La noi la Galati sa veniti (15)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
Laura astept vesti despre cerere .... poate sa o ia sotul???
Imi pare rau ca aveti copilasii bolnavi, noi suntem ok deocamdata, da chiar ma intrebam de ce atatea viroze? atatea medicamente la copilashi???

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata ! Am formularele de la primarie. Daca le vreti sunati-ma, le iau acasa. Azi nu ma gasiti, dar maine sunt acasa. 438929.
Alina si Ele cred ca va vine mai usor sa ajungeti la mine sau sa ne intalnim pe undeva , avand in vedere ca stam in acelasi cartier. Trebuiesc semnate si de sot.
Gitana , ce bine ca ai inceput deja sa te duci la sala. Chiar , la ce sala si ce program ai ales tu ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Alina am postat amandoua odata ! Da, poate lua formularul oricine.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Bine v-am regasit, Galati!
Au trecut si aceste sarbatori. Noi am fost infundate amandoua. Dar deja a trecut. Ne-am tratat cu oscilococcinum si robitusin. Acum suntem pe drumul cel bun.
cookieDaca ii cureti nasucul inainte de culcare si dai cu vibrocil nu tine "minunea"?? ca stiu ca-i tare aiurea sa nu respire pe nas. Eu mai fac operatiunea si dupa ce adoarme copila. Deja am prins dexteritate
Laura De multe ori mi-am pus si eu aceeasi problema, cum sa fac fata la toate?? Inca nu am gasit un raspuns iar sarbatorile oricum m-au terminat de vlaga. Dar atat timp cat am, il dedic in totalitate mie si Andrei. Deja ea imi este de ajutor. Mai asteapta un pic si ai sa vezi ca si Daria va face la fel.
Daca am de facut o baie si vreau spume si masaj, ea sta frumos la marginea cazii si ma ajute, daca vreau masca de fata ma manjeste ea, daca imi fac unghiile, ma "ajuta". Si la sfarsit tragem linie si vedem ca timpul petrecut impreuna a fost chiar cu folos. Iar treburile casnice tot impreuna le facem. Ei i se pare joaca, eu ma bucur ca impartim aceleasi chestii.
Iar noaptea, dupa ce adoarme, incep sa-mi fac calcule pentru a doua zi. Cam asta e la noi, incerc sa ma bucur de ceea ce am, deocamdata.

Multa sanatate puiutilor bolnaviori!!! Si doresc insanatosire cat mai grabnica!! Offf, mititeii...

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana29s spune:

La multi ani si bine v-am regasit
Nu am mai postat de mult ca am fost mai ocupata si tot mi se parea ca nu am nimic interesant de spus.
Liliac ce-ti face pustoaica tot asa plina de personalitate?
Voi ce stiti de unde o sa luam banii de acum incolo?
Mai faceti o intilnire ceva??

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Hello, fetele!
Fuseram la doctor, cam tot la fel stam, da' cica nu e nimic ingrijorator, doar simptome de viroza...Deja nu mai stiu cum sa desfund cel nas, ca traumatizez copilu' cu picaturi si pompita...
Liliac, de Vibrocil nu mi-a zis doctoru', o fi pentru copilasi mai mari...

Tocmai a facut un cucui mare copila mea, a dat cu capul de usa de la balcon, ca se juca cu perdeaua(face Bau!) of, of, are deja vanataie-n frunte

He, he, bine ca v-apucati de sala, fetelor Eu azi am chiulit de la sala...ca sa-i fac un tort fiica-mii...si o prajitura pentru cei mari...da' sa stiti ca dupa Sf.Ion m-apuc serios de treaba , pe cuvantul meu!

Laura, eu stiu ca deja am facut cerere si am depus actele la serviciu si secretara mi-a zis ca se ocupa ea...eu trebuie sa mai fac ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

cookie Stiam ca vibrocilul este si pentru mai mititei, dar uite, o sa ma uit pe prospect si o sa-ti spun. Dar daca ai o farmacie la "indemana" poti arunca o intrebare. Ar mai fi karvolul pus pe pernutza sau pe pijamalutza si mai ajuta!
Tizo Bine ai revenit!! ca sa te mai delectezi, poti sa citesti pe la poznasi . Deja e "avansata" in tampenii!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gitana spune:

LA MULTI ANI pentru cei cu numele de ION si IOANA!!!!!
Si pe sotul meu il cheama Ionut. In seara asta vom petrece!

Fetelor eu ma duc la o sala de pe Str. Ghe.Doja,probabil multe ati auzit de ea, se numeste Intersport.Pentru inceput am ales sa fac doar aparate;eu sunt si mai comoda si mai mult decat atat nu vreau sa slabesc ci doar sa-mi remodelez corpul.Deci,pentru 2 sedinte pe saptamana am platit 600 000.
Gianina si Taniuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

La multi ani!, Ioni si Ioane!
Sa traiti cu numele si sa fiti sanatosi!

Alina,Gitana, La multi ani!pentru sotiorii vostri!

Ne petrecem si noi azi un piculet, am sa va arat curand tortuletul Sabinei, ca-s tare mandra de el
Am facut si Brownies Capuccino, o minune de prajitura

si sa va distrati bine, ca sigur aveti Ioni de sarbatorit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

neata!
la multi ani Ionilor, Ioanelor normal sotului si bb-lului meu :), vedeti eu am doi sarbatoriti in casa!!!

Cookie vrem poze cu tortul si cu prajitura si eventual si reteta de prajitura, vrem cam mult, nu?? si eu am fakut azi tort pt baietii mei :).

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput