Cluj rulz! (30)
NOI
descantec
roxana1974 - Serban , 22 iunie 2004, poze
Dana
carrie - Theodora Alexia , 30 mai 2003, poze
Raluca
dpintilie
mariana tache - Stefan Adrian, 20 aprilie 2004, - poze1
Simon Andrei, 30 august 2005 - poze2
pufymic
ad_rianna
carina
caara
baby-boom - Elise, 9 iulie 2004
canuta-om-sucit
tuchi - Dragos, 3 aprilie 2003 - Medea, 10 aprilie 2005
Monique
laura_s
TatianaG - Clara-Maria, 31 ian 2004, poze
nana_sim
Tinabeve
AdelaP - Tudor , poze
m_monica
Annelise - Ana , 9 iulie 2004
scarmanus
ra 75
ancuzza - Alessia, 7 august 2004 (18,42), poze
lauradaria
Ripley
nonna - Vlad, 20 octombrie 2003
scumpyy19
Ilinca79
impreuna - Sara, 25 noiembrie 2004, poze
mihaela ema - Darius, 20 noiembrie 2004, poze
ralucames - Stefania, 19 septembrie 2004, poze
asi - Razvan , 7 martie 2004, poze
codruta_grg - Petra Alexandra, 9 august 2005, poze
heny
paraluta
steaua - Alexandru Tudor, 11 iulie 2005, poze
Flavia Maria
Monagan
Dara - Daria , poze
Alexa-Ioana
joszaerika - Norbert , 7 decembrie 2003, poze
Ralu-Cat
svety - Dan Emilian, 26 iulie 2005, poze
machetutza - Lucian, 3 martie 2004, poze
Oaspetzi:
Tzuni
jubica
Lucia
Linusa
Csylla
ana_b
saso
Silvia Popa
babygirl
Olim
country girl - Ilinca, 10 septembrie 2005, poze
Editie aniversara....schimbam prefixul...
Spor la scris!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Raspunsuri
mariana tache spune:
Acest subiect este dedicatie speciala pt fetele care au depresii la inceput de an!
Ca remediu impotriva depresiilor am ales sa pun listuta colorata pe care ati catalogat-o drept vesela! Sper sa va ajute un piculet!
Am fost la intalneala! A fost f placut sa le cunosc pe machetutza si svety!
Bebe Dani e fff cuminte; o dulceata de baiat!
Iar Lucian...ne-a uimit cu cunostintele lui in domeniul lingvistic! Fetelor tineti-va tare.....Lucian cunoaste toate literele alfabetului! (exceptie face litera Q!) Frumos si destept. Bravo, Lucian!
In rest ce sa va spun despre intalnire?! Stefan nu si-a lasat prostul obicei nici de data asta...a impartit cate a putut (stiti voi ce! ) si in plus i-a tras o muscatura Elisei, de aproape i-a dat sangele . Elise scumpo, iarta-ne!
Elise a f f cuminte si s-a distrat la maxim de bebe Dani.
Iar Stefania m-a uimit cum stie ea sa bea singura din pahar, la 1 an si 3 luni; si a fost f cuminte si ea! (Stefan a cam stresat-o si pe ea)
Unde ne intalnim saptamana viitoare???
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Iar acum chestia pt care merit o .
Am luat ap foto cu mine dar am facut 2 poze ; mi s-a descarcat acumulatorul ( ca l-am batzait eu inainte de intalnire ).
Dar sper sa ma revansez; am facut un film cu aparatul lui svety; maine il developez, il scanez, si ma prezint cu pozele, ok?
Nimeni prin zona???
Alte imresii???
Simona, cum a fost la medic??? Pove tot, tot!
Sanatate Maxima!!!
svety spune:
Mariana nu a vrut sa va spuna ca era aparat ultra vechi. Dar mi-e drag ca l-am luat cu primii banuti lucrati (am predat engleza la gradi si primeam 300 lei pe jumate de ora...)Intr-o luna am strans 100000(!!!)si mi-am luat aparat foto. Nu m-a dezamagit niciodata. Se pare ca in curand ne vom desparti de el ca Mihai va lua unul digi...
Mihai va reinstala Windowsul, asa ca pe maine.
Ps. Mariana, la chestia cu restart continuu: verifica procesorul (asta era la noi), coolerul si ramii
mami de dani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
ralucames spune:
si noi!!
Noua tare ne-a placut la intalnire!!!
Copiii sunt tare cuminti... Lucian, ca o adevarata gazda, nu a fost prea posesiv cu jucariile lui, a pupat-o pe Stefania mea cand am intrat...mama-mama... ce meserias a fost...(asta inainte sa veniti voi, fetelor!!)
La Stefan imi plac okii si carliontii aia blonzi, de mooor, Mariano!!E frumos si nu e kiar prapadit...trebuie sa le arate la gagici(fete) ca e mai mare
Svety, ma bucur ca ne-am cunoscut, cand o mai comiti sa vii la cluj, da un semnal, sa ne mai vedem.... pana atunci ... ramane netu=baza Sa creasca mare Danutu mamei frumos si cuminteee...
Florina, Elize e o dulceata... asa imi place cum cere tzitzi... constient... si ce mi-a mai placut ce s-a distrat de Dani si ce frumos a ras... si Stefi rade asa cand ii place ceva ff tare
Stefania mea, inafara de faptul ca a urlat cat de tare o tineau plamanii: Mama-Mama!!!! a ros pe niste masinute, ca mi-era frica sa nu le ia rotile la ea in burtica, a supt o sticluta de suc pana a terminat... asta dupa ce s-a dat la paharul lui ma-sa... a fost cuminte
O zi buna sa aveti!!!
minunea vietii mele
nana_sim spune:
'neata gagici!
Ma bucur tare ca v-a iesit si editia aceasta a intalnirii, asteptam sa spuneti si ce ati facut voi si cum v-ati simtit, nu numai ce si cum au facut odoarele mamelor.
Mariana e super lista asa colorata, las-o pestrita asa cum e si gasca noastra. Sunt recunoascatoare pentru preocuparea ta fata de "depresatele" grupului, mie mi-ar trece cu niste haine de nasa ca doar bratarile si cerceii nu prea sunt de ajuns .
Medicul a cedat insistentelor mele si mi-a dat lista cu analizele pe care le voi face luni probabil ca sa nu las weekendul intre recoltare si rezultate. In plus mi-a zis sa iau acid folic, nu-mi amintesc cat si cum pentru ca stiam ca n-o sa-l iau, sau cel putin nu inainte de a vorbi cu homeopatul care mi-a promis intregul lui sprijin pentru sarcina. Deocamdata o sa incerc sa-mi asigur necesarul din alimente. Voi ati luat in primele luni de sarcina? Inteleg ca e foarte important pentru dezvoltarea creierului copilului.
Va pup cu drag pe toate si ma rog pentru Mihaela si mama ei! Roxa mai ai vesti?
Simona
machetutza spune:
buna dimineata, fetele!
am avut emotii inainte de intalnirea cu voi,
dar pana la urma a fost foarte bine!
nu stiam cum va reactiona Lucian cu atatia
copilasi prin preajma, insa a fost pe drept cuvant
gazda. e drept ca - numai mama lui stie - o mai lua la
picior prin celelalte camere si statea acolo ascuns
pana il strigam; asta din cauza ca ii era rusine.
dar s-a bucurat foarte mult si dupa ce ati plecat, pana
la culcare a tot intrebat: "ude pii?" (unde-s copiii?)
ma bucur ca v-am cunoscut!
copilasii minunati si cuminti:
Stefania, care rade cu gura pana la urechi si
e pupacioasa ; Elise, care e dulce ca o gogosica
si cuminteee, ca o domnisoara, ce mai?; Stefan e frumusel, buclat, cu ochisori minunati si nazdravan
asa cum ii sta bine unui baiat sa fie;
si Dani a fost piciul trupei, bebe precoce,
frumusel si linistit, a stat in fund si pe burta -
a vrut sa tina si el pasul cu nazdravanii mai mari.
eheee, copii frumosi - se stie- toti avem;
dar mamicile ?? ele - frumoase, moderne in gandire si comportament
si elegante. hi, hi, hi, daca nu ne lauda nimeni ne laudam noi!
va pupacim pe toate si va mai asteptam pe la noi!
Simona, mama lui Lucian care-si zice "Luchi"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/album?.dir=ecf1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
svety spune:
Mihai s-a dus dimineata sa-mi ia test de sarcina. Aseara mi-a tinut prelegere despre dragostea de copii, fie ei 2, fie 10(). Asa ca nu va mai tin in suspans: dupa ce ma obisnuisem peste noapte ca la vara iar nu pup strand, poc test negativ. Ioi tu ce ma bucur. Las ca-i bine asa ca-mi zicea un doc. ca mi s-a tras o cusatura pe dinauntru... Mai bine sa se vindece tot.
Oricum nu-s mama paranoica sa-si doreasca musai fata/baiat la al doilea. Ce o fi o fi bine. Deocamdata sunt topita dupa Dani si mi-e frica de un nou bb. Mi-ar fi si greu ca parintii nostri sunt departe si eu sunt toata ziua singura.
Si inca ceva: nu ca ma laud, sau ca ar fi deosebit de altii, dar pentru mine Mihai e cel mai bun tatic si sot din lume. Stiti ca m-a asteptat ieri in masina sa nu ne deranjeze?
Fetelor, aveti copii tare cuminti. Acasa nu au decat sa fie cum vor, dar cum i-am vazut eu au fost super. Lauda voua mamici de pitici.
mami de dani
svety spune:
Inca ceva: m-am hotarat sa-mi fac testul si pt. Dani. Aseara a avut kk k untura.Mi-am zis ca-s gravi si nu mai pot sa-i dau lapte. Mama zice mananca mult, kk mult.
intrebare: cum duceti analiza de kk la coprocultura? Cu scutec? De pe scutec?
mami de dani
mariana tache spune:
AM trecut doar sa va salut! Sunt pe fuga! Pove mai tarziu.
ILINCA
Raluca, sa-ti traisca printzesa! Sa fie cumintica, sanatoasa si cu mult noroc in viata!
Sanatate Maxima!!!
baby-boom spune:
Am net!
Mariana, asteptam pozele!
....fain la intalnire, doar ca am simtit lipsa Roxanei, a Stancai, a Cristianei, Mihaelei si Ancai!!!!!!!....si mai ales a copilasilor!
Nu prea am chef de scris sau citit, asa ca va las pe voi, fetelor!!!!
....cu proxima zvacnire dau si io pe la antecedentul capitol, promit!!!
P.s.....cel mai mult si mai mult mi-a placut de al' miku'....no offence, .....imi aminteste de bondoaca noastra, can era mik si buflik!!!!!!
Va pup cu drag, absolut pe toate!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi