Neclaritati la completarea CERERII pt. indemnizati

Neclaritati la completarea CERERII pt. indemnizati | Autor: skosa

Link direct la acest mesaj

Buna am fost la primarie si am luat cererea si declaratiile pe propria raspundere pt. indemnizatie, insa am o neclaritate privind completarea declaratiei si anume, la punctul C. "Referitor la situatia inainte de solicitarea drepturilor:" (din CIC! pentru primul copil am intrat direct in prenatal pentru cel de al doilea dupa care in CIC2), domnul de la primarie mi-a spus ca trebuie sa bifez rubrica de salarata (dar nici el nu era pre convins) insa eu cred ca ar trebui sa bifez la "concedii medicale pt. maternitate", deoarece inainte de CIC2 (pentru care solicit drepturile !!!) am fost in maternitate

voi ce parere aveti?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Asa cred si eu si pe mine ma intereseaza ca la fel am intrat si eu din cic1 in cic2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

da si eu m-am confruntat cu dilema asta deci eu inainte de a solicita acum cererea asta eram deja in CIC..dar e acelasi cic, CIC pentru primul copil care înainte de solicitarea drepturilor*) s-ar incadra la legea veche.....in cazul asta ce fac bifez ultimul punct cu legea 148???

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Eu am bifat salariata, am si depus cererea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

E posibil sa fi gresit, ultima liniuta din declaratie spune "beneficiar al indemnizatiei prevazuta de OUG nr 148/2005."
Aceasta este indemnizatia pentru CIC ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

daca sunteti deja in cic trebuie sa completati ca ati fost angajata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loreena spune:

pai am fost salariata dar asta inainte de a cere cic cu legea veche acum 1 an .......acum inainte de cererea asta eu eram in cic deja....de aia ma gandesc ca poate sa bifez ca beneficiam de cic inainte cf 148 care a inlocuit legea veche.......nu stiu cum sa fac???

Poze cu toata Familia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyc79 spune:

eu asa zic dar daca vrei intreb maine contabila ca poate stie mai
bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Si eu tot ca Iuliana inteleg, ca ultima liniuta tb bifata de cele aflate deja in CIC... o fi adevarat?

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo site (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Asa inteleg si eu,ca ultima casuta ar trebui bifata.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Dar eu cum completez? Eu am nascut pe 14.07.2004 si am intrat in cic in 06.09.2004.
In perioada martie 2002-martie 2004 am fost in CIC1.
Martie 2004-mai 2004 angajata.
Mai 2004-sept 2004(pre si post natal).
Deci eu unde trebuie sa completez la salariata sau la concedii de maternitate? Eu am bifat la concedii, dar nu stiu daca e bine.

Mergi la inceput