Cluj rulz! (30)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare dragelor,

Iaca ce activa am devenit dar din pacate cred ca imi trece iar.

Eu nu va intreb inca de slabit, ca o sa va intreb in detaliu maine.
Deci, la ce ora e intalnirea?

Anda si printesuca Carina (2 ani si 11 luni)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

Ooppssss, c-ai scris chiar inaintea mea, mariana.....
...mie cum imi ia de obicei fro 45 minute sa scriu un mesaj, ma intind rau de tot..poc, 3 randuri, hop fuga la fata ca lucreaza ceva...tzac inc-o fraza, fugi ca mai sparge cate-un pahar...sau pur si simplu nu ma lasa la scriu, si atunci ma dau batuta cate 10 minute..ca acum

pa

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Florina pai de tare multa apreciere ma bucur eu in ochii tai de crezi tu ca eu stiu cu ce fel de aparat au fost captate imaginile Parisului.

Roxa am uitat sa intreb daca Mihaela a gasit unde sa stea la Tg Mures, ruda mea a spus c-o gazduieste la nevoie.

Sanatate multa pentru Cristiana si Oana!

Pupici la gagalici!

Simona

Mergi la inceput

Anda, cred ca la 18...de obicei e asa....oricum Oana trebuie sa confirme sau infirme...

Simo, da nu e facuta de cineva cunoscut tie??? ...totuti cred ca nu , dupa raspunsul tau de adineauri....so shoot me now or kill me later...ca-i totuna!!...si te-ai inselat putin: aprecierea mea merge mai departe un pic, sa stii...da' chiar ma interesa...e asa mishto filmat...parca-s mai multe poze "lipite"...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

In sfarsit s-a terminat cu totul!
Azi am primit un telefon prin care am fost instiintati ca maine putem sa megem sa ii schimbam certificatul de nastere la Razvan.Am primit acordul pentru schimbarea prenumelui.
Acum mai urmeaza sa mergem la biserica sa ne treaca in catastif cu noul certificat.
Sunt fericita!

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Oana am primt adresa.Multumim sper sa ne descurcam.

Mariana ce zici maine ne cuplam?Eu am inecput sa tin regimul disociat 111.Dupa ce ma adaptez trec la 333.Vezi ca preturile de la Roxana sunt in lei noi nu in euroi.

Roxana ce e aia Starvac?

Florinuca
mi-a fost dor de tine

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Stanca, !!!....si mie!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

In 10 min. plec in oras! Mai vine cineva?
Se simte cineva?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Mariana as veni eu dar trebe sa ma spal pe cap.Dupa masa mergem la Turda la niste prieteni.
Acum asa avea si cu cine sa il las pe Razvan.Maine ce faci?

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

quote:
Originally posted by asi

In sfarsit s-a terminat cu totul!
Azi am primit un telefon prin care am fost instiintati ca maine putem sa megem sa ii schimbam certificatul de nastere la Razvan.Am primit acordul pentru schimbarea prenumelui.
Acum mai urmeaza sa mergem la biserica sa ne treaca in catastif cu noul certificat.
Sunt fericita!

Familia mea
Razvan

Felicitari, sa fiti sanatosi si fericiti!

Mergi la inceput