Cluj rulz! (30)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Si eu tot pe fuga..sunt prastie azi.

Flo, bravos ca ai aparut! Ma bucur ca ai din nou Internet.

Pe curand
Roxa

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns erika24 spune:

buna fetelor nu credeam ca sunt asa multe persoane din cluj pe forum si imi pare bine sa vad ca va cunosteti asa de bine incat va si inalniti, va pe toate si pe toti priculicii vostri.
Eu deocam data nu am un priculici decat in burtica, in brate abia peste vreo 2 luni.

erika 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

La multi ani Ilincai ! Ii doresc sa creasca mare si frumoasa iar mamei ei sa se mandreasca vesnci cu asa o de fata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Bun venit Erika. Sfarsit de sarcina usor, bebe frumos si sanatos.
Fetelor eu sunt bolnava. Sau cum imi zice Mariana "tu nu esti normala" . I-am luat lui Dani un Miki Mous piscaitor. Deja are o plasa de zurgalai, piscalai si mestecai. Chestia e ca 99% le iau pt. mine. Imi plac de mor.

Zilele astea temin camera lui Dani. Avem 2 camere, dar aia mica vreau s-o fac basm. Maine ii iau covor cu drum si masinute (cred ca ati vazut si voi) si perdea. Am vazut cu Winnie the Pooh. Mai meditam... Camera am vopsit-o in albastru inca anul trecut si se potriveste.

Mai, azi am chef de povesti.

Mihai nu a avut kitul de Wind. si sunt tot cu nervi.

mami de dani

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

....dorul i l-am dus si Oanei si Flaviei, sa stiti!!!....si pruncutzilor la purtator!!!

Ilinca, la multi ani!!!!!!.....sa cresti mare si cumintica!!!

...Simona, imi pare bine ca esti din nou pe meleaguri transilvane!!!
...tre' sa fugim intr-o vizita...vb. dupa aia

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

La multi ani Ilinca!!!Multa sanatate si succes!!

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Sunt tare deprimata. Mihai ajunge acasa numai la noapte.

mami de dani

http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

La Multi Ani (si buni)! tuturor cu sanatate si voie buna! Toate cele bune ii urez si printesei Raluca, sa fie cuminte si sa asculte de mami!
schematic: bravo de intilnire stop multumim florina de vorbele si gindurile bune stop si noua ne-ar fi suris de o joaca dar ne pregatim de botez (simbata) si nu am reusit sa ajungem stop flavia se pregateste de plecare asa ca mai stam cu ele cit apucam stop

simona - impartaseste-mi te rog din experienta ta cit se pune la un botez (in bani sau produse)
stanca - daca mai afli ceva de cererea ce tb depusa, daca e cerere tip sau nu, daca tb sa merg personal,daca e tot asa mera agitatie pe la primerie da un semn te rog ca si eu sint in aceeasi situatie
florina - multumim de gindurile bune
la celelalte fete ca tare mi-e dor de voi si mai mult chiar de descintec si de nonna ca n-am mai auzit nimic de la ele de mult timp .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchi spune:

vedeti ce face neuronul meu?
raluca te rog iarta-l, bineinteles ca urarile erau pt ilinca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby-boom spune:

....no, tu fetelor, io bine cred ca zicem la multi ani Ilincai fetita Ralucai, nu???? ...ca nu mai stiam care-i faza....ca noi avem Ilinca79, Ilinca Ralucai si Ilinca Inei.....

...am fost in vizita si acolo era o fetita de 4 ani....mooaaaammaaaa, fetele, daca le-ati fi vazut cum se jucau....incredibil...asa tare s-a agitat Elise incat a dormit dupa aia ca un ingeras....pe mine m-a frapat faptul ca Lilli (fetita de 4 ani evident) a avut rabdare si chef sa se joace cu "minora" mai bine de 2 ore)......au fost delicioase...venim cu poze, de indata ce le primim....mamik e tot fotograf, si tre' sa le "lucreze nitzel...vezi Mariano, asta soarta, odata!!!

...apropos de poze, unde-s mama alea de ieri???

p.s.....tot de poze legat....uite aici, ce a facur fiica mia acum 5 minute: http://pg.photos.yahoo.com/ph/floppyflorina/detail?.dir=9df8&.dnm=cb2ere2.jpg&.src=ph ...asa-mi trebuie daca mi-a stat gandul la ir cu gust de visine...care coloreaza pe deasupra!!!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!

poze cu noi

Mergi la inceput