Mamici din Arad...??? (40)
Raspunsuri - Pagina 7
flavia ramona spune:
Ioana, cum era cu stresul din cauza bolilor????
Exact asa gandesc si eu, mai bine ma pazesc decat sa ma arunc cu capul inainte, mai ales ca acest bb este mult asteptata si vine dupa o serie de analize, tratamente, etc. ceea ce nu a fost usor.
Soramea a fost cu Lisa la dr si se pare ca nu e inca varicela, cica are cela la gat si de acolo e febra, iar bubitele probabil de la ceva mancare. Cand a fost la dr a vazut ceva pe masa si a intrebat "Ce e acolo" si dupa ce a vazut ca e prajitura a zis: "pot sa duc acasa?" si i-a dat dr sa duca acasa, va dati seama ca nu a scapat ..... Si vorbeste asa frumos, cu propozitii ... imi vine sa o manc si mi-e TAREEEEEEE dor de ea.
alinamoro spune:
Mi-am schimbat semnatura!
Alina (5+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
Alinush si mersi!
Flavia sa-ti zic si eu de ce a zis Ovi.
"Stiam"!Si e extrem de fericit !Ma pupa pe burtica si ma mangaie!
Eu inca nu-mi revin din soc!
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
gabitzica spune:
Ioana, felicitari
Vai nu imi vine sa cred ce de gravide pe aici! Super!
Fetelor spuneti-mi si mie cum se calculeaza saptamanile astea????De la UM?
Cipri e tare fericit! El a aflat inaintea mea, pentru ca mi-a furat testul din mana , cand l-am facut, si sa ma vedeti cum fugeam pe la unu noaptea dupa el prin casa, ca el nu vroia sa imi spuna rezultatul.
Nici mie nu imi vine sa cred ca sunt gravida, ca nu prea am simptome. cel mai evident este ca mi-au crescut sanii si sunt putin balonata.
Inca stau cu frica in san ca ma stresez foarte tare la lucru, dar bine ca imi trece repede.
Am zis ca nu ma duc asa repede la medic, ca mai patesc ca data trecuta, ca am fost la 3 sapt si doctorita de echo de la matern(nu stiu cum o cheama ) a zis ca e extrauterina si a vrut sa ma interneze atunci pe loc). Dupa ce s-a uitat mai bine a vazut sarcina unde trebuie, dar era foarte mica, ce a zis ea ca e extrauterina era un chist. Asa ca mai astept sa mai creasca putin, sa se vada mai bine.
www.stoc-studio.ro/tudor
flavia ramona spune:
Gabi, varsta sarcinii se calculeaza de la data ultimului ciclu. De ex la mine 26 noiembrie, adica sambata sunt 7 saptamani.
7+
pozici
gabitzica spune:
Inseamna ca eu am azi exact 5 saptamani
(desi real sunt vreo 3, nu?)
www.stoc-studio.ro/tudor
DianaR spune:
Ioana, sa te mai felicit odata? nu strica, deci felicitari!
Fain de voi, veti fi toate la mamici de sept-oct... La mine la mamici de mai iunie nu prea imi place, vb cam in vant pe acolo, nimeni nu te baga in seama... Naspa, si cand ma gandeam ca abia asteptam sa intru la subiectul ala...
Diana , Vladut (16.05.2004) & samburelul (21+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
Decembrie 2005
Claudelu spune:
IOana, felicitari!Uau fetelor ce misto, toate odata ...super, ma bucur pentru voi!
La mine nu va asteptati ca desi pare a fi contagioasa, eu mi-am luat masuri de precautie, mi-am pus centura de castitate si sigur NU...Nu acum, mai incolo peste vreo 2-3 ani (POATE)
Parerea voastra conteaza pentru mine...asa cevaaaa
alinamoro spune:
Gabi, da se calculeaza de la UM. Eu am 5/6 saptamani.
Am uitat sa va zic, cand mi-am facut eu testul Calin era la lucru si l-am sunat. Prima data i-am zis:"vezi ca iti spun ceva, dar ai grija sa nu urli prea tare",mai sunt inca 2 cu el in birou si nu vroiam sa zica ca nu eram chiar sigura. S-a abtinut sa nu le spuna pana a doua zi ca apoi n-a mai rezistat.
Magda, te-am vazut la Selgros acuma seara, dar erai destul de departe si noi cumparam ceva si apoi nu v-am mai vazut. Am stat vreo 3 ore.
Hai, ma Clau, chiar nu vrei sa ni te alaturi? Ce mai face Raul, nu plange dupa o surioara?
Diana, tu ai dat tonul cu bb 2, sper sa mergem in linie si cu fetitele, daca tu vei avea fetita sa avem si noi.
Va pup si va doresc noapte buna!
Alina (5+) & Dragos (11.04.2002)
pozici
serbarea de Craciun
pufymic spune:
LA MULTI ANI PATRICK!!!!
Va multumesc la toate de felicitari(si la Gabi, Diana, Clau )......dar zici ca-s batuta in cap ca nu pot sa-mi revin!Astept sa ma conving la eco!
Am dormit ingrozitor ca nu stiu ce a avut Alesio ca n-a vrut sa doarma decat in balansoar toata noaptea!Cum il puneam in pat incepea sa urleeeee!
Alinush cand mergi la dr????
Pupici!
Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump