Pestisorii de ...zapada (17)
Raspunsuri - Pagina 7
Emilly spune:
Multumim tare mult de urari!!! si normal ca tort si sampanie la toti pestisorii
Azi am petrecut la gradi cu copilasii iar sambata cu familia si prietenii.I-am trimis la gradi mini pizza, praji de copilasi, sucuri, baloane, coifuri, suflatori tot tacimul.Inca nu stiu cum a fost dar abia astept sa sun la gradi sa-mi povesteasca educatoarea cum a fost si sa-i vad si pozele deseara cind o aduce tati acasa.Frumoase clipe...sa aveti si voi parte de ele mereu si noi si toata lumea!!!....
Alina imi pare rau de laptic si ca sunteti bolnavioare...sa va faceti repede bine si sa nu mai raciti cum mai trece Doamne timpul asta, deja aveti o luna jumate???
Sa te schimb la semnatura cu noul nick??
seara buna!!
Emilly cu gaza ei
danamunti spune:
Buna pestisori,
Revin si eu dupa ceva timp.Se pare ca vremea din Romania nu-mi prieste.O tin intr-o raceala si tot zic ca o sa-mi treaca dar de unde.Stau cu pastilele in nas toata ziua si degeaba.Deocamdata e bine ca Eric n-a luat de la mine raceala asta urita.
Denisa felicitari pt gaza ta mica!
Salisa tu cum te descurci cu frumusetea ta de fata?
Nally tu ce mai faci?Cam aglomerata vad!Ce face frumosul de Sebi?
Va pupic pe toate!Ma duc sa stau la paturica ca imi vijiie capul.
Emilly spune:
Dana sanatate multa! cum v-ati reacomodat in Ro?cum ti se pare viata acum?ceva imbunatatiri?...
zi faina pestisori!
Emilly cu gaza ei
vanessa ionescu spune:
Nu numai ca nu am mai scris de un secol, dar spre rusinea mea, nici nu am mai citit cam tot de atunci...
Certati-ma!!!
Am avut o perioada tare agitata.
Si acum incerc sa citesc ultimile doua pagini si nu prea mai inteleg nimic. Asa am realizat de cand nu am mai intrat pe aici.
Felicitari Denisa!!! Sa fie sanatoasa si norocoasa.
Emmily la multi Ani Gazei!
si celorlate, (Salisa, Nally, etc ca nu apuc sa raspund la toate) sa va traisca puiuti si sa creasca mari si sanatosi.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
Maruta spune:
buna dragele mele ... nu cred ca ne-am mai auzit de la sarbatori ... au trecut atat de greu zilele astea ...
cand crezi ca tot ce era mai rau in lumea asta (sa nu poti avea copii) ... cand crezi ca ai fost nedreptatita de soarta ... cand vezi ca altii isi parasesc copiii prin spitale ... nu si-i doresc ... etc .... iata ca vine soarta si-mi trage o palma mare cat toate zilele .... si astfel "a avea un copil" trece pe-un plan secundar ...
dupa cum stiti spre sfarsitul anului incepusem niste investigatii endocrinologice ... si asa tam nisam ... doctora mea bifeaza pe analize ... HCV-ul ... si incredibil iese reactiv ... deci dragele mele sunt posesoarea unui nenorocit de virus ... care nu se ia decat prin "sange", care este atat de parsiv incat poate sta o viata intreaga linistit, sa convietuim in buna pace ... sau intr-o fractiune de secunda (ca sa citez expertii) sa o ia razna ... si sa fac ciroza ... caci am hepatita cronica cu virus C
norocul meu, ca sa zic asa, e ca pana acum toate analizele mi-au iesit foarte bune ... mai ramane cea mai importanta sa-mi iasa peste o luna (biopsia)
acu ma dor coastele de zici ca m-a batut al meu barbat ... noroc ca el nu a luat aceasta boala (in procent de 10% se transmite si pe cale sexuala)
dupa ce am aflat aceasta veste ... primul impuls a fost sa citesc pe internet ... a urmat o depresie ... dupa care am luat hotararea sa nu mai citesc absolut nimic ... si acu' mi's bine sanatoasa ... nu numai fizic dar si psihic
a 2-a hotarare a fost sa gasesc un medic bun ... si am gasit ... un om extraordinar ... care a fost cat se poate de onest ... si mi-a explicat pe intelesul meu tot ce inseamna aceasta "povara"
a avea un copil ... nu e un lucru imposibil ... exista iarasi acel procent de 10% de a transmite aceasta boala copilului (o sa mai discut cu doctorii pe tema asta), la nastere trebuie facuta neaparata cezariana ... si doctorii trebuie sa actioneze conform bolii ... caci la nastere procentul de a transmitere al bolii este mult mai mare
acum astept nota biopsiei ... se dau note de la 1 la 18
de la 4 la 14 se intra direct in programul cu INTERFERON (este un tratament cu citostatice care in procent de 50% ai sansa de a te vindeca) - acest tratament poti sa-l faci si "privat" ... asta daca iti permiti ... nu costa mult decat 1 miliard jumate ... si pe langa acest pret atractiv ... iti mai e si rau de mori ... si dureaza 1 an
daca ai note de la la 1 la 3 asta-i un lucru bun, inseamna ca ficatul nu a fost afectat (inca)
printre altele am aflat ca am avut si hepatita B ... si io habar n-am avut caci am fost "asimptomatica" .... deci curioazitatea mea pt rezultatul biopsiei este mai mare
si totul se pare ca a inceput acum 21 de ani ... cand am avut acel accident la 9 ani ... mi s-a dat sange ca sa mi salveze viata ... si-n acelasi timp "un bonus"
pentru prima oara ma rog sa iau o nota mai mica decat 4 ... cu unu as fi satisfacuta
imi cer scuze dar n-am avut rabdare sa citesc ce ati mai scris, cu Alinuta am mai vorbit, este o fetita tare dulce
din pagina asta vad ca ati sarbatorit-o pe Ilincuta ... cu ocazia asta ii urez si eu "La multi Ani!" si sper sa-i aduca numai bucurii scumpei ei mamici
va pupic si va doresc multa sanatate
vanessa ionescu spune:
eu una, am amutit... iar chestia cu "raspunde la subiect" m-a lasat fara replica.
Ma rog, alaturi de tine si de toti din jur sa ai nota 1.
Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
daniela_daneza spune:
Lori, am ramas masca ,M-i s-a facut pilea de gaina cand am citit.Imi pare tare rau si sper ca D-ZEU VA AVEA GRIJA DE TINE SI SA FIE BINE.
Sa iei nota 1.Ma Rog pt. tine!
Pupici!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Maruta spune:
aceeasi reactie am avut-o si eu ... dar viata merge inainte ...
daca nu as fi facut acea analiza nici acum n-as fi stiut ca am asa ceva ... daca pana ieri am fost vesela si sanatoasa ... m-am intrebat de multe ori ... de ce n-as fi in continuare ?
nu mai vreau sa ma gandesc la nimic ... asteptam luna asta si vedem ce-o fi ...va multumesc din suflet
in rest ??? sa nu va prind ca sunteti triste ... lucruri mult mai rele se pot intampla in viata ... iar daca exista vreo zodie "luptatoare" atunci asta e a noastra .... nu-i asa Felis ?
pupici pe nasucurile frumushetilor voastre de copii ... si desigur si pe ale voastre
daniela_daneza spune:
Asa este cel mai bine.Lori sa nu te gandesti decat pozitiv.Eu sper sa nu fie nimik rau si asta sa fie un cadou frumos pt. ziua ta.
Si ai dreptate in ciuda firii nostre visatoare sunt adevarate LUPTATOARE ,cand trebuie.
Va imbratisez si va doresc un WK-END plakut!
Pupici!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Denisam spune:
Pestisori,
Multumim de urari si voua numai bine, si multa sanatate si la bebelasi.
Noi suntem binisor, cu mincatul ne mai luptam dar speram sa ne reglam curand!
Am pus vrreo 5 poze sub Emma Andreea! Fug sa alaptez si sa fur 1h de somn!
Marutza- sunt alaturi de tine, sa iei nota1!
Denisa
Denisa si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!