Cum va 'domesticiti' sotii?
Raspunsuri - Pagina 6
DANA26 spune:
[quote]Originally posted by yank
Eu ma intreb cum v-or fi domesticit pe voi sotii,retoric avcors
Da nu cred ca recunoaste una.
DANA
hristina spune:
Yank, nu vezi ca majoritatea suntem "domesticite"?
Cum? nu se stie!?!
Cert este ca noi facem totul!
Asta da, domesticire!
Kasi si Victoria ( 23 iulie 2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/kasivitan/my_photos
dianaiulie2009 spune:
Si eu ma confrunt cu probleme la impartitul treburilor , mai ales in privinta copiilor . La curatzenie am angajat o menajera . De lucrat , lucram aman2 la fel de mult , dar al meu sotz are pretentia ca eu , dupa ce vin de la serviciu sa merg singura afara cu fetele , savin apoi sa pregatesc ceva de mancare pentru cina si pentru a 2 a zi , sa le spal , sa le pregatesc de nani si sa le si culc , iar el in tot acest timp doreste sa fie liniste si pace in casa , sa stea relaxat cu o bericica in mana si sa fumeze . Va dati seama ca eu sunt mereu imbufnata si nu am chef de nimik ( stiti voi la ce ma refer ) dupa ce adorm fetele , ci abia astept sa pun capul jos si sa fac si eu nani .
Soacra mea zice ca el mi l-a " dat " bine si ca eu l-am stricat , pe de-o parte are dreptate , de ex. , daca dadea cu aspiratorul uita sa curete in colturi si eu faceam inca o data treaba dupa el , iar in timp am zis ca mai bine fac eu totul singura daca oricum reiau munca facuta de el . In timp au aparut cele 2 fete si el tot asa a lasat totul in seama mea .
Dar cand ma supara si avem cate o discutie mai aprinsa , il las fara de mancare , sa se ocupe singur de fete si nu mai comenteaza ...
Dar eu tot nemultumita sunt legat de faptul ca el considera ca mama trebuie sa se ocupe de ingrijirea copiilor , dar lor ce li se intampla ca ies cate 1-2 ore/zi afara cu copiii in parc ???
Si legat de acest lucru nu mai am idee cum sa procedez , am incercat cu vorba buna si el nimik ... aceeasi gandire , asta e rostul mamei in viata !!! Atunci rostul tatalui care e ???
Voi cum va impartiti in privinta copiilor , adica iesit afara , dat mancare , facut baitza , jucat cu ei ???
albumele noastre
amarantina spune:
quote:
Originally posted by anacezara
Atunci rostul tatalui care e ???
Voi cum va impartiti in privinta copiilor , adica iesit afara , dat mancare , facut baitza , jucat cu ei ???
albumele noastre
In general era asa: din 7 zile cat are o saptamana, 2 ma ocupam exclusiv eu (el se ducea la baschet, la bere, whatever), 2 exclusiv el (zilele mele de shopping si stat pana noaptea la cafenele cu prietenele), 2 ne ocupam impreuna (chiar tot faceam impreuna: el il spala pe corp si eu pe cap, el ii dadea un fel de mancare eu altul, in parc impreuna si ne jucam impreuna)si 1 zi copilul ramanea toata ziua la soacra-mea(uneori chiar si 2, daca voiam sa iesim sau pur si simplu sa... si sa ne relaxam). De cand am ramas gravida a doua oara, el se ofera sa faca tot, fiind in culmea fericirii. Dar nu-l las, fac si eu dar numai ce-mi permite burtica.
dianaiulie2009 spune:
Amarantina cum l-ai convins draga sa te ajute asa de mult ??? sau se simte sotul tau si sare in ajutor intotdeauna ???
Uite ca al meu zice ca de ce tot timpul trebuie sa ma ajute si eu nu pot sa fac nimik singura ? Eu ii spun canu despre faptul ca NU POT sa fac totul singura e vorba , ci despre modul de a ma ajuta si el ca sa terminam mai rpd treburile si sa pot sa ma relaxez SI EU , nu numai EL .
Si , precum iti vei da si tu seama , e mult mai greu cu 2 copii decat cu 1 . Dar , daca tot asa de saritor va fi sotul tau si dupa ce vei naste , probabil ca nu vei simti oboseala si stresul acumulate .
Nastere usoara !!!
albumele noastre
amarantina spune:
quote:
Amarantina cum l-ai convins draga sa te ajute asa de mult ???
albumele noastre
Pai mi-a luat cam 10 ani! Pe scurt: a inteles ca intr-o casnicie sunt 2, si fiecare trebuie sa faca eforturi pentru a fi armonioasa. Si o casnicie nu e armonioasa cand unul e frustrat ca face tot, iar celalalt e relaxat ca nu face nimic.
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by amarantinaquote:
Amarantina cum l-ai convins draga sa te ajute asa de mult ???
albumele noastre
Pai mi-a luat cam 10 ani! Pe scurt: a inteles ca intr-o casnicie sunt 2, si fiecare trebuie sa faca eforturi pentru a fi armonioasa. Si o casnicie nu e armonioasa cand unul e frustrat ca face tot, iar celalalt e relaxat ca nu face nimic.
Ai mare dreptate ... deci trebuie sa mai astept inca vreo 2 ani , pana facem si noi 10 ani de casnicie !!!!
Am glumit , dar dupa ce ieri am fost imbufnata , dupa-masa si-a dat seama ca imi este greu si s-a ocupat el , exclusiv , de fete ...
Deci , se poate , chiar daca e de moment , dar eu sper sa-l fac sa inteleaga ca trebuie mai mult sa ma ajute .
albumele noastre
dianaiulie2009 spune:
quote:
Originally posted by amarantina
Anacezara, ai niste fetite superbe!!!
Sa-ti creasca mari si sanatoase.
Multumim frumos de aprecieri si de urari !!!
albumele noastre