Simptome !!!!! - 3

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

papushel: nu stiu ce sa zic. Ar fi asa de bine si de frumos sa fie sarcina... Mai asteapta cateva zile si daca nu vin rushii mai fa un test

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Ceau fetelor!Va citesc deja de cateva saptamani.....trebuie sa recunosc cu mult interes.
Am un baietel minunat de 3 ani si 9 luni,dar parca familia nu e complecta.Asa am hotarat ca e momentul prielnic pt bb numarul 2.
Desi poate e cam matur de spus daca e sau nu un bebelas, indraznesc sa va cer parerea in ceea ce priveste simptomele mele:
Asa cum mai scria inca o fata in capitolul trecut, foarte multe treceri bruste de la cald la frig...acum mi-e cald acum mi-e frig.
Seara si somnul sunt adevarate cosmaruri.....de cum ma pun in pat am senzatia ca ma sufoc,simt ca ceva nu e in ordine ,ma tot invart si ma sucesc de pe o parte pe alta si nu-mi gasesc locul,ametesc destul de des (desii stiu ca sunt anemica,aceste lucruri nu mi s-au mai intamplat de mult)
Unele din aceste stari le-am simtit si cand am fost prima data insarcinata.
Poate e bine de mentionat ca nu am luat niciodata AC si am un ciclu regulat de 28 zile punct,nici o zi in plus sau minus.
Azi fiind a doua zii de intarziere am facut un test barza (sincer nu prea am incredere in el)....si a aparut prima liniuta fff clara ....a doua se vede ca o urma , daca nu ma uit atenta nici nu se observa.
Ce spuneti,sa fie sau sa nu fie?
Azi mai cumpar un test...ce-mi recomandati...sa fie intradevar bun?La prima sarcina am luat un test din franta (eram in luna de miere)si aici nu-l gasesc.....vreau totusi unul mai concludent...la asta parca nu am incredere...e asa mic si amarat.
Va multumesc mult

Roxi si Rares 9. april.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Iti recomand Clear Blue, se gaseste in farmaciile Sensi Blue, si costa 200 de mii. Mai scumput dar se spune ca este cel mai bun. Eu din asta am luat de dimineata si mi-a iesit prima liniuta clara si a doua mai palida, dar este acolo! Cred ca esti insarcinata, fa testul repejor si da-ne de veste!A doua linita iese mai palida deoarece cantitatea de hormon care se secreta in sarcina este mica deocamata.

Nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Roxi, repeta testul dupa 2-3 zile, cand rezultatul va fi mai concludent.

floricika: pe cand un alt test? Sau te-ai programat la dr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Credeti ca am mai avut rabdare?
Am mers si am luat un Clear Blue....l-am facut acum cateva minute.....defapt acum 5 minute....se vede prima liniuta foarte clar si a doua stearsa dar se vede,exact ca la testul Barza.
Am sa mai fac unul peste vreo 3-4 zile.
Simptomele inca exista....asa ca sper sa fie bb .
Va sarut cu drag si va multumesc ca sunteti alaturi de mine!

Roxi si Rares 9. april.2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Mia, Roxi - BRAVO!!!! Felicitari pentru ca ati venit cu vesti bune la inceput de an.
Sa trageti piciorul !!!!!!!!!!
Si... pentru celelalte fete: cred ca am mai scris pe aici pe undeva: aveti grija ca in data de 14 ian e luna plina si e momentul potrivit pentru , cu conditia sa fiti la ovulatie, eu voi fiiii si deja i-am dat intalnire sotului...
Tot citind pe aici am dat de un subiect mai vechi care mi s-a parut foarte interesant prin urmare daca va intereseaza: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24832

SUCCES!!!

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Roxi felicitariiiii

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna fetelor...In primul rand La Multi Ani si sa va aduca acest nou an tot ce va doreste inimioara.Eu nu am mai resit sa apar pe aici ca am fost in Italia de sarbatori si abia acum 2 zile am ajuns pe hotarele noastre.
Scumpa Kateryna...ce mai faci? Das si tu o veste ca nu mai stiu nimic de tine.
Restul fetelor ce faceti..?bine sanatoase...harnice la facut bebei.

Va pup pe toate si sper ca nu ati uitat de mine

http://community.webshots.com/user/mexxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bine ai revenit mexxa

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Mexxa, bine ai revenit Chiar ti-am simtit lipsa.
Liana
Simptomaticelor nu mai ziceti nimic?

Nunta noastra
Cununie civila

Mergi la inceput