Simptome !!!!! - 3

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cicicuta spune:

Avalon, gata l-am activat
Dl.T. a spus ca daca e buna spermograma putem incerca si inseminare direct fara laparo dar ar fi mai bine sa stim cum sta treaba si la mine sa nu o facem degeaba. Dar vedem,eu as vrea sa incerc una fara laparo si daca nu reuseste de abea atunci trec la operatiune. Ma mai gandesc, prima oara sa vad ca a iesit bine analiza lui.
Prima oara a facut spermograma pe la sf.lui octombrie si atunci avea oligoastenospermie moderata, a urmat tratament naturist o luna si pe la inceputul lui decembrie cand a refacut-o avea astenoteranozoospermie usoara( deci se mai imbunatatise putin) si atunci dr.i-am mai dat o luna de tratament pe acelasi princiu (niste picaturi) dar probabil ca un pic mai puternice,pe care trebuie sa le ia pana pe la jumatea lunii viitoare si pe urma face din nou analizele, numai ca eu nu mai am rabdare sa mai pierd o luna, asa ca atunci cand apar la mine uratii luna asta, il pun si pe el la treaba. Oricum le ia in continuare ca nu poate sa-i faca decat bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Georox spune:

Neata simptomaticelor scumpe! Nu va mai faceti sange rau! Haideti, ganditi pozitiv, iar cu fiecare CM, vine o noua sansa!

Avalon si pe mine ma dor sanii, tot spre axila mai mult. Iar sfarcurile ma mananca.... Somnolenta cat cuprinde, sete la fel, constipatia imi da mari dureri , in rest visez la o zi de septembrie ...

tuturor! O zi excelenta pentru ca meritati !

Mergi la inceput

Ultima mea simptoma : fiecare canuta de apa trebuie sa o elimin, drept urmare trebuie sa ma duc la toaleta din doua in doua ore, asta in cel mai fericita caz. N-ar fi asta problema cea mai mare, insa eu lucrez in Organizare de Santier, iar acum se sudeaza usa la toaleta. Cu scuzele de rigoare, am intrat ce sa fac ? Nu mai puteam,si asa am stat pana in ultima clipa crezand ca imi va trece. Iar sanii ma dor si ii simt foarte grei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

georox: iti tinem pumnii sa fii si tu , asa ca PamELLA. Cu cat trec mai multe zile si nu vin uratii, cu atat cresc sansele sa fii si sa-i faci un cadou deosebit sotului tau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Buna fetelor,
la mine simptomele au inceput prin ziua 22 cand au inceput sa ma doara sanii pe lateral si am simtit in ei niste intepaturi destul de puternice si neplacute. Zilele urmatoare au inceput si pe mine sa ma manince sfarcurile. Prin ziua 25 am ametit zdravan de cateva ori, asa, din senin, desi mancasem si era totul normal. Tot in ziua aia am mers la tolaleta foarte des, asa cum zicea si Georox. Daca nu mi-as fi facut sumarul de urina si urocultura cu o saptamana in urma as fi zis ca oi fi racit, ca am vreo infectie urinara... In ziua 26 nu am mai rezistat si mi-am facut un test Femina (nu cu urina de dimineata). Nu a iesit imediat, au trecut cred ca vreo zece minute si cand ma uit... era slab pozitiv, dar totusi pozitiv! Imi venea sa sar in sus de bucurie dar eram la lucru si a trebuit sa ma abtin. Abia am rezistat pana am ajuns acasa sa-i spun si sotului vestea cea mare! Zilele urmatoare au inceput sa ma doara mameloanele tot mai tare, sanii s-au ingreunat. Am mai facut un test Ozone in ziua 30, cu urina de dimineata si nu s-a vazut nimic. Dupa vreo ora, ma uit din nou la test si era slab pozitiv. Am inteles ca daca nu apare reactia in intervalul de 5-10 minute, nu e valabil rezultatul ce apare ulterior. Cred ca testele astea de la Ozone nu sunt asa sensibile.
Azi sunt in ziua 33 si am facut un test Barza, nu cu urina de dimineata si e foarte pozitiv! Sunt in culmea fericirii! Sunt si eu ! Multumesc lui Dumnezeu pentru minunea asta si va doresc tuturor sa-mi calcati pe urme cat mai curand!
Va

Mergi la inceput

Multumesc Tabitha ! Am din ce in ce mai mari sperante, mai ales ca nu se vede nimic care ar putea anunta un CM. Asa ca sper sa fie totul O.K. Si m-am hotarat ca in cazul in care sunt insarcinata sa ma duc la Dr. Tutunaru. Insa am auzit ca trebuie sa fac si un test de sange cu care sa ma prezint la el, asa este ? Iar acest test unde as putea sa-l fac ? Rezultatul se primeste in aceeasi zi /

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Chantal: . Ne bucuram foarte mult ca ti s-a confirmat sarcina. Sa fie intr-un ceas cu noroc si sa ai parte de o sarcina usoara, fara probleme.

Georox: eu nu cred ca este obligatoriu sa mergi cu un test de sange la dr. T. Acel test de sange ar fi o dovada mai concludenta ca esti insarcinata decat testul din urina, atata tot. Poate ca fetele stiu altfel... Hai, nu-ti mai fa probleme si calca, te rog pe urmele fetelor a caror sarcina a fost deja confirmata. Daca uit pana atunci, ii urez inca de pe acum "LA MULTI ANI !" sotului tau si fie ca vestea pe care i-o vei da sa fie una super buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetele, apropo de testul de sange beta-hcg, ma intreba o prietena...e vreo sansa sa se pozitiveze mai tarziu? Adica un test facut in ziua 26 din 28 sa iasa 0 (zero) si totusi sa fie gravida? Chiar nu stiu ce sa-i spun. Ma lumineaza si pe mine cineva?

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chantal spune:

Multumesc pentru urarile de bine, Tabitha! Iti doresc si tie sa iti trimita bunul Dumnezeu cat mai curand un sa te bucuri si tu asa cum ma bucur eu acum!
Georox, dupa simptome, sigur esti si tu . Iti tin pumnii!

Mergi la inceput

Tabitha multumesc pentru sfat!

Iti doresc multa sanatate si sa vii cat mai curand la !

Mergi la inceput