Neclaritati la completarea CERERII pt. indemnizati
Raspunsuri - Pagina 2
skosa spune:
Eu cred ca rubrica cu "concedii medicale pt. maternitate" ar fi corect, deoarece intre cele doua CIC-uri am fost in maternitate (!?)
mariussimiuc spune:
Cel mai bine ar fi sa lasi necompletat si completezi la fata locului.Eu asa am facut ca sa nu ma trezesc cu surprize.Si surprinzator as putea spune,doamnele de acolo au fost foarte amabile si au explicat cum trebuie completat.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Rozi spune:
Am si eu cateva intrebari:
1. la contul bancar ati trecut codul IBAN? ca nu-mi ajng casutele ![]()
2. copilul (in cazul meu doar una bucata copil, da' ce bucata...!!! ) l-ati trecut de doua ori? O data la A si o data la B?
3. ce ati trecut in cele 3 casute de la "Act de identitate/act doveditor" la copil? (inainte de serie si nr)
lenca spune:
Pentru Rozi:eu am trecut codul IBAN ala cu multe cifre si litere, nu am trecut-o pe fetita doar la partea A ,deci pt copilul pt care cer dreptul, iar la prima rubrica de la actul doveditor am scris:C.N.(de la cert. de nastere)si apoi seria si nr de pe certifat .
Eu azi am fost si am depus cererea si decl la sc nr 62, sect 2,eu deja fiind in CIC, si nici ele nu prea stiau prea bine, mi s-a cerut oricum nr de tel, si fix (ca nu li deconteaza mobilele)dar le-am dat si mobilul, si au zis ca o sa sune dc sunt neclaritati.
Mai rau e ca eu tr sa depun dosarul ala mare in Piata Am zei , deoarece cei de la firma unde lucrez nu vor sa o faca , pe motivul ca sunt singura din Buc care sunt la ei si sunt in CIC , si nu se deplaseaza ele.Ma duc maine in Amzei si o sa vad .
Christel spune:
Si pe mine ma intereseaza cum trecem contul, ca sunt 15 casute, iar contul este format din codul IBAN (8-cifre si litere), urmat de alte 16 cifre? Voi cum ati completat?
pd spune:
Eu codul IBAN l-am trecut deasupra casutelor pentru ca asa mi s-a spus la ghiseu la sectorul 4.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
elyanne spune:
Eu nu stiu ce trec la punctul C
Sunt deja in CIC
Inainte de a intra in CIC am fost in concediu postnatal, cele 42 de zile obilgatori...
Contabila zica ca tb sa trec "angajata", dar mie mi se parea normal "concediu de maternitate"

elyanne spune:
quote:De unde stii?
Originally posted by anyc79
NU SE VIREAZA BANII IN CONT... SCRIETI DEGEABA
"numai un om destept isi poate permite luxul de a face pe prostul"
Pozele noastre
Daca celor care au depus li s-a spus cum sa completeze? de ex. pd a scris: " Eu codul IBAN l-am trecut deasupra casutelor pentru ca asa mi s-a spus la ghiseu la sectorul 4." Daca nu se virau in cont, de ce ar mai fi dat explcatii?
Eu o sa trec in casutele alea nr de pe card si dedesupt trec Banca, sucursala si IBAN-ul. O sa trec pe la banca sa iau si un extras de cont... sa fie...

pd spune:
quote:
Originally posted by anyc79
NU SE VIREAZA BANII IN CONT... SCRIETI DEGEABA
"numai un om destept isi poate permite luxul de a face pe prostul"
Pozele noastre
OUG 148/2005 prevede posibilitatea de a primi banii in cont si eu la ghiseu am spus clar ca nu vreau banii prin posta, ci in cont si functionara m-a indrumat cum sa completez pentru ca in casute nu incape. Daca functionara a vorbit prostii, vorbesc si eu tot prostii.
Elyanne, la punctul C nici eu n-am stiut ce sa scriu si tot de la ghiseu mi s-a spus ca daca sunt deja in CIC sa trec salariata, impreuna cu denumirea completa a angajatorului si codul fiscal.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
http://community.webshots.com/user/paloma297
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya