Clubul nurorilor (6)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
Gargaritza spune:
Buna, Camelia!
Eu zic ca mai bine va ignora decat sa scoata cine stie ce perle pe gura.
Mama o ignora pe soacra-mea si soacra-mea arunca sageti la care nu raspunde nimeni.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Siminaf spune:
Flavia, multumesc mult pentru suport! Sper si eu sa fie totusi de partea mea sotul...
Dana, multumesc si tie pentru suportul moral! Nu este vorba de divort, Doamne fereste! Doar ca ma gindeam, prin prisma experientei anterioare, ca se poate ajunge si la asa ceva, cind e o... poama acra la mijloc...
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
Boobooricu spune:
LA MULTI ANI NURORILOR!!UN AN NOU CU BUCURI SI MAI IMPORTANT DECAT TOATE < SANATATE!!
Ne-am intors si noi si de abia asteptam sa vina sfarsitul luni ca sa ne mutam in apartamentul nostru ..Socramea este plecat din oras pana la sfarsitul luni...ce sa mai huzur pe mine
pupici si ma intorc mai incolo
elena
http://photos.yahoo.com/boobooricu2004
impreuna spune:
Wow Elena nu-mi vine sa cred ca te-ai reintors , credeam ca ne-ai uitat; ca esti o companie tare placuta. Nu ne-ai mai povestit nimic de cand iti plecase soacra in Mexic (daca bine tin minte) si ati ramas acasa sa va faceti de cap. Cum ati petrecut sarbatorile, ati venit cumva prin Ro? Felicitari ca va mutati singuri, speram sa se intample si la noi minunea anul asta...
Camelia zic si eu ca si Gargaritza ca mai bine sa va ignore decat sa va faca rau... Desi stiu ca nu-i placut deloc sa vezi ca are atitudinea asta respingatoare fata de mama ta care nu i-a facut nimic... Naspa faza
Simina nu te mai ingrijora din cauza soacrei, zi mersi ca e departe de voi si o aveti numai in suflet (daca e si acolo:)
Va pe toate si capul sus ca maine ne asteapta o noua zi...
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
Gargaritza spune:
Neatza, nurori!pentru toate nurorile incomodate(cel putin) de scorpioance.(a se citi soacre)
monagan spune:
buna dimineata,
intru scurt sa va salut, ca o astept pe mama la cafea si la o barfa mica. N-am vesti de la soacra, dar in schimb am numai rautati din partea cumnatei, asta asa ca sa-mi mearga bine.
N-am chef ca sint deprimata rau, pe cand speram ca am liniste, acum se apuca si cealalta sa ma bazaie.
cherry22 spune:
Neata, nurori!
Nu am mai fost la soacra ieri, ce bine!
S-ar putea sa mergem azi
Abia astept sa terminam si noi casa anul asta, sa ne mutam, sa fim SINGURI. La ai mei este ok, dar noi suntem obisnuiti sa locuim separat si ne mai deranjeaza anumite chestii minore. Dar, bine ca mai stau cu socrii, ca mi-au mancat ficatii 8 luni de zile, manca-i-as si eu pe ai lor!
Mona, nu mai fi suparata. Uite, ca sa-ti treaca si
va pupez
cherry22 spune:
Am vrut sa spun ca e bine ca nu mai sstau cu socrii.
Mona-ce vrea cumnata de la viata ta, ce nu-i convine? Da-te la e, nu o lasa sa te supere. Daca ai nevoie de ajutoir, noi suntem aici
Eu am cumnatii departe, iar pe socri aproape. As fi preferat sa fie invers, cumnatii mei sunt ok.
va pupez
lavinai spune:
buna dimineata, nuori!! trec si eu repede sa va salut pe toate si sa va urez o zi buna, ca ma grabesc la scoala!!!
de abia astept sa ma intorc si sa va mai citesc ce ati mai facut!!
<< Daca altul poate, pot si EU....>>