La noi la Galati sa veniti (15)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Laura,am cedat si eu ieri dupa-amiaza si am coborat la dr.(am profitat ca-mi e vecina) si are laringita,pentru ca a topait afara cu gura deschisa.I-a dat Ospamox,Bromhexim.Deja se simte mai bine.Eurespal i-am dat anul trecut,in primavara cand tusea ca un magarus.Pe el nu l-a ajutat f.mult.Pana la urma i-a dat Bromhexim si a fost mai eficient.
Sa stii ca am citit si undeva ca pot sa apara astfel de eruptii pe fata cand ies dintisorii.Cred ca e tare buna dr. ta daca poate da un astfel de diagnostic.Doctorita lui Vlad e o impiedicata,daca ii spun ca Vlad are lipsa de calciu ma intreaba ce fel de calciu vreau,ca la piata.
Ce-i cu starea asta la tine? Nu te-am mai auzit vorbind asa.Du-te si te spala pe fata cu apa rece! Nu-ti face bine nici tie nici celor din jur.Linisteste-te si fa-le pe toate in ritmul tau,atat cat poti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Neata si La multi ani si de la noi.
Laura sa stii ca unii sunt amortiti si acuma dupa sarbatori. Noi am facut revelionul la Faleza dupa cum v-am spus si am vazut ca erau mai multe locuri pe acolo pe unde se organizeaza petreceri de astea. Deci am scapat de separeuri si dansat printre scari ca a fost o sala normala. A fost frumos, mancare muuulta si dans la greu de nici acuma nu mi-au trecut bataturile din talpa .
In alta ordine de idei mi-au plecat ajutoarele la casele lor (parintii mei) si eu n-am nici un chef sa ma ocup de bb si de casa singura...ma invatasem cu binele
Laura ca sa completezi cererea aia trebuie sa fie depus dosarul intai??? ca nu stiu daca angajatorul meu l-a depus ca e plecata prin italia in concediu

Elena si bb Denisa (26 oct 2004)
Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Neata!
Laurica de ce vii tu cu vesti proaste??? cum sa mergem personal ...pai eu tre sa merg si cu bb dupa mine ..... . eu nici nu stiu daca mi-audepus astia de la munca dosarul .......

Alina si bb Vlad (25.09.2005)

Mergi la inceput

Uitasem...
sanatate Dariutzei si lui Vlad, sa se faca bine cat mai repede.
Eu ii dau Denisei oscilococcinum preventiv si sirop de catina, propolis si echinaceea pt imunitate si deocamdata suntem bine. Ca ne saturasem de atatea raceli.. Doamne ajuta sa fim bine.

Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Hana, nu e nici o stare ...proasta, voiam doar o reteta de organizare a timpului. Tu stii ca eu ma descurc ( slava domnului ) si in situatii mai grele, dar vreau sa ma duc la sala, trebuie sa stau mai mult de ora 4 la serviciu, n-as vrea sa stau plecata de acasa prea mult, Daria deja imi simte lipsa in zilele cand intarzii.... se anunta un an si mai incarcata decat precedentul si vreau sa ma ocup de Daria macar cat anul trecut, simt ca ar fi pacat sa n-o fac, invata atat de multe lucruri noi...Stie deja sa recunoasca cateva litere, vorbeste din ce in ce mai mult ( face propozitii de cate 5-6 cuvinte ) ....Sotul e bugetar, deci are salariul fix, iar daca vrem mai multi bani doar eu ii pot obtine ! Contabilitatea e un blestem, dar si o binecuvantare !
Deci daca aveti o reteta de "fericita" folosire a timpului va rog spuneti-o !
Alina si Ele declaratia de la Primarie nu e legata de depunerea dosarului de la Directia muncii. Am sa intreb maine daca se poate si asa: sa ia cineva formularele de Primarie , voi sa le completati si sa le semnati si altcineva decat voi sa le depuna. Va spun maine ! Termenul de depunere e 15 ianuarie .
Ele , petrecerea de la noi de la firma tot la Faleza am facut-o ! A fost super bine ! Nu atat de bine ca la sotu' unde s-a si dansat, dar mancarea a fost excelenta, servirea ireprosabila !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Laura,nu prea conteaza cat de mult timp petreci cu copilul tau ci valoarea pe care o dai timpului pe care il petreci cu el.Poti sa stai si toata ziua cu el si sa nu faci nimic cu el,si poti sa stai trei ore in care el sa fie principala ta preocupare.Chiar tu mi-ai spus odata de o colega de-a ta care a stat pana la doi ani cu copilul acasa dar nu se vedea asta in educatia copilului,ca se catara pe marginea patutului si maica-sa nu vedea in asta nimic rau.E absolut normal sa simti ca nu-ti ajunge timpul,ca nu te dedici cat ar trebui copilului tau,asa simte orice mama.Tu singura insa ai sa stii sa-ti stabilesti prioritatile,daca e mai bine sa stai cu Daria acasa sau sa te duci la sala...Nu are nimeni nici o reteta.Nici una dintre noi,sunt sigura,nu e pe deplin multumita de cat de bine isi imparte timpul ca sa le faca pe toate.Sigur e ceva ce tot amana pentru ca altele sunt mai importante.Am dreptate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Salutare, fetelor!
la toate si sa aveti un an bun, exact asa cum mi-l doresc eu!

Ne inscriem si noi pe linia de copilasi bolnaviori, Sabina a facut si o mica viroza, dupa ce abia scapasem de antibiotice si alte alea...
Imi vine sa-mi iau campii, nu stiu de unde a mai cules-o si pe asta...Suntem in faza de curs muci si tuse(nu stiu sa va zic de care, pe mine m-au bagat intotdeauna in ceata categorisirile de genul :seaca sau uscata...)...cred ca e uscata...Partea nasoala e ca nu poate dormi noaptea, ca nu poate respira pe nas...si se trezeste si plange...oooof!
Mai mergem maine la medic sa vada cum am mai evoluat...

Ele, poti sa-mi spui mai multe despre echinaceea si propolis? E ok si la bebei mai mici?

Hai va pup si ne "auzim" mai incolo.

Mergi la inceput

cookie eu am dat o cautare pe DC si am citit tot felul de pareri. Am vazut multe mamici care dau sirop genul acesta pt imunitate...iar o contraindicatie clara nu am gasit nicaieri scrisa. Si apoi in mintea mea nebuna am zis ca mai rau decat antibioticul nu-i poate face...

Deny..si altii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gitana spune:

Buna dimineata!
In sfarsit m-am hotarat sa-mi fac abonament la o sala de fitness;ieri am fost prima data si mi-a placut foarte mult.
Si Taniutei ii curge nasucul-dar atat.Avand in vedere ca nu tuseste si nu face febra nu-i dau nici un medicament.Ii pun Karvol pe pijamalute,o ung cu Cedovix si doarme noaptea destul de bine.

Ati 'tras linia' pentru anul trecut?Cum e balanta favorabila sau nu prea?

Mergi la inceput

'Neata si de la noi!
Gitana,la ce sala ti-ai facut abonament?

Mergi la inceput