Superpacientele visatoare si gravidute dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Tabi

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Hallo, fetele !

Amely , ti-am zis eu ca nu ai de ce sa-ti faci probleme ! Eram sigura ca foliculul/endometrul vor creste ! Bravo !
Ai totusi grija ca, daca T. iti va recomanda vreodata stimulare, iar tu ovulezi de fapt si fara, sa nu creasca prea mult foliculul si sa nu se mai poata sparge (chiar si cu Pregnyl). Eu, cel putin, asa am patit (pe ovulatie naturala de 24-26 mm). Si n-am luat decat 1/2 pastila de ova-mit pe zi. Dar nu e obligatoriu ca toate organismele sa reactioneze la fel. Mie Moisa mi-a spus ca am avut si ghinion.

Teo, s-ar putea sa vin si eu marti la cabinet, dar nu stiu sigur, voi fi z. 12 si de obicei ovulez in z. 14-15, sa vedem ce zice Moisica. Daca vin, ne vedem. Eu data trecuta am stat langa usa de la intrare, dar nu cred ca e relevant pentru tine, au fost mai multe cupluri, intr-adevar.
Eu am emotii pentru ca luna trecuta nu am fost la monitorizare, iar cu o luna inainte am facut acel chist (prima data in viata mea !) de la stimulare. Sper sa ovulez cat de cat luna asta, avand in vedere ca acel chist totusi se resorbise de la 34/48 mm la aprox. 1-2 mm.
Referitor la trompele tale, daca asa stau lucrurile, cred ca ar fi bine sa nu mai pierzi timpul, ai luat hotararea corecta. Pe mine m-a tot retinut Moisa, imi tot spunea sa mai incerc pentru ca am ovulatie, trompe ok, hormonale ok, iar sotul sta binisor (ideal pt. inseminare, zicea ea). Oricum, daca nu reusim, din toamna recurgem si noi tot la FIV.

MRL, Teo, voua ce va spus Moisica referitor la procedura FIV ? Mie mi-a zis ca se ocupa Marinescu si ca trebuie sa vorbeasca cu el, iar ulterior, daca se obtine sarcina, sa o urmareasca ea.

Carmen.cita, sunt, intr-adevar, perseverenta, speram sa nu fie nevoie sa o dovedesc si in domeniul asta, dar... probabil ca Dumnezeu iti da atat cat poti duce. Eu, desi incerc de peste 4 ani, nu am ramas nici o data insarcinata ! Pana sa ajung la Moisa, toata lumea ridica din umeri... chiar nici ea nu isi explica nereusita dupa atatea incercari... Am facut si laparo (mi s-a facut decorticare ovariana, restul OK) si nimic... Dar mergem INAINTE !

Tabi,

rami

Mergi la inceput

Rami, dar pt. TPC negativ (ca banuiesc ca de asta mergi pe inseminari) nu exista nici o solutie de tratament? sau macar sa fie reversibila in timp, de la caz la caz, bineinteles... si bafta, anul asta sa obtii sarcina si sa o duci pana la capat!

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Amely sa-ti traiasca foliculul! Dar ce s-a intamplat cu celalalt? Hai ca stai foarte bine acum. Ma bucur si peste doua saptamani...stii tu.
Rami intr-adevar nu imi amintesc decat vag, asa ca daca marti, la ora 18 si 15 esti pe acolo sa ma atentionezi. Eu inca nu am discutat cu Moisa despre FIV, asta vreau sa fac marti. Nu cred sa ai probleme cu ovulatia nici luna aceasta.

Teodora

Poze

Mergi la inceput

Nu stiu, cred ca tot ala e... a crescut de la 16 la 22. T zice ca nu mai era nici urma de chist, si ca probabil s-a inselat (ce-i drept mi-a spus atunci ca nu e sigur de ceea ce vede, da io cum sunt panicoasa, am zis gata, daca i se pare ca vede chist, atunci e chist...)
Mai departe, cum o vrea D-zeu...

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Liano, io zic sa stea pe tine nu cu ci cu ... era sa spun una buna rau de tot. Uite de la mine si multi insiropati si distractie frumoasa. Lasa netul treci la fapte curajoase si placute. Abia astept sa ne povestesti.
Teo, bety cat de curand mamici de bebelini frumossi si norocosi. Aseara chiar discutam cu sotul despre intilnirea avuta cu Moisica. Cand am ajuns la "cati embrioni sa imi transfer?" ne-am cam blocat. A ramas sa vedem ce ne recomanda dr. Sotul meu deja ma vede graviduta cu toti embrionii pe care o sa ii pun. mai si radea de mine, "daca o sa se mute gradinita la noi?". Ei, pana acolo mai avem un picut, ca tare mult a mai fost. va pupicesc dulce
Mihaela, galerie pentru tine. Sa fie totul in regula si sa ne anunti cat de curand ca bebelinii stau bine la tine in burtica.
Amely, ia uite ce bine stai cu masuratorile. La treaba cu tine ca prevad ca vineri la eco o sa fie bine. Pupici la dublu
carmen.cita tinem pumnii stransi, stransi pentru tine, sa fie totul OK. Vestea buna o asteptam cat de curand.
rami, doasrul o sa il faca Moisica dupa care o sa trec la Marinescu. Pe parcurs o sa te anuntam ce o sa mai facem.
Tabitha, nu stiu ce sa spun despre sangerarea ta rozalie. POate ar fi bine sa suni la dr. si sa vezi ce iti spune. Ai grija de tine si te
Fetelor, va pup dulce pe toate si va tin la curent cu ce o sa fac

Mergi la inceput

Liliana, ce haioasa ai fost.... Sa vezi ce-o sa se amuze Olteanca!

Rami, nu cred ca mai are rost sa ma gandesc deocamdata la stimulare, cat timp ovulez bine natural... in plus am o spaima cumplita de stimulari, dupa ce am citit aici pe forum. Dar eu in locul tau, la asa o ovulatie naturala splendida de 24-26 mm, n-as fi trecut la stimulari...bine ca s-a resorbit chistul!

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamiFlori spune:

Fetelor, am primit chestia asta pe mail:

VORBA DE DUH – GEORGE CONSTANZA (SEINFELD)
Cel mai necinstit lucru, in viata, este modul in care aceasta se termina. Adica, ce vreau sa zic... viata e grea. Si-ti cam ocupa tot timpul. Ce capeti la sfirsitul ei? O moarte. Asta ce-i, un bonus? Eu cred ca ciclul vietii e de-a-ndaratelea.
Ar trebui intai sa mori, sa te dai la o parte. Apoi sa mergi sa locuiesti intr-un azil de batrini. Esti dat afara de acolo pe motiv ca esti prea sanatos, te duci, iti iei pensia, apoi, cind incepi sa lucrezi, primesti un ceas de aur in prima zi de lucru. Muncesti patruzeci de ani pina cand devii suficient de tinar ca sa te bucuri de pensionare. Te-apuci de baut, mergi la bairame, si esti gata pentru Liceu. Mergi apoi in scoala Primara, devii un copil, te joci, n-ai nici o responsabilitate, devii bebelus, apoi si mai mult? Iti petreci ultimele noua luni plutind cu toate facilitatile cum ar fi incalzire centrala, bai, room service, dupa care termini totul intr-un orgasm!! Amin
Faina, nu?
Va pup! Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Amely, despre tratament pentru TPC negativ nu stiu ce sa zic, avand in vedere ca el se datoreaza probabil mobilitatii mai reduse a . Am auzit ca se fac unele tratamente naturiste, dar Moisa mi-a spus ca glera mea e ca la carte, beton, deci teoretic nu stiu daca as putea infuenta cu ceva lucrurile cu tratament.
De aia am si facut atatea inseminari, si sincer a fost si mai comod. (mai putin pentru sot...)
Pe al meu sot insa il indop cu tot felul de "leacuri". A luat de vreo 2 ani incoace : tribestan bulgaresc(3 luni-nici o schimbare), tinctura de branca ursului (6 luni-usoara imbunatatire), ceai de napraznic (3 luni-nici o imbunatatire), undestor+livercyn (usoara imbunatatire), zinc, ginseng si nu mai stiu nici eu ce, nu cred ca le-am trecut pe toate... E asa cuminte saracu', ia tot ce-i dau, e foarte silitor Pentru ca toate sunt pentru o cauza nobila!

MRL, , succes la FIV-ul care va urma ! Mai vorbim, oricum.
Teo, , poate ne vedem marti.

rami

Mergi la inceput

Rami, deci sa inteleg ca el sta bine cu nr. dar mai prost cu motilitatea? si dupa toate tratamentele enumerate de tine nu s-au vazut prea mari imbunatatiri? Care e diagnosticul spermogramei si unde a facut-o?

A, sa nu uit...am fost la eco astazi, ovulasem...acum astept. Intepaturile in zona uterului continua sa ma supere...Urocultura si sumarul de urina au iesit bune, deci nu-i de la vezica. T. mi-a zis clar azi, "daca nu ramai luna asta", luna urmatoare iti fac laparo. Eu as fi vrut sa mai incerc si in martie, dar n-am indraznit sa-l contrazic... Poate totusi uita pana luna viitoare. Se pare ca fug si eu de laparo ca dracii de tamaie. Asta e...

cu drag toate moisicile!

Pozici cu noi

Mergi la inceput