Copilasi noiembrie-decembrie 2004 (100)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Felis, daaa, Bianca e super-cuminte mereu- ha, ha, ha! Mai am putin si-mi trebuie bilet la sanatoriu la Paraul Recepentru refacerea neuronilor greu incercati, dar ce conteaza?
Imi pare rau ca Mihaita e suparat si sper sa nu te mai chinuie noaptea .

Miag, am plecat din Bran pe la 10 dimineata, tocmai de frica sa nu prindem nebunia de pe drum , in concluzie am circulat foarte bine, si ne-am felicitat cand am vazut la stiri cum se mergea bara la bara!

Cristina, Damiana ta e o scumpa si o eleganta.

Adriana, i-am vazut si pe puiutii tai, sunt atat de draguti, cred ca esti cea mai fericita mamica! Cat despre Bianca, nu te mira ca toata lumea iti spune asta, se vede pe fata ei ca este fina si delicata. Daca iti arat pozele fiica-mii de la 1 an, se intrevedea deja cat de razboinica si baietoasa va fi!

Spor la munca celor care se intorc la servici, ma gandesc ca mai am si eu putin si ma apuca groaza...

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Otilia , am murit de ras, desi stiu ca pentru tine nu a fost distractiv. Pupam Ana cea colorata!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetelor, am vazut poza cu sticluta! E mortala! Bine ca ai facut haz de necaz si ai inceput s-o pozezi! Era pacat sa pierzi o asa amintire!
ROSERB - Asa e! O eleganta! Da' sa stii ca-i si cumintica tare! Pe cuvant!
EVELINE - Pai, daca vrei sa faci inca un bebe. Si pe cale naturala, atunci nu stiu de ce te mai jenezi de controale. Oricum trebuie sa vezi in ce stare esti ca sa stii ce trebuie sa faci, nu?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Fetele am nevoie de ajutorrr!!!

Andrei tuseste destul de rau. Se aude harjait. Nu ii curge nasul, nu face febra, e vesel, mananca......ati patit careva asa ceva? Cum ati tratat? Acum ii dau un siropel "Tusin". Oricum daca pana maine dupa amiaza nu se amelioreaza merg cu el la medic.

Pupici,

Flory 15+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Miria da ai dreptate....oricum as lua-o nu scap de control la gineco...
Diana de ce sa nu ma lase? Nu o sa ma lase daca or fi probleme, daca nu ar trebui sa ma incurajeze, eu asa stiu...

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Eveline - te invidiez ca poti sa te gandesti la inca un bebe atat de repede. Si eu mi-as dori , dar n-am cum. Ma si vad cu burtoiu' la inaintare si asta mica, inca prea mica sa o pot da macar la o gradinita, ca sa stau linistita cateva ore. Apoi, nebunia de dupa, bebe mic - sculat din ora in ora, iar astalalta - frecusul de zi. Pai, cred ca as ajunge sa-l fac pe saracul meu sot sa fuga! Asta pana ... voi avea parte de.

Mergi la inceput

FLORYPOP - poate ar fi trebuit sa-i dai, chiar si fara febra niste Eferalgan si niste sirop de tuse si vit.C500. Iar de vazut dr. ar trebui oricum. Este prea mic, ca sa-l lasi sa se descurce singurel, daca zici ca si scoate sunete la respirat. Iar seara, sa-i fi pus niste sare fierbinte pe piept. Am mai auzit fete care au facut asta si a avut rezultat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Miria vorba ta, ma gandesc....dar de actionat nu cred ca o sa actionez prea repede....dar macar sa stiu ce am de facut, pe la ce controale tre sa merg...oricum mai asteptam un piculet, macar sa ne putem intelege cu Bianca cat de cat.

Ana si Bianca-iubita
pozele iubitei, 1 an, craciun 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Mama mama ce fetita ocupata... si ce de treaba face ea... ia sticluta, apoi are grija sa distribuie din continut atat pe mobila, cat si pe jos si bineinteles in pat... Ana.
Am vazut si o gramada de copilasi care de care mai frumosi: Roland - cu plete lungi si blonde (oare cand va anea si Danutz asa par lung?), Mihnea cu surioara, gemeneii lui Adriana (pana acum ziceam ca Tudor seamana leit cu mami, acum zic ca si Bianca tot cu mami seamana), Ruxi si Damiana - amandoua frumose foc.

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

La multi ani !!!

ne-am intors si noi de la munte, cu buza un pic umflata din cauza lipsei de zapada pt ski, sau a vantului puternic de la Sinaia(ca acolo era super zapada), azi am fost si la srevici si le multumesc fetelor dulci si dragute ca ne-au urat cele bune (Felis, Adriana, Eveline).
La scrabici foarte bine, am avut energie cat pt un an, ma vad eu la sf saptamanii cum trece ca apa...Alexander cand m-a vazut la 5 jumatate acasa, mi-a intors spatele, eu am plecat din camera sa ma dezbrac si s-a repezit la mine, speriat probabil ca vreau sa plec iarasi si nu mi-a mai dat drumul pana seara.S-a tinut de pantalonii mei, sau a vrut in brate..ceea ce lui nu-i sta in obisnuinta.
fug sa vad pozici
va pup cu drag

mot

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput