Stimulentul conf OUG 148/3.11.2005

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gesi spune:

Witchie spune-mi te rog ce ai depus la Orizont? Banuiesc ca aparti de sectorul 6. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ILUCAE spune:

Din sectorul 4 nu a depus nimeni????
Va rog frumos daca da , cum este la sectorul 4, aglomerat, fac multe fite????

ELENA+ ALEXANDRA

http://pg.photos.yahoo.com/ph/iluca_me/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

Victorie! Am reusit de-am depus la sectorul 6! au fost extrem de amabile functionarele si totul a durat exat jumate de ora (ca erau vreo 12 persoane inaintea mea)!

In schimb, in Amzei - OMOR!!!! am stat 4h jumate la coada de-mi simteam vertebrele cum intra una intr-alta... si, ce credeti, c-am scapat? trebuie sa mai mer si maine ca n-a fost completata bine adeverinta!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona Truta spune:

Fetelor, cineva dintre voi, a aflat cand vom intra in posesia banutilor din stimulent?
Si, inca ceva, e doar in stadiul de proiect, sau chiar s-a hotarat ca nu mai trebuie mers luna de luna pe la primarii pentru depunerea acelor declaratii care ar da dreptul la continuarea primirii stimulentului?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

De la primaria sectorului 5 mi-au spus ca nu ai dreptul la stimulent daca nu ai facut nici o zi din CIC. Mi se pare aberant!! Cineva spunea ca a depus dosarul pentru stimulent fara a fi intrat in CIC. Se poate pana la urma? A primit cineva banii? Ca as vrea sa depun dosarul daca am dreptul, dar daca nu sa nu umblu dupa cai verzi pe pereti.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.

Mergi la inceput

Legea spune urmatoarele:

CAPITOLUL V
Stabilirea si plata indemnizatiei lunare pentru cresterea copilului, stimulentului si alocatiei de stat pentru copii

Art. 18. - (1) Persoanele care au beneficiat de concediul de maternitate si plata indemnizatiei aferente īn baza prevederilor Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 158/2005 beneficiaza de indemnizatie lunara pentru cresterea copilului sau, dupa caz, de stimulent, īncepānd cu ziua urmatoare celei īn care īnceteaza plata indemnizatiei de maternitate, dar nu mai devreme de a 43-a zi de la data nasterii copilului, daca cererea este depusa īn termen de 60 de zile lucratoare de la acea data.

Eu cred ca am dreptul la stimulent. Acum ii "hartuiesc" cu telefoanele pe cei de la primarie sa ma lamureasca cineva clar daca am sau nu dreptate. Va tin la curent.

Mergi la inceput

Concluzia e ca si MAMELE CARE NU AU FACUT NICI O ZI DE CIC BENEFICIAZA DE STIMULENTUL DE 300 RON!!!

Dupa lupte seculare am avut confirmarea de la prmaria sectorului 5, desi initial imi spusesera ca nu beneficiez. E revoltator cand te gandesti ca sunt atatia oameni care se bazeaza pe ce spun cei de la primarie si nu-si cunosc drepturile!

Formularele le gasiti AICI: http://www.primaria-constanta.ro/PrimariaConstanta/StiriSiComunicate/indemnizatieCopil.pdf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Am aflat si eu astazi ca am dreptul la stimulent. Dar as avea o intrebare

Cand m-am intors la servicu sotul eu a intrat in CIC si din decembrie s-a intors la servciu. Eu intre timp mi-am schimbat si locul de munca.
Intrebarea este mi-e cine imi complecteaza adeverinta ca am venituri impozabile? Actualii sau fostii angajatori? Si imi trebuie si de la sot de la serviciu o astfel de adeverinta?

Mai e cineva in situatia mea?

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubitoiu spune:

Indrumati-ma va rog...Sunt din sectorul 2.Unde trebuie sa depun dosarul: la primarie (Bucur) sau in Olari? Este coada? Are cineva cererea tip si adeverinta? Conexiunea mea este foarte proasta si dureaza ore sa deschid ceva..Eu am nascut in iulie 2004 si m-am intors la servici in octombrie anul trecut.Multumesc mult,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Puteti sa-mi spuneti, va rog, unde se depune dosarul de stimulent pt. sectorul 3?Merci!

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput