Neclaritati la completarea CERERII pt. indemnizati
Raspunsuri - Pagina 4
elyanne spune:
Am fost la sectorul 3.
Sediul nu mai este acolo unde am despus dosarul pt. banii de nastere si pt. alocatie. S-a mutat mai in fata pe b-dul 1 decembrie 1918, nr. 12-14. Nu e chiar la sosea... e pe o alee, se vede un steag mare pe 1 Decembrie... E o cladire galbena cu portocaliu.
Intrebi acolo unde se depun cererile.
Daca ai anexa 1 care are 6 pagini in total (5 pag. cererea si 1 pag. declaratia celuilat parinte) e ce trebuie, daca nu iti dau de acolo niste cereri xeroxate.
Mai ai nevoie de C.I. ale mabilor parinti, in original si de certificatul de nastere al copilului in original.
NU a fost nevoie de nici o adeverinta sau alte copii dupa acte.
Doar cererea, pe care ti-o verifica daca e completata corect.
Apoi mergi la registratura sa ti-o inregistreze. iti da un biletel si tie cu nr. de inregistrare pe care tb sa-l pastram.
Cu cererea inregistrata am mers inapoi la domana care mi-a verificat-o si i-am lasat-o acolo.
Si gata...
La punctul C am competata salariat, eu fiind in CIC de la 1 ian. 2005.
La cont am scris nr. de cont de la banca si care la mine are 11 cifre... si mai jos IBAN-ul.
Am inteles ca inca nu se vireaza banii in cont. Dar doamna de acolo a zis sa las bifat contul.. .ca poate mai incolo vor vira banii in cont.
Mi-am mai amintit ceva... mi-au dat de la registratura adeverinta... adica anexa 4 de pe pagina unde sunt si restu' actelor... ca nu mai amintesc pagina respectiva... Si au zis ca din februarie trebuie depusa luna de luna...
Si mai mi-au zis ca nu se stie cand o sa vedem banii... in functie de cum le lucreaza doasrele, dar sa nu ne asteptam sa luam bani in februarie... Nici nu ma mai mira... Traim in Romania...
Cam asta a fost la sectorul 3.

lazy spune:
quote:
Originally posted by corianai
Lazy la ce sector au mai inventat si regula asta??? Cum adica in primele doua luni prin mandat postal?? Odata ce scrie in lege ca se vireaza in cont.... chiar au tupeu tanti functionarele, tot la scris mandate cu pixul au ramas, le doare capul sa vireze bani intr-un cont
A spus tanti care a"facut"ordonanta astazi ,pe B1TV,la emisiunea NE PRIVESTE.
A infirmat faptul ca banii <nu vor fi primiti prin card> ,indiferent de banca ,dar ,a specificat ,ca ,toata lumea va primi banii pe ianuarie si februarie prin mandat postal.Intre timp ei vor duce tratative cu bancile.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50843" target="_blank">Speranta sau vointa
corianai spune:
Pai da, ce pretentii sa avem de la ei?! Una scrie in monitorul oficial si apoi hop si tanti la tv, ca acolo ii sta ei bine, sa ne spuna altceva ![]()
![]()
![]()
laura radulescu spune:
Ar putea sa se foloseasca de faptul ca multe mamici primeau salariile in cont si probabil ca si indemnizatia. Dar cred ca le suna lor bine la urechi sa ne scoata noua ochii ca duc tratative. Vai, ce efort fac ei pentru noi!
Christel spune:
Elyanne, zici ca iti cer si buletinele parintilor si certificatul de nastere al copilului in original? Asta acum o aud, la alte sectoare n-am auzit sa ceara, s-au trezit astia mai destepti.
Stii cumva pana cand primesc cererile?
elyanne spune:
quote:Da... la sectorul 3 vor originalele doar ca sa verifice ca am completat corect cererea... de parca niste copii xerox nu ar fi suficient... N-am mai stat la discutii... ca orice le-ai zice e tot ca ele... asa ca mi-am sunat sotu' sa vina sa imi aduca buletinu'. pt. ca., normal ca nu-l aveam
Originally posted by Christel
Elyanne, zici ca iti cer si buletinele parintilor si certificatul de nastere al copilului in original? Asta acum o aud, la alte sectoare n-am auzit sa ceara, s-au trezit astia mai destepti.
Stii cumva pana cand primesc cererile?
Nu stiu pana cand mai primesc cereri... posibil pana la sf. lunii. Ca in Piata Amzei, mi-a spsu contabila, ca au prelungit termenul, pana la sf. lunii.

mikky spune:
As dori sa intreb pt. adeverinta de la anexa nr.4 la stagiu de cotizare(de ex. salariat cu contr. individual de munca cu norma intreaga)ce anume scriu:data angajarii de cand lucrez eu la aceasta soc. sau de la inceput de tot?
elyanne spune:
quote:Adeverinta de la anexa 4 tb compeltata, stampilata si semnata de cei de la servicu... Eu habar n-am ce tb scris...
Originally posted by mikky
As dori sa intreb pt. adeverinta de la anexa nr.4 la stagiu de cotizare(de ex. salariat cu contr. individual de munca cu norma intreaga)ce anume scriu:data angajarii de cand lucrez eu la aceasta soc. sau de la inceput de tot?
La sectorul 3, cand am dus cererea, au spus ca incepnad cu luna februarie trebuie dusa adeverinta lunar. Acum nu a fost nevoie pt. ca am fost cu cererea respectiva si se intelege ca din moment ce am facut cerere pt. indemnizatie, luna asta nu m-am intors la serviciu.
Acum fiecare primarie cu ale ei...

Christel spune:
Elyanne, inca o intrebare, te rog: cum se ajunge acolo, ca am inteles ca si-au mutat sediul? Dd.1 Dec 1918, nu e acolo, la Grigorescu? Se ajunge cu metroul, ce mijoace de transport mai sunt pe acolo?
elyanne spune:
quote:Nu prea imi ies astea cu explicatu'
Originally posted by Christel
Elyanne, inca o intrebare, te rog: cum se ajunge acolo, ca am inteles ca si-au mutat sediul? Dd.1 Dec 1918, nu e acolo, la Grigorescu? Se ajunge cu metroul, ce mijoace de transport mai sunt pe acolo?
Am cam deviat de la subiect