Simptome !!!!! - 3
Raspunsuri - Pagina 5

Liana30 spune:
Kateryna si io pe tine fatooo
am zice noi ..am zice da nu prea mai avem simptome
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

kateryna spune:
Las ca zic eu...ziua 18 din 26-28, fara simptome si prestat de 2 ori fara sa aiba legatura cu perioada fertila. In perioada fertila am avut o durere groaznica de masea care m-a tinut de pe 31 dec noaptea pana pe 3 ianuarie. Dupa ce mi-a trecut durerea de masea am facut o criza de rinichi. Asa ca luna asta...
Un de la o olteanca pentru alta olteanca.
Nunta noastra
Cununie civila

Liana30 spune:
lasa olteancoooo nu se stie de unde sare iepurele..io am vazut unu si l'am speriat si a fugit catre voi la Buc...asa ca aveti grija ca va saarii luna asta in Buc...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

claucia spune:
Buna dimineata,
Eu nu ma simt prea bine, nu stiu daca trebuia sa postez aici sau nu, dar aici sunteti voi si-mi e mai usor.
SUnt in ziua 17 de la CM si am niste greturi - care la fel de bine se pot datora si faptului ca ieri am observat niste urme asa colorate, nu chiar rosu aprins dar mie in ultima vreme imi vine numai cate putin si decolorat, cand inchis, in urma pastilelor astea nu mai stiu cand imi vine, Cand la 19 zile cand la 34; Dar chiar la 17? Sa fie CM venit de capul lui asa devreme?
Am luat Branca Ursului si poate mi-a scazut tensiunea care si asa e mica, si poate de aceea sa ma simt mai asa fara vlaga. In rest... abuia astept sa ma duc Vineri la doctor. Mai ales ca ieri am avut si asa o senzatie de cistita - cand dupa pipi ramane senzatia aceea neplacuta ca parca ai mai face. Si parca ma dor un pic si ovarele... o cistita ceva? Mai serviti? Toate pe capul meu. Asta daca-mi dau eu cu parerea intr-un mod corect...
Cate ceva, una alta, niste inflamatii, o dereglare, un fursec ceva? M-am cam saturat..
Tabitha, numai de bine, ti-am spus, Liana la fel
, esti o papusica, toate fetele sunt atat de dragute!!!
Va pup si o zi si o saptamana superbe!

claucia spune:
Asa-i Asi, de la asta am greturi; acum sper sa-si faca si ceva efect macar sa regleze CM asta ca m-am saturat de cand nu am si eu normal. Adica de cand am lasat pastilele...
In perioada asta ar cam fi ovulatia, de fapt intre 6-10 ianuarie candva. Sper sa fie totul bine si sa merg la doctor Vineri sa stiu ca totul este in regula in general si ca pot sa merg mai departe cu incercarile

asi spune:
Claucia sper sa vii cu testul pozitiv cat mai curand.
Cat timp ai luat branca ursului?
Familia mea
Razvan

claucia spune:
Eu iau de cam o luna poate si mai putin, cam 3 saptamani. nu stiu daca a avut vreun efect sau nu, apetitul e la cote maxime insa! POate si pentru ca am lasat de 3 luni anticonceptionalele, am terminat cu ele, gata nu mai vreau. De atunci nu mai imi vine si mie normal, numai cate putin, cate 2 zile si nici alea ca lumea, la 20 de zile la 33 nu mai stiu nimic. Poate cu branca ursului sa se regleze un pic, nu stiu...
Multumesc pentru urare. Mi-am cumparat acum 2 luni 4 teste. Nu mai am nici unul. Nu mai vreau sa ma duc singura la farmacie sa cer cate 4-5 teste de sarcina. Bine ca in zona in care stau, sunt pe bulevard vreo 4 farmacii. Asa ca testul pe care mi-l doresti pozitiv va fi cumparat... am citit aici atatea marturii pro-branca ursului de ma mir ca nica nu am si eu efecte. Sau poate am si nu-mi dau seama. O fi apetitul...

pusichet spune:
Salut
Nu stiu ce se intimpla cu mine.
Sint in ziua 30 , ciclul de obicei vine la 25 zile, ma dor sinii si maninc numai acrituri.
Mi-e frica sa-mi fac test, ca am mai facut si am fost dezamagita.
Deosebirea de simptomele trecute este ca mi-a intirziat cicul.
va pup

asi spune:
Puschiet fa testul ca eu cred ca nu vei fi dezamagita.Cred ca va fii pozitiv.
Familia mea
Razvan