Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (100)
Raspunsuri - Pagina 5
mikimi spune:
Otilia sper ca nu prea tarziu iti urez drum bun si sa muncesti linistita, fetita ta minunata si haioasa iti va ierta absenta motivata.
mot
Miki si Alexander (12.12.04)
Otiliav spune:
Miki, Felis, multam de urari, si voua numai bine. Sper sa se inteleaga bine Ana cu mama, cu socrii este mai obisnuita dar ei nu pot avea grija de ea in timpul saptamanii. Miki, Alexander are bona sau cu socrela?
Onitza, bafta la servici si sa nu fii trista ca l-ai lasat pe Paul la bunici!
Ma bucur ca v-a placut nebunica mea, sper sa ne auzim in curand!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
miag spune:
Otilia,bafta in Norvegia...btw, poza a fost de milioane...

florypop, eu zic totusi sa consultzi un medic..sa nu apara complicatzii...

Pupici la toata lumea.
Mia, mami de
ROLAND (18 noiembrie 2004)
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
eu am strans deja bradutul,d-ra ruxi a tras de el si bradutul a plonjat...in "zborul" lui sprea pamant a ramas fara 3/4 din globulete asa ca mi-a fost f simplu sa le strang pe toate si sa le pun la loc in cutiute. era asa de simpatica se tot uita la globuletele de pe jos, le lua in manutza si incerca sa le puna ea la loc in pom...
tocmai ziceam ca ies afara...fie ploaie fie vant dar cand ma uit cum ploua afara imi piere tot cheful...voi ce faceti? iesiti pe-afara cu astia mici?
va pup si va urez o zi buna
ps flory,
mai bine suna-l pe dr sa-ti zica el ce siropel sa-i dai, depinde cum este tusea..."seaca" sau "sparta"
si sanatate bolnaviorului
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
eveline spune:
Buna dimineata!
In sfarsit a venit iarna si la noi....afara e cum ar fi trebuit sa fie de craciun....zapada multa multa, totul e atat de alb si pare (caci ma indoiesc ca este) curat...si ninge intr-una.
Va pup!
Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005
Jasmine spune:
Flory,si eu zic sa-l vada un medic.
Asa a inceput si la Radu povestea,fara febra dar cu respiratia grea,se auzea nenorocitul ala de harait undeva in piept.Eu i-am dat siropel Nurofen,Panadol,Calpol,i-am pus si sare calda pe piept si degeaba era din ce in ce mai rau.Pana la urma am chemat dr si diagnosticul a fost "bronsiolita acuta cu wheezing".Haraitul ala nasol cica e wheezing.S-a lasat cu antibiotic si a fost nasol.
Jasmine si
Radu (26.10.2004)
carmen spune:
Otiliav sa dea Dumnezeu sa fie totul bine cu tine acolo si cu bb aici. M-am distrat tare cu 'albastru de metil'
Poze cu mandrutele;fetele mele
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
FELIS spune:
MONICA... eu as iesi si asa, dar cand am venit din Italia, cei de la aeroport mi-au dat carutu inapoi fara copertina de ploaie. CArutul fusese strans cu copertina de ploaie in el si cand mi l-au dat de la bagaje, nu mai avea si copertina.. asa ca nu avem cum sa iesim![]()
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
Petrecerea lui Mihai!
Petreceri - petreceri!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
monica-elizabet spune:
pana la urma am iesit doar eu sa cumpar cate ceva ce mai aveam nevoie de-aici de la un magazin de jos...si ploua incontinuu...asa ma enerveaza
monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos
ad_rianna spune:
o zi buna si de la noi
vin si eu dupa o noapte "alba"
....tudor a facut febra mare, ardea tot asa ca dai cu comprese, supozitor, leganat cupilu, schimbat cupilu
...mi-era asa de mila de el saracutzul ca nu putea dormi. l-am luat cu mine in patut sa-l pot avea aproape si se zvarcolea dragul de el, si eu nu puteam face nimic
. dormea 20 min si iar se trezea plangand. dupa ora 06.00 a reusit sa adoarma si el mai bine si adormit pana la 09.00. noroc ca biencutza, fetita cuminte
a dormit tot timpul. azi dimineata nu mai avea febra, dar stiu eu ce va mai fi azi?
roserb, multumesc mult. da asa ar trebui sa fiu, cea mai fericita mamica...si chiar sunt, doar stii ca nu e totul roz...tot timpul. una peste alta ma simt in al noualea cer cand ma uit la ei si toate "celelalte" dispar...chiar daca doar pe moment
.
daniela_sb
. si pe "micul craciunel" scumpel si dragutzel
ce ma bucur ca-mi zici ca seamana tudor cu mine. cand merg la socrii sau ne intalnim cu rude din partea sotului aud mereu: "tudor e florin cand era mic"...abia ma abtin sa nu le zic ca nu l-a facut singur![]()
adriana & bianca si tudor (03.11.2004)