Pestisorii de ...zapada (17)
Raspunsuri - Pagina 6
CRISMIR spune:
Buna pestisori!
Am lipsit si eu un picut din cauza netului,nu a functionat,si hop,s-a si intamplat evenimentul
FELICITARI DENISA!...sa va traiasca fetita,sa se faca mare,si fie sanatoasa si fericita!...multa sanatate si tie,!...asteptam vesti si poze!
EMILLY, faza cu parcarea...ce-a mai ras...bafta la examene!...cat despre locul acesta de munca,hm,daca nu iei acum,data viitoare ai mai multa experienta,asa ca fii optimista... si numai bine!
NALLY,DANIELA,ELIANA si multa sanatate la toata lumea!
Ce-mi doresc eu de ziua mea,hmmmmmmmmm....sa fim cu tati,ca inca nu avem nimic sigur,si nu mai pot....asa ca ma rog la Dumnezeu ,poate poate...mai ales ca schim prefixul
si weekend placut!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
patriciaR spune:
Buna pestisori dragi,
Denisa Sa-ti traiasca micuta Emma !
Sa ai parte de mult laptic!
Pestisori dragi si pe voi va pupacim si va transmitem numai bine si puiutilor multi pupici!
Salisa si Anastasia!
Emilly spune:
scris de Denisa la alt subiect
Fetelor,
Am intrat sa va spun ca Emma Andreea e o dulce ca totzi bebelusii si seamana mai mult cu Dragos,adica nasul si gura si barbia, se pare ca formatul ochilor este al meu,dar nu stiu dc va ramane cu ei albastrii sau cu parul negru.Oricum suntem f. fericitzi si mindri de ea si uneori nu ne saturam privind-o, darstitzi si voi cum este deja- aceste sentimente nu se pot exprima mereu la adevarata intensitate!
Despre ea deocamdata nu va pot spune mare lucru, decat ca noaptea doarme cam 4h intre mese si a avut pina acuam 2 nopti bune si 2 mai putin bune din cauza gazelor si a faptului ca ea suge tare bien si ii palce sa suga cand are gaze ceva, dar de aseara ne-am deranjat amindoua la stomacel si acuma ne reparam, si ii dau de azi si water gripe pt burtica, sa vedem dc va fi mai bine,macar pina incepe laptele adevarat sa vina, sper sa fie diseara sau cel tarziu maine in ziua a 5-a, deja colostru e mai grosut si mai colorat, nu mai e transparent, deci speram sa vina laptele repede sa ne saturam.
Va pupam pe totzi si o sa revenim cu poze si vesti de luni incolo cand sper ca o sa reintru si eu in normal cat de cat,acuma fug sa prind o ora de somn ca pina acuma nu am dormit decat pe apucate noaptea!
speram sa ne dea de veste si la pestisori cum e cu gaza mica acasa.
Buna pestisori,
eu am vesti bune, de luni incepe scoala adevarata, am luat examenul, complectat acte si gata cu joaca, incepe scoala...sincer am emotii, sper sa fac fata si nu fetze...
salisa cum mai e gaza mica??papa bine, face nani?povesteste-ne mai multe despre ea.
Gaza mea joi face 2 anisori, habar n-am cind au trecut, am cumparat azi coifuri, baloane si altele de decorat casa si de joaca pentru copilasi.Joi o sa faca party la gradi iar sambata avem party acasa avem o groaza de invitati si sper sa facem fata si nu fetze
nani bun si gata cu amortzeala, incolonarea!!!dind din codite sa va vad la apel
Emilly cu gaza ei
Denisam spune:
Buna pestisori,
Multumim pt urari si ganduri!
Emma Andreea s-a nascut pe 17 ian, ora 1:04 pm, 3,5 kg si 51 cm.
acuma incercam sa intram in program, sa invatam cand e zi si noapte si sa avem un program de masa un pic regulat!
Poze cine vrea avem la mamici de ian-febr, ca deocamdata nu vreau sa le pun pe yahoo, sa-mi ziceti si va dau parola si user name, pe privat scrie-ti-ne!
Va pupam ca e fomista rau!
Denisa
Denisa si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
elyanne spune:
pestisorilor... eu dau mai rar pe aici ... din lipsa de timp... dar nu va suparati, nu?
Salisa, Denisa multi de la noi pentru puiutele voastre mici si scumpe.
Denisa cand pui poze si pe yahoo sa ne anunti ... eu am rabdare pana atunci... Cu programul de masa ... ai sa vezi ca si-l face singurica... cel putin la noi asa a fost... la 3 luni dormea noaptea 10 ore. Cred ca depinde si de fiecare bb in parte, insa eu n-am facut nimic sa o invat sa doarma noaptea... pur si simplu asa s-a intamplat.
Emilly felicitari pt. examen si spor la... cursuri... Ai sa faci fata, o sa vezi... Tinem pumni... si... iti zic de pe acum, ca poate maine nu mai intru':
La multi ani, Ilinca, gaza de Emilly!
Mult noroc in viata, sa ai parte de muuulte fericire si dragoste... si multa sanatate!
Dany chiar nu m-am gandit ce-mi doresc de ziua mea... O sa ma gandesc eu... si va anunt
CRISMIR poate ti se indeplineste dorinta... cred ca e greu asa, departe de tati... dar.. cine stie... ar fi frumos un asemenea cadou. de la noi pt. Robert.
Nally sper ca ai trecut de perioada despre care ziceai... si pentru Sebastian.
Noi suntem bine... pitica invata lucruri noi pe zi ce trece si ne uimeste de fiecare data... E tot mica si pitica... am fost sapt. trecuta la pediatru si are 8200 la un an si 3 luni... dar in rest e bine, sanatoasa si asta conteaza cel mai mult. Dr. zice sa nu imi fac griji din cauza greutatii... Trebuie sa facem amandoua vaccin antivaricela... ca eu n-am facut cand am fost mica... si daca mai vreau un bb e bine sa-l fac sa stau linistita...
La inceputul lui feb. vrem sa dam o fuga pana la munte... in we ... ca mai mult n-avem cum... din cauza' lu' tati... cu serviciu ... Dar ne multumim si cu atat, decat deloc... abia astept. Acum chiar tb. sa iau sanie pt. maimuta... daca prin Bucuresti n-a nins si n-a fost cazult... la munte sper sa avem parte de muuulta zapada... Abia astept.
Cam astea ar fi noutatile.
de la noi pentru toata lumea... si poate intru mai des... nu promit nimic.
daniela_daneza spune:
Buna ziua pestisori!
Azi este o zi infernala la mine, sper ca la voi nu.Spun asta pt . ca la servici s-a intamplat cum nu e mai rau , a cedat centrala si am gasit balta...mai bine zis lac de acumulare.In plus e f frig, ca AC-ul nu prea face fata.
Iar pe forum vad ca nu imi recunoaste id-ul si parola.
Si cred ca ma paste si o raceala.
Dar gata cu vestile proaste.Denisa sa iti vina laptele cat mai repede si sa le lase EMMA sa mai si dormi!
Emilly, LA MULTI ANI, PT GAZA TA .Sper sa iti pot ura si maine toate cele .Bafta la scoala!
Nally , cum stai cu scoala?
Mirela, noutati ceva , in legatura cu plecarea la tati?
Pupici pt. toti!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Emilly spune:
mai fetele, sunteti niste dragute!!! deja felicitari pentru ziua Ilincai....offf, ma ia cu melancolie.
Azi dupa examen m-am dus la un magazin si mi-am cumparat un sampon crema nuantator, aproape de culoarea mea naturala.N-am curaj sa ma vopsesc si atunci am ales varianta asta ca mi-au aparut fire albe deja offf, cica tine 8 spalari, sunt curioasa ce-o iesi, acum cind va scriu sunt cu samponul in cap...
Am decorat casa, mai fac ceva dulce si gata...miine draga mamei face 2 anisori...
Denisa pupicei mamei si gazutei!cum mai sunteti?
pa pestici!
Emilly cu gaza ei
daniela_daneza spune:
La multi ani, Ilinca!
Emilly sa iti traiasca si sa creasca usor si sa va bucure!
Petrecere frumoasa!
p.s. Ne da-i o felie de tort si noua!
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
elyanne spune:
La multi ani, Ilinca!
patriciaR spune:
Buna pestisori,
La multi ani Emilly pentru gazuta ta !
La multi ani scumpica Ilinca!
Denisa si tie mult laptic pentru puiuta Emma!
Eu si gazuta mea suntem bolnave, Anastasia a achizionat o viroza, tuseste si are nasucul infundat.Mititica de ea tare se mai chunie, dar speram sa treaca repede.
Eu in schimb am facut o amigdalita tare suparatoare de a trebuit sa ma duc la urgente.
Acum sunt un pic mai bine, iau penicilina, si pot sa vb si eu cat de cat normal ca ieri abia puteam sa scot un sunet de durere.
Din pacate laptic nu mai este...acum suntem exclusiv numai pe formula....si asta de 2 zile, nu stiu ce s-a intamplat.
In rest ce sa va mai zic...avem un program acum cat de cat normal...noaptea dormim bine in ciuda faptului ca suntem racite, doarme intre mese de noapte cate 4 ore...ceea ce zic eu e bine.
Iesim afara zilnic macar o jumatate de ora si ne place tare mult, am inceput sa ridem sa urmarim pe mama si pe tata prin casa, incepem sa ne tinem capusuorul bine...ne jucam cand stam in paturica cu jucariile care sunt agatate deasupra, suntem maree ce mai in coace si in colo....curand facem 2 luni...pe 8 februarie.
Voi pestisor ce mai ziceti?
Ce mai faceti?
Cum a fost la petrecere Emilly, cum s-a simtit gazuta ta?
Ai avut copii invitati?
Va pupam dulce!