Clubul nurorilor (6)
Raspunsuri - Pagina 5
diadaniela spune:
Soacra-mea sa trezit de dimineata si a facut placinta cu dovleac.Doamne,ce-o fi cu ea ca nu-i a buna.Ptiu,ptiu,ptiu!Mare anunt in ziar,,soacra-mea a parasit canapeaua;;[bis.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Distractie placuta Ionilor si Ioanelor (sper ca ati avut:)
Azi am avut o zi linistita, am fost in vizita la bunicii sotului, iar acuma seara am stat cu soacra si am depanat amintiri: cat de bine se intelege cu soacra si cat de mult a ajutat-o cand era tanara
Asa o fi si la noi... ?!
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
loreen spune:
Buna seara...
Cu rusinica in suflet mai dau pe-aici ca am cam tras chiulul... oarice probleme cu copii,ba sarbatorile care au fost nasoale,si acuma imi traiesc ultimele zile inainte de a incepe munca...
Vad ca lista s-a dolofanit...of mama lor de soacre ca daca-ar fi un strop mai bune...am trai si noi mai bine pe langa casa omului...
Lavinia sa treceti cu bine peste acest necaz...
O sa va povestesc maine ce discutie interesanta am avut cu bestia de Revelion...
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
monagan spune:
buna nurori!No, dragelor si soacra-mea poate sa dea la teatru. Stiam eu, dar aseara m-am lamurit.
Ea locuieste cu fiica-sa (2 copii, 18 si 17 ani) asa ca ieri a fost tot "clanul" adunat. Masa mare, tot felul de bunatati etc.Toti au fost numai lapte si miere.SUSPECT de-a dreptul, asa ca m-am pregatit....
Va spun ...scurt si rapid.
La care socrella, printre alt discutii, ii spune sotului meu: Tu trebuie sa muncesti sa aduni bani, ca ai 2 nepoti pe care trebe sa-i cununi, ca n-are cine.....
Raspunsul meu (ca n-am putut sa tac): el nu poate cununa singur,mai exist si eu. Si eu nu o sa-mi adun bani ca sa-mi cunun nepotii, ca telul meu in viata e altul.
De ce sa-i cunun? cand erau mici mi-au spus proasta.Si acum vreti ca eu sa va cunun copii?
Deci...de aceea este ea, asa de draguta!!!!.Isi pregateste terenul, ptr nunti...ca nu au pe nimeni, nu au prieteni, cu neamurile nu se inteleg deloc etc..nimeni. Asa ca sansa lor, ca sa fie nepotii cununati de cineva.....e fii-su.ha ha .Dar mai sint si eu,persoana care le incurca lor planurile. Ha, ha
Sa ma pupe . Adica daca noi n-avem copii, inseamna ca trebuie sa adunam bani, ptr. nepoti sa-i cununam sau ce?
Ma enervez, numai cand scriu aici.
tuturor.
Mai revin, ca tin aproape.
MG
Gargaritza spune:
MG, pai sa munciti, sa munciti......ca munca te inalta.
Din cate vad copii aia au 17 si 18 ani....deja se planifica nuntile???
impreuna spune:
loreen ma bucur ca nu ne-ai uitat, mai ales cu o soacra ca a ta...; sa ne povestesti ultimele "aventuri":)
Mona ce tare-i soacra-ta aia, ce v0ati face voi fara ea, n-ati sti cum sa va traiti viata si cum sa administrati banii (in viziunea ei, desigur). Cred ca trebuie sa o aduci cu picioarele pe pamant.
diadaniela spune:
A mea se flutura prin casa ca o imparateasa si se vaicareste ca ce bolnava e ea.
Daca ar avea cate boli zice ea ar fi moarta de mult.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Daca ar avea cate boli zice ea ar fi moarta de mult.
Dana
Asta ar trebui pus la "citat celebru" :)
loreen spune:
Va spuneam ca voi relata ultima intalnire cu bestia soacra...
Ma ia sotul prin invaluire din prima zi de Craciun ca in drum spre niste prieteni sa trecem pe la ma-sa...Bun asa numai ca imi spusese cu cateva zile inainte ca are gripa si atunci m-am scuzat fain frumos ca nu merg sa expun fetele la virusi ca asteia mici trebuie sa-i fac vaccinul in ianuarie...De revelion insa nu am scapat asa ca am trecut 5 minute pe la ea...pe cea mica nu o mai vazuse din iulie de la botezul ei...si cand o zareste acuma exclama "pai seamana in partea asta a ta,e tac-tu toata"...Avand experienta primului copil cu ea m-au apucat niste nervi de-mi venea sa-i pocesc mutra din doua motive: una la mana "asta" sa-i spuna lui ma-sa ca ai mei nu sunt "asta" si apoi lui tata nu i s-a racit bine tarana si ea vorbeste gen "tac-tu" ...pai ii sparg fata daca se mai ai de fetele mele,exclamatia ei sunand a repros...iar cand mai face referire la copii mei sa ia pozitia de drepti ca neam de neamul ei nu a fost in stare sa faca 2 copii frumosi...
Apoi o apuca testamentul verbal si se apuca sa-mi lase cu limba de moarte cum si unde sa o ingrop pe cine sa chem...bla...bla...Eu mai pudica de felul meu am intrebat-o mai direct daca are ceva informatii in sensul asta,iar apoi am linistit-o ca in casa nu o las si o duc direct la cimitir ca n-am chef sa fac pe jandarmul la lucruri...Cum n-am putut sa fiu mai directa si sa-i spun ca sigur o sa manance viermii in prima groapa care o gasesc la indemana,am lasat-o sa bata campii inca 2-3 minute dupa care am motivat ca asta mica e obosita si trebuie sa plecam...
Bai da baba chiar are tupeu sa-mi lase mie pe cap si pomenile ei...poate nu s-o vedea la stirile de la ora 5 gasita de vecini dupa 3 saptamani duhnind ca sconcsul...
Nu se invata minte...sau sigur a uitat poveste a lui Creanga,aia cu soacra cu trei nurori...eu fiind cea mai mica
Loreen cu Bianca(15.10.96)si Delia(26.04.05)
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
Siminaf spune:
Loreen, ce scorpie! Ca sa nu zic "stoarfa", ca nu e frumos pe un forum public!
Asa e si a mea! Vede-o-as cit mai curind stim noi unde! O cutra si jumatate! numai de "bine" despre copiii mei si ai mei...
M-am enervat doar citind despre a ta si amintindu-mi despre a mea! Asa ca gata, nu mai scriu nika!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica