Cluj rulz! (30)
Raspunsuri - Pagina 14
carrie spune:
ola fetelor
sunt bine, multumesc de incurajari, cam ciuruita de injectii.si sunt la servici,, innebunita din prima zi.vreau acasa la fetitza mea care e o minune iubitoare si care ieri m-a pupat intr-una.azi mi-a zis la tel "hai acasa sa te iubesc!)
Oana , ne trimiti si noua adresa pliz?daca nu e nici o problema poate mai aduc o mamica candidata la forum cu baietelu ei, ca vrea sa va cunoasca atata i-am tot povestit de voi,ufff, sper sa nu intervina nimik!
Raluca si Stefi va saluta da n-au calculator, adica au unul defect.
Roxana, cum e starvacul asta?si ce contraindicatii are electrostimularea?
spune-i Mihaelei ca suntem alaturi de ea, o sustinem moral din suflet.
va pup pe toate da nu mai pot sta
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
tuchi spune:
intru cam greu sa scriu, asa cum ma stiti.
lamuriri: asa cum a spus florina pastram ora 18 pt intilnire
oricine nu a primit adresa si o vrea sa-mi mai dea de stire, neuronul ce sa-i fac.
mai da' ne apuca pe toate tratamentele si curele, si eu is la inceputuri dar va detaliez miercuri la
.
roxana1974 spune:
imi vine sa ma dau cu de pamant de ciuda...Serban are febra si puroi in gat...deci cred ca nu venim nici maine la intalneala...acum incerc sa dau de homeopat, care nu e in Cluj si nu vreau sa-i dau antibiotice lui Serban...
Stanca, Starvac e un aparat care face masaj anticelulitic cu niste role, pe baza de vacuum...
Fetelor, sper sa revin deseara, voi vorbi si cu Mia sa vad ce noutati are.
Simo, multumesc mult de oferta, vorbesc cu miha negresit azi si iti dau de veste
ciao,
Roxa
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
roxana1974 spune:
Iata noul motiv al enervarii mele...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66118
macar daca ma baneaza cineva sa stiti de unde mi se trage...
Roxa
ralucames spune:
Servus, fetelor!!
Asa cum zicea Cristiana, nu am avut calculator de saptamana trecuta, spre disperarea mea... asa dor imi era de voi... Multumim nasa, ca esti ingrijorata pt noi
Dar acum sunt cam suparata... Stefania a facut febra 38,7 in fundic, luata cu termom. digital... (poate e prea precis)... si nu vrea sa pape mai nimik, e mai mult mofturoasa si maraita decat binedispusa...maselutza care ziceam ca a iesit, defapt e inca sub gingie... eu sunt cu antibiotice pt. durerea puternica din gat... (asta daca am intrerupt tratamentul inainte...)
Oare ce sa fac cu gaza mea??? la pofta de mancare ma refer, ca nu mai suport sa fac de mancare si ea sa imi refuze tot!!! sa ii dau deja vitamine??? ma ajuta cineva???
Tare as mai veni la intalnire, dar m-am apucat de invatat... atat cat pot pe zi, macar cateva pagini sa parcurg, ca am niste carti groaseee si daca Stef nu se simte prea bine... dar oricum, distractie sa aveti, ca meritati...(astept nerabdatoare pozele)
Olim, ai gasit cazare pt. sesiune??? ca daca nuu, fac eu rost pt. tine intr-o garsoniera la noi in bloc!!!OK????? dar neaparat sa imi zici, sa stiu daca sa merg mai departe cu vb.
Va pupacim pe toate , si revenim... bineinteles
minunea vietii mele
baby-boom spune:
Hahaha, asa-mi trebuie daca n-am intrat pana acu'...de fro' 20 minute ma plangeam ca vreau gogoasa infuriata, ca n-am mancat de 4 ani....si asa am o pofta de dulce de nu mai vad bine, nu alta.....deci imediat fugim pana-n Cluj, dupa gogoshici!!!!
Mariana, Stanca, poate dam o raita maine, inainte de intalneala...
....cu ce treburi in oras, Mari? ...de business sau placere???
Roxu, nu mai pune mama la inima....da si tu ignore, si gata....urasc certurile!!!
Abia astept sa ne vedem maine, fetelor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
ralucames spune:
OOOO, ce rau imi pare de mama Mihaelei. Sa ii dea Dumnezeu sanatate, iar Mihaelei- putere sa poata face fata situatiei. O si ma rog pt. mama ei din suflet.
Sa auzim numai de bine!!
minunea vietii mele
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by baby-boom
Hahaha, asa-mi trebuie daca n-am intrat pana acu'...de fro' 20 minute ma plangeam ca vreau gogoasa infuriata, ca n-am mancat de 4 ani....si asa am o pofta de dulce de nu mai vad bine, nu alta.....deci imediat fugim pana-n Cluj, dupa gogoshici!!!!
Mariana, Stanca, poate dam o raita maine, inainte de intalneala...
....cu ce treburi in oras, Mari? ...de business sau placere???
Roxu, nu mai pune mama la inima....da si tu ignore, si gata....urasc certurile!!!
Abia astept sa ne vedem maine, fetelor!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
hai ne intalnim la o gogoasa Flo!!! Da-mi un bip!!!
baby-boom spune:
Te sun cand ajung, k???....ce bine......hihihi!
poze cu noi