Neclaritati la completarea CERERII pt. indemnizati
Raspunsuri - Pagina 5
delia grozav spune:
Ma chinui si eu sa completez cererea si am citit ce ati scris si in general m-ati lamurit dar tot mai am ceva de intrebat. Ce inseamna IBAN? Eu am gasit numarul de cont pe chitanta care mi-a dat-o bancomatul. Ala trebuie sa il trec ? E cu cifreal si cateva litere la final plus inca o cifra.
Eu am card la Bancpost.
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
delia grozav spune:
Cererea completata nu poate sa o duca sotul meu?
http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos
dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005
Christel spune:
Multumesc Elyanne, cred ca stiu unde e, Administratia Primariei sect3 este chiar in fata la Bd, iar aceasta cladire este undeva mai in spate pe o alee, asa cum zici tu.Noi aici am fost asta vara de am depus cererea de alocatii.
Sper sa nu se supere nimeni, pentru aceste explicatii(deviate de la subiect), dar poate mai folosesc totusi si altora!![]()
![]()
andora spune:
Delia uite, IBAN = International Bank Account Number
Si eu am tot card Bancpost si stiam tot contul acela format din cifre iar la sfarsit ROL01. Suna la tel 4085050, insista daca e ocupat, si-ti afli IBANul daca-ti stii contul.
In principiu se formeaza punand RO + prinele 2 cifre ale contului tau + BPOS + restul contului (la sfarsit ramane ROL si ultimele 2 cifre) - iese ceva gen
ROxx BPOS xxxx xxxx xxxR OLxx
Eu am trimis mail si bancii (de pe site-ul lor) si am primit raspuns in 12 ore.
Bafta......
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
elyanne spune:
quote:NUUUU... aia de care zici e unde a fost inainte... acum e o statie mai in fata. Si la bd. nu e nici o alta caldire... E doar un steag mare...
Originally posted by Christel
Multumesc Elyanne, cred ca stiu unde e, Administratia Primariei sect3 este chiar in fata la Bd, iar aceasta cladire este undeva mai in spate pe o alee, asa cum zici tu.Noi aici am fost asta vara de am depus cererea de alocatii.
Sper sa nu se supere nimeni, pentru aceste explicatii(deviate de la subiect), dar poate mai folosesc totusi si altora!
Aia de era chiar a bulevar este Adm. sec Ilfov si este cu intrare din Lucretiu Patrascan si o luai pe stradute si ajungeai la Adm. sect. 3... Si daca mai mergeai un pic dadeai in B-dul 1 decembrie...

iuliana76 spune:
sa-mi trimita banii prin mandat, ca eu nu mai stau de mult la adresa din CI.
si stiu ca nu sunt singura.
cE NESERIOSI
andora spune:
Sotul mi-a depus azi Anexa 1 si atat, fara buletin fara nimic, la sect.6, la 13 era coada f mare, la 16 doar o persoana. Au zis ca pana-n 25 febr primim banii, atat. Bafta!!!
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea
& Gogo
site (DN 10.10.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii