IN BANAT LA NOI ACASA (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Mersi Daniela (Himmelsduft) pt poza, esti tanara si draguta

ingerash sa ai bafta la teza si profita de ocazie sa te mai distrezi cat poti cu colegii, ca de invatat vei avea timp toata viata

Angy io-s mai , ce-i aia Gradatia de merit?

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo Banatencelor!

Ma bucur ca va placut poza mea. Eu doresc sa ramana poza pe PM, cred ca si Ingerash e de aceasi parere, sau?
Ingerash, nu fi trista, ci bucura-te de varsta si de ceea ce faci cu prietenii si colegii tai.
Angy, nu te stresa atit cu scoala si cu elevii. Gradatie de merit primesti din partea noastra, ptr subiect.
Poate ne trimite si Vio poze. Asa macar ne cunoastem intre noi, si imi place.
Pupicuri la toate,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angy11 spune:

Buna seara!
macar a voastra sa fie buna,a mea e varza.Cica tip prea mult,asa spune sotul meu.
Deci sa o luam cu inceputul.Ieri fiind plecata la consiliu,l-am lasat pe Daniel,de fapt amandoi copiii,cu sotul meu,dar Daniel avea de terminat teme si de studiat la pian,am ajuns,cand am ajuns si sotul se uita la un film pe calculator,Angy pe Cartoon,desi interzisesem,iar Daniel a dat fuga de la desene la el in camera,incercand sa se prefaca ca face teme.Asa,temele erau nefacute si ce facuse era varza,de studiat niente.Am terminat temele cu chiu cu vai si l-am pus la culcare ca era deja tarziu.azi l-am scuzat cumva la profa de pian.maine are si pian si teorie,iar pe noi dupamasa ne-a carat sotrul in Mall,apoi cand sa ma pin cu el la teme mi-a chemat musafiri pe cap.
Una peste alta si taica-miu care e cardiac se simte rau,are fluctuatii de puls,tensiune,iar sora-mea de cateva zile tot face febra,nu-i scade,cica e sinusita,zice doctora,amandoi sunt pe capul lui maica-mea,langa Timisoara,singurul sofer din casa e taica-miu,ce sa mai zic.Si sotul ma face isterica,ca doar musafirii n-au facut nici un rau,daniel daca voia sa-si faca treaba putea sa o faca,de unde sa inteleaga ca nu se poate studia la pian,sau face solfegii,daca merge o alta muzica pe calculator,pt. ambientul musafirilor.Cam asta e seara mea.
Despre gradatia de merit,e un adaos la salar,20 la suta,pe patru ani,de fapt e un concurs de dosare,care se desfasoara la Inspectoratul scolar,mai apoi la minister.Prima etapa e intocmirea dosarului si sustinerea lui in consiliu profesoral,adica trebuie sa te lauzi cu ce merite ai,apoi,altii trebuie sa vorbeasca despre tine si sa te recomande ca avand merite deosebite.E de fapt o injoseala,de ultima speta,dar asta e procedura.
Himmelsduft,serios ca m-ai facut sa zambesc,la faza cu gradatia,mersi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Hallo!!!
haideti fetelor ca mi-am revenit , dupa ce am tras eu o tura buna de plans cu olimpiada de romana sa aflam azi ca si cea de la mate e tot atunci (asa ca acum a venit randul uneia din cele mai bune prietene ale mele sa ) oricum, decizia noastra e comuna si definitiva, mergem la munte (+ ca azi am forumulat in gand niste urari nu prea frumoase pt cei care au organizat cele mai importante olimpiade in aceiasi zi )
La teza a fost bine, mai bine decat ma asteptam, am crezut ca nu reusesc sa fac si registrul-jurrnla si balanta si bilant si 10 puncte de teorie da am avut noroc si am reusit - yupyyy , mi s-a luat o piatra (a se citi bolovan ) de pe suflet odata cu teza asta. mai o saptamana si avem vacanta !!!!!
Cu pozele prefer si eu sa ramana pe pm, sau daca aveti alta idee dar eu am o obsesie, sa nu pun link cu poze cu mine pe net
Gradatia de merit daca nu ma insel implica primirea unei sume de bani in plus pentru profii care au rezultate foarte bune, asa ca Angy, bafta
hai ca va las in pace , mai "tropai" putintel pe net si dupaia ma culc
Noapte buna si vise placute.......................................................

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Angy, acum ti-am vazut postarea!!! defapt am postat in acelasi timp
imi pare rau ca ai avut o zi asa stresanta, lasa ca o sa treaca si vine vacanta nu uita
cat despre faza cu gradatia, mi se pare cam exagerata toata harababura asta
stii cum m-a convins pe mine un bun prieten (preot) sa renunt la televizor? mi-a zis sa iau doua bucati de sfoara, una pt timp pierdut aiurea si una pt fapte bune, de cate ori ma uitam la televizor sau facema vreo chestie tembela faceam nod pe cea cu timpul pierdut aiurea, iar d ecate oric faceam ceva bun (sa ajut pe altii, sa citesc, sa invat, etc) sa fac un nod pe cea cu faptele bune. si dupa o saptamana sa le compar (si sa vad cum e viata mea); bineinteles ca cea cu timpul pierdut a castigat si mi s-a bagat o frica in suflet ca toata viata o sa stau in fata tembelizorului asa ca incet incet m-am axat pe altele ... poate asa il convingi si tu pe Daniel (dar s-ar putea sa nu fie tocmai la varsta la care sa perceapa chestia asta, mie mi s-a intamplat prin a 6-a abia )
va pup pe toate, sa aveti o zi super!!!!!!!!!!!! (ca doar e vineri si incepe week-end-ul )

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Himmelsduft spune:

Hallo fetelor!

ce ma bucur ca e azi vineri si ne putem relaxa in WE. Si eu am avut azi nervi la lucru, cu un tampit de la finante, care vroia o cerere completata, apoi altceva, i le-am trimis amandoua, iar azi ma suna ca trebuie sa ii mai trimit al doilea document, iar eu ii zic ca i-am trimis si el ca nu, atunci m-am enervat si i-am zis sa isi caute pe masa, ca eu sigur i-am trimis documentul, la care el cauta si zice ca s-a rezolvat. Imi venea sa il mananc prin telefon . Asa ca acum seara am fost la Leo, calul nostru, l-am lonjat si m-am calmat. Sper ca ziua voastra a fost mai buna ca a mea.
Un sfarsit de saptamana va doresc si din partea mea,

Himmelsduft

calut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Eu am avut o zi buna, cam la fel cu toate celelalte asa ca am nevoie doar de diversitate:)
Va si wk fain

Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"

Mergi la inceput

Hello!
am intrat si eu pe net dupa ce am dormit o tura buna. in sfrasit s-a terminat saptamana asta ca a fost super-grea (defapt toate cele 3 de cand a incaput scoala).
maine dimineata am de gand sa dormmmmmmmmmmmmmmm
va pup pe toate
Week-end placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Valenka spune:

Buna,
am zis si eu sa mai trec sa vad ce faceti...ma apucasem sa citesc, ce-ati mai scris da' spre rusinea mea n-am ajuns prea departe.
desi-s din Banat nu pot zice ca le am cu traditii banatene ..parintii-s veniti in Resita dupa terminarea liceului..eu m-am nascut si crescut in Resita..facut liceu la Arad, faculta la Timisoara..si acu imi plimb si eu oasele prin DE...ceea ce vreau sa spun ..e ca nu-s tocmai reprezentativa pt Banat..am fost totusi de vreo 2x la ruga in Banat..desi e asa de mult ca nu-mi aduc aminte mai nimic
Da' daca ma primiti si asa...o sa mai trec pe aici sa va stresez...
Mie imi plac Cheile Nerei(am fost odata intr-o tabara ecologica)..si asa pt o iesire nepretentioasa merge si Carasova cu Pestera Liliecilor.
Valea lui Liman spre rusinea mea n-o cunosc...mi-am petrecut in schimb multe vacante la Valiug.
Herculane..parca nu mai e ce a fost..ramasesem cu o imagine mai placuta ..sau poate amintirile de copil sunt depasite
Poina Marului..e deja in ceata...nu se facea prin zona un baraj?!
Un WE placut va doresc
Valenka, mami de Alex(n.22.04.05)

Mergi la inceput

Ceau, Banat!
ce faceti fetelor? v-ati pus pe chiul toate ? eu mi-am facut azi ordine in camera de a ramas a mea mama de-a dreptul socata cand a vazut (in timpul saptamanii nu stau sa fac ordine + ca sunt f dezordonata de felul meu + ca saptamana asta a fost groaznic de grea + ca eu cand invat imi fac tot felul de schite pe coli mari de desen si le las imprastiate prin camera ) => nu va doresc un copil asa dezordonat ca mine
Valenka, bine ai venit pe subiect! (stai linistita ca eu sunt o corcitura de numa dar tot banateanca ma consider )
Fetelor, mi-a venit o idee cu pozele, putem sa ne facem o adresa de mail comuna pe yahoo si fiecare isi face acolo albumul ei. ce spuneti?
sa mai scrieti, daaaaa???
va pup pe toate!!!!

Mergi la inceput