Clubul nurorilor (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza fetelor
E de jale cu soacrele voastre. Repet a nu stiu cata oara ca am mare noroc ca nu stau in acelasi oras cu a mea. E mai bine asa. Dar inevitabilul se va produce in curand, cand vine la nunta. Dar daca o aud comentand ceva...imediat ii voi spune ca parintii mei ne-au ajutat sa facem nunta, ca ai mei ne ajuta cand avem nevoie in general de ajutor, asa ca ea sa nu comenteze nimic. Sambata am vorbit si cu socru, care e ION. M-a luat cu "ce mai faci TU? ce e cu telefonul TAU? ...bine TU, dar...." si alte chestii de genul asta. Am crezut ca mor de nervi. Dar m-a salutat cu "sarumana". Si apoi o da pe "TU". Nu i-am spus lui iubi nimic, dar a vazut ca ceva nu e in regula.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

buna dimineata
m-am trezit si am avut asa o "sclipire".!!!
Impreuna, ,am o propunere!!! Pe cele cu soacrele cele mai rele sa le boldezi albastru si pe cele cu soacrele cele mai bune sa le faci la fel la rosu???.
Sa iesim in evidenta, sa se vada din avion cat de mult le iubim .

quote:
impreuna
Mona ce tare-i soacra-ta aia, ce v0ati face voi fara ea, n-ati sti cum sa va traiti viata si cum sa administrati banii (in viziunea ei, desigur). Cred ca trebuie sa o aduci cu picioarele pe pamant.

N-am nici o sansa sa o aduc cu picioarele pe pamant, numai ...in pamant si nici asa ca e mare si tare ca un taur. Are 69 ani si ne spunea :"vai uita-te la mine ce bine arat, ca toata lumea spune ca am 50 ani" Asta ne baga pe noi in mormant, asa bine se tine.
nu mai scriu ca s-a trezit sotul.

MG

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monagan
N-am nici o sansa sa o aduc cu picioarele pe pamant, numai ...in pamant si nici asa ca e mare si tare ca un taur. Are 69 ani si ne spunea :"vai uita-te la mine ce bine arat, ca toata lumea spune ca am 50 ani" Asta ne baga pe noi in mormant, asa bine se tine.
nu mai scriu ca s-a trezit sotul.

Pai daca se simte ca la 50 de ani, de ce nu ii spui sa isi gaseasca si ea o ocupatie, poate asa nu mai mai are timp sa iti faca tie planul de cheltuit bani.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mona e idee buna cu lista, sper sa am timp sa ma ocup de ea cum trebuie ca oricum voiam sa ii aduc unele imbunatatiri.
Deci astept propuneri in continuare.

loreen imi place ca te tii tare pe pozitii, la cate ti-a facut soacra... De nepoti nu o intereseaza? Ai zis ca pe cea mica n-a vazut-o de la botez.

Simina mai povesteste-ne ceva de soacra-ta ca n-ai mai trecut demult pe aici:)

Andreea prezenta la datorie:) Cum te simti azi?

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by impreuna

Andreea prezenta la datorie:) Cum te simti azi?

In afara de faptul ca iubi nu m-a lasat sa dorm mai mult de 3 ore azi-noapte (a sforait), in afara de faptul ca ieri am stat si am urlat la closet, adr degeaba ca nu iesea nimic, in afara de faptul ca am de facut 11 referate pt facultate si inca nu m-am apucat, iar pe 11 februarie trebuie predate....totul e super OK. Saptamana viitoare merg la Brasov sa fac cumparaturi pt nunta.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by loreen

Apoi o apuca testamentul verbal si se apuca sa-mi lase cu limba de moarte cum si unde sa o ingrop pe cine sa chem...bla...bla...Eu mai pudica de felul meu am intrebat-o mai direct daca are ceva informatii in sensul asta,iar apoi am linistit-o ca in casa nu o las si o duc direct la cimitir ca n-am chef sa fac pe jandarmul la lucruri...Cum n-am putut sa fiu mai directa si sa-i spun ca sigur o sa manance viermii in prima groapa care o gasesc la indemana,...poate nu s-o vedea la stirile de la ora 5 gasita de vecini dupa 3 saptamani duhnind ca sconcsul...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by loreen

Va spuneam ca voi relata ultima intalnire cu bestia soacra...
Ma ia sotul prin invaluire din prima zi de Craciun ca in drum spre niste prieteni sa trecem pe la ma-sa...Bun asa numai ca imi spusese cu cateva zile inainte ca are gripa si atunci m-am scuzat fain frumos ca nu merg sa expun fetele la virusi ca asteia mici trebuie sa-i fac vaccinul in ianuarie...De revelion insa nu am scapat asa ca am trecut 5 minute pe la ea...pe cea mica nu o mai vazuse din iulie de la botezul ei...si cand o zareste acuma exclama "pai seamana in partea asta a ta,e tac-tu toata"...Avand experienta primului copil cu ea m-au apucat niste nervi de-mi venea sa-i pocesc mutra din doua motive: una la mana "asta" sa-i spuna lui ma-sa ca ai mei nu sunt "asta" si apoi lui tata nu i s-a racit bine tarana si ea vorbeste gen "tac-tu" ...pai ii sparg fata daca se mai ai de fetele mele,exclamatia ei sunand a repros...iar cand mai face referire la copii mei sa ia pozitia de drepti ca neam de neamul ei nu a fost in stare sa faca 2 copii frumosi...
Apoi o apuca testamentul verbal si se apuca sa-mi lase cu limba de moarte cum si unde sa o ingrop pe cine sa chem...bla...bla...Eu mai pudica de felul meu am intrebat-o mai direct daca are ceva informatii in sensul asta,iar apoi am linistit-o ca in casa nu o las si o duc direct la cimitir ca n-am chef sa fac pe jandarmul la lucruri...Cum n-am putut sa fiu mai directa si sa-i spun ca sigur o sa manance viermii in prima groapa care o gasesc la indemana,am lasat-o sa bata campii inca 2-3 minute dupa care am motivat ca asta mica e obosita si trebuie sa plecam...

Bai da baba chiar are tupeu sa-mi lase mie pe cap si pomenile ei...poate nu s-o vedea la stirile de la ora 5 gasita de vecini dupa 3 saptamani duhnind ca sconcsul...

Nu se invata minte...sau sigur a uitat poveste a lui Creanga,aia cu soacra cu trei nurori...eu fiind cea mai mica

Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Loreen,nu te supara ca rad,dar ai fost foarte simpatica.Am ras cu lacrimi.Soacra-ta e ferm convinsa ca o sa-i faci pomenile,o priveghezi(oare am scris bine?) 3 zile in casa si o ingropi ca la carte.Are ea planurile ei ,tie doar ti le comunica sa nu dai gres cumva.
Ce te mai chinui cu groapa?La crematoriu cu ea!

Nu ma luati in seama ca sunt dilie azi.

Chery,hai spune ceva ca de azi esti in paine.
A.Cicel,tu cum vrei sa ti se adreseze socrul?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

In loc de "ce faci TU?" sa imi spuna "ce faci ANDREEA?" Urasc sa imi spuna cineva TU, MA, BAI si alte apelative de genul asta. Mai bine inttreaba simplu "ce faci?" decat sa puna si "TU" la sfarsit ca mor. Nici eu nu folosesc asemenea apelatieve, asa ca nici altul sa nu le folosesca cand mi se adreseaza. Bine, sunt cazuri in care merge, cum e si cel in care ai pus tu intrebarea, dar sa iti spuna TU, si atat....MOR,nu alta.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

quote:
Originally posted by a.cicel

quote:

In loc de "ce faci TU?" sa imi spuna "ce faci ANDREEA?" Urasc sa imi spuna cineva TU, MA, BAI si alte apelative de genul asta. Mai bine inttreaba simplu "ce faci?" decat sa puna si "TU" la sfarsit ca mor. Nici eu nu folosesc asemenea apelatieve, asa ca nici altul sa nu le folosesca cand mi se adreseaza. Bine, sunt cazuri in care merge, cum e si cel in care ai pus tu intrebarea, dar sa iti spuna TU, si atat....MOR,nu alta.

POZE

Acum m-am dumirit.Credeam ca vrei sa ti se adreseze cu dumneavoastra.Sunt dusa rau!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:

Acum m-am dumirit.Credeam ca vrei sa ti se adreseze cu dumneavoastra.Sunt dusa rau!

Dana

In nici un caz. Dar sa imi spuna pe nume, nu "TU". Si cu prima ocazie ii voi spune asta. ca inca nu mi-a trecut supararea.

POZE

Mergi la inceput