Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

moamaaaaaaaaaa TEO MRL,,ce dor mi'a fost de voi....nu v'am auzit de un an
Amely fatooooo tu chiar vrei sa vin cu...ia vezi...ca imediat de pocnesc la ...hai capul sus...si..si
Tabitha e moldoveancaaaa..ete ca raspunsai io in locul tau..sic..sic..

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Tabitha scuze, am retinut eu gresit. Multumesc si eu pentru fulgi ca sarbatorile parca nu au avut acelasi farmec fara zapada.
Liana si mie mi-era dor sa citesc ce a mai scris drak-ul de olteanca .

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m.f. spune:

Buna fetelor! eu sunt Mihaela si sunt programata pt Fiv pe 27 ianuarie, mai e cineva in situatia mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Liana: multumesc mult de precizare, eu nu am mai reusit sa intru ieri pe net, ca am fost tare ocupata.

La noi a continuat sa ninga si azi-nopate, asa ca va trimit tutror fetelor zapada.

Teodora: nici o problema, cu atatea informatii primite mai incurcam si noi cate ceva.

Mihaela: eu sigur nu sunt in situatia ta, dar poate gasesti alte fete cu care sa te iei de mana in aceasta luna f. importanta pentru tine. Noi iti tinem pumnii si ne rugam sa fie bine si FIV-ul sa-ti aduca bebele mult visat. Poti sa ne tii la curent cu evolutia tratamentului, daca nu te deranjeaza. Hai, ca vrem sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Carmencita, ce ai facut la Moisica?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Buna scumpelor...vad ca a-ti aflat deja vestea, dar o confirm eu..pe 1 mi s-a rupt apa..am ajuns la spital la 22:00...am nascut natural cu peridurala cu T...cea mai usoara nastere din lume...a venit pe lume Bia pe 2 ian la 1:31 (sau 1:41...nu mai stiu) noaptea...3200 gr..49 cm si Apgar 10...eu ieri am venit acasa cu ea....suntem fericiti si putin depasiti de situatie, dar incercam sa ne adaptam....
Va pup pe toate si va urez sa vi se indeplineasca visul!
Am pus poze la "cafeluta mamicuta" in albumul "A venit Bia!"

Cafeluta mamicuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Bravo, catalina. Ai fost de nota 10 si tu si fetita. Sa-ti creasca mare fetita, in viitor poate ii faci si un fratior, cine stie... Sa fiti sanatoase amandoua, sa va bucurati una de alta. Va pup pe amandoua si ma bucur pentru voi. Sunteti nemaipomenite!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Doamne, cum trece timpul Cata! parca mai ieri erai in febra masuratorilor TB (si erai tare haioasa!) iar azi esti cu bebita in brate! Sa va dea D-zeu sanatate la amandoua, si Bia sa creasca mare, norocoasa si cuminte. Frumoasa nu mai zic ca se vede din poze ce papusica este! Va pup cu drag!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Teo ma bucur tare mult dupa cum se vede ai cam avut de cetit cam mult ca nu prea am stat de loc..ete cate putin pici picolo
cata Bia e minunataaaaaa...sa'ti traiasca sa creasca mare si frumoasa la fel ca mamicutza ei
Tabithamoamaaaaaaaaaa ce de zapada cred ca am sa plec la munte ca nu se mai poate...vreau si io zapadaaaaaaa...
Carmencitoooooo ce mai faci nu ne zici nika???????ce'ai facut?????
mihaela multa bafta la Fiv..unde si cu cine faci Fiv'ul?

betycoooooooo mama chiar asa??????????pai se poate????io inteleg pe mariner da chiar sa nu'ti lase macar un minut si pt noi?

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Cata, o mamica fericita! Bia arata ca o printesa mica. Este dulcica foc. Sa fie norocoasa si sanatoasa. Va pup dulce pe amandoua.
Teo, Amely, Liana va pup dulce! Abia saptamana care vine ajung la doctor pentru strategie. Pana atunci stau pe bara. Deja incep emotiile...
Bety, asteptam o mica veste de la tine. Pupici cu lipici!
Mihaela, iti tin pumnii pentru reusita FIV. Cu cine faci FIV? Si eu o sa fac FIV in martie iar pana atunci trebuie sa ma pregatesc cu tratamente, analize etc. Poate ne spui si noua ce ai facut pana acum ca avem nevoie de informatii ca de aer. Preturi, tratamente orice, orice. te asteptam cu vesti bune. Pupici
si mii de pupici pentru toate fetele

Mergi la inceput