Gabi: poti intra din CIC1 direct in CIC2!

Burticilor cum va simtiti?Eu am o energie debordanta! Toata ziua sunt pusa pe curatenie!Si n-am somn!
.....dar inca mai astept confirmarea de sapt viitoare de la eco sa ma conving si eu!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Mersi Gabi.
Mai am o intrebare ..... eu iau pastile contraceptive,cu cat timp inainte trebuie sa le las daca ma hotarasc sa fac bb2(as vrea din tot sufletul cat mai repede,dar eu am auzit ca trebuie sa fac pauza de 6 luni pana la conceptie)

Pupici!!!

Mergi la inceput

Mersi Ioana.

Mergi la inceput

Alinutza si eu stiu tot de aprox. 6 luni de pauza la anticonceptionale inainte de o sarcina, dar mai bine intrebi un ginecolog.

Pupici!

Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Ioana, eu merg la dr. luna viitoare, imi fac analizele la sfarsitul lunii si apoi merg can am gata si analizele.
Nu te mai stresa, daca testul ti-a iesit pozitiv e sigur sarcina.
Alinutza, eu stiu ca minim 3 luni trebuie sa faci pauza la anticonceptionale inainte de-a ramane insarcinata. Prietena mea din Oradea a ramas insarcinata in prima luna dupa ce le-a intrerupt(din greseala a ramas) si nu a fost nici o problma, copilul e ok.
Cu CIC-ul asa e cum au zis fetele, poti intra din CIC 1 in CIC 2 dar fara pauza, prietena mea de la Cicir asa e acum.
Daca faci pauza intre copii am inteles ca e obligatoriu sa lucrezi 10 luni, nu 6. Asa am auzit, nu stiu sigur.

Gabi, tu cand mergi la dr.?

Nu stiu daca vi-am scris, aseara am cumparat de la Selgros camera foto(sa vedeti acum la poze! :) ) si monitor LCD.

Alina (5+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun

Mergi la inceput

Alinush felicitari pentru noile achizitii!Sa le folositi(la maxim!!!) sanatosi!

Eu trebuie sa vad cu ochii mei punctuletul la eco si abia atunci m-oi convinge....asa ca inca sunt stresata!

Am pus niste poze cu bazucu pe albumul din Yahoo!

Pupici!

Poze Yahoo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,

Stiti la ce ma gindeam? Poate una dintre voi o sa aveti gemeni. Cine vrea?
Asa ca sa nu fiu eu singura cu gemeni.
Ioana, tu la cine mergi la dr?Dar tu Gabi?Ioana, nu te mai stresa, eu stiu ca testele pot sa fie negative si sa fie sarcina, dar nu si invers.
Ce timp frumos e afara...
Fain, Alinush. Al meu sot s-a puturosit cu pozele, desi are niste aparat aproape profesional...
Va pupam,
Cristina si gemenutele

--

http://cristinacsa.bei.t-online.de

Mergi la inceput

Cristina deocamdata m-am hotarat sa merg aici la dr.Miclea, dar as merge si la dr cu care am nascut la Cluj(numai ca mai rar ....), dar inca nu stiu sigur....poate nu voi fi in stare de asa drum lung atat de des....
Si sa stii ca mie mi-ar place la nebunie sa am gemeni....dar slabe sanse ca nimeni din familiile noastre n-a avut vreodata!

Pupici!

Poze Yahoo

Mergi la inceput