Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 3

aileene spune:
Buna ziua tuturor ! Inca de la inceput tin sa va fac urarile mele de anul nou , multa sanatate , fericire si bucurii cat cuprinde anul
LA MULTI ANI 2006
Care sa va aduca multe realizari frumoase ca si voi si lacrimi de bucurii hai NOROC ... ... sa fie-ntr-un ceas buuuuuun !!!
FELICITARI CATA sa-ti traiasca BIENCUTA s-aveti noroc de ea si sa va aduca multe bucurii in viata ! Ii doresc un BUNVENIT din suflet ! E tare frumusica cred ca seamana pe taticul ursulet (cum ii spui tu) se va schimba pe parcurs si poate va avea si trasaturile tale ...ptiu pe ea e frumoasa tare . Iar in ce priveste faptul ca esti cam depasita de evenimente e normal , lasa instinctul tau sa-si spuna cuvantul si totul va fi bine ! Intr-adevar e cam greu la inceput , dar totul va intra-n normal o data ce v-ati acomodat una cu alta ! Ce frumoase sunt aceste momente , unice , care se duc prea repede , vei vedea ! Profita din plin de ele ! Felicitari inca o data si tie dar si noului tatic , caruia-i doresc sa fie la inaltime si sa te ajute f mult !
Despre mine , as putea sa va spun ca pe 13.01.06 am programare ptr un eventual F.I.V. , dar asta nu prea sper , din cauza ca inca n-am scapat de chistul meu , trebuia sa fac laparo in 28.11.05 dar din cauza ca a trebuit sa plec in Ro. de urgenta s-a amanat si deci de-abea acum imi vine din nou randul ! Vom vedea ce si cum va fi ! Voi reveni sa va povestesc , oricum ! Alexandre e marisor , invata bine la scoala , mosul a fost f bun cu el , i-a adus exact ceea ce i-a cerut el si totul e "parfait" ...
Fetelor va pup dulce pe toate si va doresc un inceput de an asa cum il doriti voi si fie ca Liana sa aibe gura aurita si mana buna ca sa fie intr-adevar cum spunea deschizand din nou subiectul !
Lasati disperarea de-o parte , inmagazinati doar undele pozitive si veti vedea cum totul se va schimba-n bine !!!
Liliana , Thea , Betty , Amely , Alina25, Veronici , Musete , Madyn , Chi , Carmencita , RoxeeLiana si toate cele de care nu-mi mai aduc aminte (sorry) un si tot binele din lume !
"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 anisori (22-sept'99)

Carmen.cita spune:
Hey, dragutelor, mi-a fost dor de voi!
Am fost tare suparata zilele trecute, de aceea nu am mai intrat... m-am dus eu zglobie la dr. marti, ziua 13 hotarata ca fac inseminarea (de vreun an de zile tot in ziua 14 ovulez, exceptie o luna in ziua 10)... cand colo... un folicul mititel si prapadit de 14 mm si un endometru de toata jena de 6 mm . Zic :"hopa... hai ca m-am dereglat..." , am mai avut eu acum un an o luna asa proasta, dar atunci eram tare stresata cu serviciul, demisie, etc... am tras o portie de bocete acasa, ca m-am defectat... dr. mi-a zis ca nu e nici o problema, ca foliculul este bun pt lungimea ciclului meu (30 zile), dar sincer am zis ca luna asta e compromisa... mi-a zis sa mai fac o ecografie azi, ziua 15 si s-o sun sa-i spun rezultatul... Eeee, aici e partea interesanta... sa ma duc, sa nu ma duc... daca mai are vreun rost... hai ca m-am dus... Surpriza: foliculasul crescuse la 19 mm si endometrul frumos, trilaminar la 8 mm! Mi-a venit inima la loc... Am sunat-o repede pe dr., a spus "excelent!" in seara asta m-a pus sa fac pregnylul, maine fac inseminarea! Eu incercam s-o conving sa o facem sambata, dar mi-a zis ca face inseminarile inainte de ovulatie, nu dupa... Tineti-mi pumnii!
Catalina, ai o fetita SUPERBA!!!! Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa, cuminte si mancacioasa, sa se faca mare si frumoasa ca tine!
Alieene, imi place cum gandesti, imi place optimismul tau! Iti doresc multa bafta pe 13 ianuarie, poate ai si o surpriza placuta, chistul acela sa nu mai fie!
Liana, mersi pt urari! Ia zi, cum mai esti, noi suntem cam in aceeasi perioada, nu?
Amely, esti o draguta ca intrebi de mine, uite aici de la mine ca nu m-ai uitat! Sa stii ca ai dreptate, multe fete au reusit sa ramana gravidute, desi sansele erau mici si perioada de incercari mare... ma bucur pt fiecare in parte... asa se va intampla si la noi, intr-o buna zi, garantez!
Thea, si de tine mi-a fost dor, ia spune, ce mai faci, cum mai esti?
Mihaela, bine ai venit printre noi, bafta la FIV, unde vei face? Mai mult ca sigur voi fi si eu in situatia ta peste cateva luni... Voi de ce aveti indicatie pt FIV?
Liliana, deci in martie vei face pasul... pot sa-ti spun ca sunt alaturi de tine, sa dea Domnul sa fie asa cum iti doresti tu si fetele care se pregatesc, Bety, Thea!
Tabitha, si la noi a inceput sa fulguiasca pe seara, cand am iesit eu de la dr... cred ca tu ne-ai trimis fulgii de nea!

Tabitha spune:
carmen.cita: tinem pumnii maine la inseminare, sa fie de bine . Ma bucur ca a ajuns si la voi zapada. Eu trebuie sa fac ICSI deoarece sotul meu are azoospermie. Am fost concisa, nu?

Carmen.cita spune:
Tabitha, stiu povestea ta, ca si a tuturor fetelor de aici... tocmai de aceea eu iti spun: nu inceta sa speri! Nu se stie niciodata! Eu cred in povestile cu happy-end, sa stii!
Mersi mult pt sustinere!
Alexia, hai ca mai ai putin si scapi de greturi! Sa ai o sarcina usoara si sa nu-ti mai faci griji! Bucura-te de perioada asta! Abia astept sa vina OANA, mi-e dor de ea... poate mai punem la cale o intalnire, asa ca fetele!
Abia astept si vin cu paharul pregatit!

Tabitha spune:
carmen.cita: eu, de felul meu, nu prea sunt optimista, stiu ca ceea ce obtin deriva din munca, din efortul depus, si aproape niciodata nu am avut, cum s-ar zice, bafta. Povestile cu happy-end sunt la televizor. Totusi, imi impun sa cred in minuni si, asa cum am vazut ca au fost minuni in viata altor fete, sper ca si in viata mea sa apara una cu ochi.

Carmen.cita spune:
Tabitha, aici semanam, sa stii, nici eu nu sunt prea baftoasa de felul meu ("unde-i bine, nu-i de mine, unde-i rau, hop si eu!"... cam asa ceva), poate doar la examene am noroc cu carul... si totusi exista ceva care ma ajuta in cele mai dificile momente, cand cred ca totul e pierdut parca mi se intinde o mana de ajutor... vad ca si tu ai o gandire pozitiva, si asta ajuta mult, sa stii...

Liana30 spune:
moldoveancoooooo impuneti ca de nu vin cu..pai nu ti'am zis io ca sare iepurele si la tine...mey..meyyy..ma intreba cineva de unde sare iepurele da nu mai stiu cine...sau stiu si nu vreau sa zic
..pai din tufis iubita sare
Carmencitooooo pai si io mai mica decat tine in z14..cum am mai spus..fara monitorizari,temperaturi si teste..cum o vrea domnu..sau cum o vrea iepurila sa saramulta bafta maine la IA tin io pumniii sa fie bine...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Carmen.cita spune:
Mai Liano, tu esti mai mare ca mine, ca ai ovulatia mai devreme!
Tu n-ai vazut fetele care au ramas gravide in pauza dintre inseminari? Sau care se pregateau de FIV, si cand colo II??? Io cred ca tu ne pregatesti o surpriza luna asta... astept!

Tabitha spune:
Liana: imi impun eu sa fiu optimista, dar din cand in cand o mai dau in bara. Insa imi revin incet incet si tot asa, se invarte roata vietii. O sa-mi pun un afis cu: "O zi optimist, una nu; astazi DA", dar promit sa nu-l schimb niciodata, asa ca mereu va fi zi de DA. De acord? Asa ma ierti pentru momentele de slabiciune? dulce o olteanca dracusor
carmen.cita: asteptam vesti, sa vedem ce scoruri ai avut la ISA si cum a decurs, unde ai facut-o, cu cine (cu ce doctor adica...)
La mine, raportez: ziua 19, TB 36,9. Diseara incep tratamentul pentru acea rana mica de pe col, care sper sa dispara in acest mod.
Fetelor, va pup pe toate , ca-mi sunteti dragi, si astept doar vesti bune. Le acceptam si pe cele mai putin bune, dar sa fie putine (daca se poate nici una) - voi stiti ca va sprijinim si la bine, si la rau. Sa vezi ce-o sa trebuiasca sa ma sprijiniti voi pe mine peste vreo 10 zile....