Clubul nurorilor (6)
Raspunsuri - Pagina 11
kisstherain999 spune:
Buna fetelor,
Va doresc un an nou plin de bucurii, fericire, liniste, dragoste, pace, succes, liniste si sa va surada mereu ochii.
Nu am mai scris pe aici pt ca sunt in "silentio stampa" cu soacra si nu am nici o noutate, dar sa stiti ca am citit tot ce ati scris.
Pot sa mai trec pe la voi chiar daca nu am ce sa spun despre soacra?
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
cherry22 spune:
Kiss-poti trece pe aici oricand. Nici eu nu vorbesc mereu despre soacra, doar cand am ce zice. Ceea ce e sigur e ca am alergie la cuvantul "soacra", nu vreau sa mai aud de ea, dar, de, e mama sotului meu, macar un lucru bun a facut si ea, l-a nascut pe al meu sot, care nu ii seamana deloc.
Mona-cemai faci, mai esti stresata? hai, fii vesela, da-le naibii de soacre si de cumnate rele. , ca sa-ti treaca
va pupez si, fetelor, fiti vesele!
diadaniela spune:
Kiss,nu canteaza ca nu ai ce spune despre soacra,tu vino aici pe baricade.Avem nevoie de tine in club.
Va pup fetelor-nurorilor!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
monagan spune:
sarut-mana fetelor, sinteti tare dragute toate. Aici cu voi, ce ma mai pot povesti si ma bucur ca ne intelegem unele pe altele.
La mine "stresul" asta cu soacra dureaza de 16 ani (m-am calit) si tot de atunci mai am de infruntat si pe cumnata care e si mai rea. Dar asta e poveste lunga.
Fetele care nu stati cu soacrele in acelasi oras.....pur si simplu va invidiez, sinteti niste norocoase.
cherry22, mai sint stresata, cum nu, dar dupa ce scriu aici trag un pui de somn si...gata.
Kiss, poti trece cand vrei, macar asa la ridicat moralul!!! si la o barfa mica.
gargaritza,
Mai trec p-aici, nu scapati de mine.
kisstherain999 spune:
Sunt asa, intr-o stare de melancolie, nu vreau sa ma cert si sa ma supar cu nimeni. Si apoi nici nu cred ca merita sa sa-mi pierd vremea cu atatea rautati. Da nu stiu cat va dura starea asta, cred ca pana ma va calca cineva pe coada. Sper sa nu fie soacra aceea care va strica balanta.
Apropo in ce zodii sunt soacrele voastre? A mea e sagetator, ca mama, iar eu sunt balanta.
kiss
"Dream as if you'll live forever: live as if you'll die tomorrow." - James Dean
Gargaritza spune:
Kiss fi echilibrata!(zise balanta)
Soacra-mea este fecioara....zodia, zodia. Desiii poate a reparat-o socra-miu ca tot e jinecolog.(Bad, Cristina, bad!)
impreuna spune:
Kiss oricand, oricum si cu orice, esti binevenita:)
Valabil pt toata lumea, chiar si fara noutati despre soacre.
Putem face orice (aproape:), mai uitam si noi de necaz
Garga socru jinecolog? Am inteles bine?
Mona cred si eu ca si cumnatele pot fi mai cotoroante decat soacrele. Norocu meu ca sotu n-are frati/surori, las ca am eu, si in vara voi avea si prima cumnata in mod oficial, in caz ca mi se insoara fratele, iar eu nici macar no cunosc. De fapt am facut cunostinta o data dar n-am schimbat 2 vorbe ca habar n-aveam cine e. Si am inteles ca e cam figuranta, o sa vaz ce-i poate capu:P
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
impreuna spune:
quote:
Originally posted by Gargaritza
Jinecolog, jinecolog....
Numai ca nu al meu
Garga si Irinuca
POZE
Iti dai seama cum ar fi fost sa fie al tau? :)))
Gargaritza spune:
quote:
Originally posted by impreunaquote:
Originally posted by Gargaritza
Jinecolog, jinecolog....
Numai ca nu al meu
Iti dai seama cum ar fi fost sa fie al tau? :)))
Aaaaa....situatia ar fi putut fi descrisa...cu "YUCKKK!GROSEEEE!"...