IN BANAT LA NOI ACASA (2)
Raspunsuri - Pagina 9
ingerash spune:
Hello, Banat!
ca faceti? eu am venit de la scoala si imediat ma intind un pic dar intai am intrat sa va salut
mai am de dta o teza si scap , abia astept.
Angy, ideea ta e buna dar eu niciodata nu pun poze cu mine pe net asa ca cine vrea sa ma cunoasca "ma trage de maneca"
eu cel putin sunt curioasa sa va vad pe voi
aaaah, si sa nu uit, mersi de aprecieri
va pup si ma duc la un somnic scurt
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
impreuna spune:
Ingerash (Oana, nu?:) am vazut si eu pozele si spun la fel ca si Angy, cred ca parintii tai sunt tare mandri de tine, sa fi la fel de vesela intotdeauna. Mersi de aprecieri, stiu ca e cam greu sa iti dai seama care sunt eu ca am multe poze plus ca in unele sunt cu parul lung, iar in altele cu parul scurt ca aici si aici.
Acum revenind la ideea ta Angy, pozele cu mine sunt deja in mesajul de mai sus:)
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
viorela hoff spune:
hallo fetele,
am intrat numai un pic pe-aici si am dat clilk pe pozele lui Impreuna si.....ai o bebitza taaare vesela si dulcica, mi-a inseninat ziua
Vio
Tina catelus de catifea
Himmelsduft spune:
Hallo fetelor!
A venit si la noi gerul, de ieri e un frig, -16°C cind merg la lucru. As lua duna din pat cu mine sau nici nu as iesi din casa, dar trecem si peste asta.
Ingerash, mersi de poze, super! Mi-am adus si eu aminte de chefurile din studentie.
Impreuna, am vazut si pozele tale, tare dulce fetita. Multa sanatate si bucurii la toti.
Am si eu o intrebare, cum e cu noile coduri postale ptr Timisoara, nu mai e 1900? Ma lamureste si pe mine cineva. Mersi mult. Prietena mea are ziua in febr si de craciun nu a primit felicitarea mea, cica nu era bun codul, iar acum vreau sa ajunga sigur.
O saptamana buna,
Himmelsduft
calut
impreuna spune:
Mersi viorela hoff si Himmelsduft de complimente, astept sa va vad si eu pe voi
Codurile postale s-au schimbat toate in functie de strazi, le gasesti www.coduripostale.ro/" target="_blank">aici
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"
Himmelsduft spune:
Impreuna, mersi de codurile postale. Sper sa ajunga felicitarea la timp.
O seara placuta si sper ca a ajuns poza mea la voi,
Himmelsduft
calut
ingerash spune:
Buna seara, fetelor!
Impreuna, da, Oana ma cheama, ma gandeam eu ca tu esti cea blonda din fotografii, esti f draguta
Himmelsduft, multumesc frumos de poza, imi place si m-am bucurat f tare
Acum am luat o pauza de la invatat, maine am ultima teza si sunt super stresata ca e si cea mai grea si pe deasupra am avut si o zi tare proasta. am de ales intre banchetul mic, cu colegii si olimpiada de la romana. am fost f trista azi, am si , n-as vrea sa renunt la niciuna, totusi voi renunta la olimpiada, pt. ca am fost in fiecare an si stiu cum e, si cum nu vreau nici sa-mi dezamagesc prietenii si sa pierd cele mai frumoase (si ultimele) momente cu ei am ales mersul la munte.
Viorela, ma bucur ca ai mai venit pe subiect.
Angy, tu ce mai faci? stiu ca si tu te pregatesti de olimpiada cu elevii tai. bafta multa! de pe acuma te sustin
Va pup si o sa revin maine seara ca acum ma intorc la invatat
Ingerash
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
angy11 spune:
Buna seara,am aparut si eu.Nu am mai apucat sa postez deoarece trebuia sa incropesc cat de cat dosarul pentru Gradatia de merit,raport de autoevaluare,etc,pana azi,cand a fost consiliul profesoral si trebuia sa sustin in plen,de ce doresc Gradatie de merit,ceea ce am si facut,acum ramane de vazut ce v-a hotara mai departe inspectoratul.Nu de mult am ajuns de la consilui si sunt franta.referitor la poze,am si primit cate ceva,ne hotaram impreuna daca facem un album comun sau raman la faza de vazut pe PM.
Cum vreti voi.