Simptome !!!!! - 3
Raspunsuri - Pagina 12

Avalon spune:
Hop si eu cu simptomele mele... sincer, am avut niste zile atat de pline (de evenimente) incat nu am mai avut timp efectiv sa ma gandesc la simptome... am dormit bustean (eu care ma trezeam in toiul noptii si stateam cu ochii pe pereti ore intregi). In rest, sanii sunt mariti, intariti si durerosi in special spre axile... Ziua 27. Cred ca e prea devreme de test, nu?
Pamella, vreo veste?
Cicicuta, multumesc pt incurajare, tu ce mai faci? Ai incercat un test?
Georox, tinem pumnii ca luni sa vezi II!
Alunita, eu cred ca la tine e cu ochisori, mai ales ca simptomele acestea nu le aveai inainte!
Hai, fetelor, cine o urmeaza pe Ionica la gravidute?

Tabitha spune:
Pai cum adica cine o urmeaza pe Ionica? Bineinteles ca si avalon, alaturi de celelalte fete. Draga Avalon, eu iti sugerez sa mai astepti vreo 2-3 zile. Ce zici, rezisti?

Avalon spune:
Incerc, Tabitha!
Asa ziceam si eu, sa-l fac vineri... Bafta multa la laparoscopie, sa-ti rezolve trompita infundata si sa faci IAD imediat, iar rezultatul sa fie II!

Cicicuta spune:
Georox, saru'mana la fel!
Sa de Dumnezeu sa se lase si la tine cu .Sper ca luni sa vii cu vestea ca e cu okisori.Mie ar trebui sa-mi vina cel mai devreme pe 22(am un ciclu destul de neregulat intre 32-38 zile), iar dupa data de 22 fiecare zi care o sa treaca fara sa vina uratii aia o sa ma faca sa sper ca poate am reusit luna asta, ceea ce va doresc la toate gagicutele si va transmit la toate

Cicicuta spune:
Avalon, eu pana la sf.lunii sunt legata la maini cum se spune, fiindca de abea atunci isi face al meu sot din nou spermograma, dupa a doua luna de tratament naturist, si de abea atunci, in functie de rezultat trecem la actiune mai serioasa, adica daca e mai spre bine, fac laparo si prima inseminare, daca nu-Doamne fereste!-probabil ca acelasi lucru plus un tratament mai puternic pentru el.Om trai si-om vedea..dar simt ca nu mai am rabdare si ca deabea se scurg zilele astea.Dar din fericire pentru mine am vointa de fier si cand imi pun ceva in cap pai nu exista sa nu se intample acel acel ceva.
Va

PamELLA spune:
Buna seara fetelor!!
Am observat ca se tot inmultesc gravidutzele de la inceputul anului!sa insemne oare ca tot anul va fi asa??
Eu ziua 30,astept ziua de maine pt ca eu am un ciclu de 31 de zile si ce va fi,va fi..nu prea imi fac sperante pt ca stiu ca din nou ma voi intrista cand voi fi dezamagita si asa ca ma pregatesc de rusi..Suna cam pesimist,nu?Of,pai ce sa fac de fiecare data mi se intampla asa...cand ajung in preajma zilei cu pricina parca ma simt ca si cum mi-ar fi venit deja..
Tine-ti-mi pumnii!!!
Va pup,o seara cat mai placuta!!
Viata e uneori o lupta continua.Mai ales cu tine insuti.Totul e sa tii minte ca trebuie sa castigi mereu!!

Liana30 spune:
si io pe'aci
fara simtome pt ca mi'au venit scarbele...asta e...
olteanca
Gabitza
"Nimic nu-i imposibil!"

Cicicuta spune:
Fetelor, am o mare rugaminte la voi!
cu toate ca nu e rubrica potrivita, nu ma ca nu am stiut unde sa postez intrebarea asta si nici sa nu radeti prea tare de mine fiindca sunt incepatoare in problemele astea. Va rog sa-mi spuneti ce este un PM si de unde il pot activa.
Pupici

Avalon spune:
Cicicuta, dupa ce te loghezi pe forum (dupa ce tastezi id-ul si parola), in stanga intri pe casuta "mesaje private" si in dreapta ai "options" si bifezi "activeaza mesajele private".
Deci intai laparoscopie si apoi inseminari? Spermograma ati mai facut-o pana acum? Hai sa numaram zilele impreuna, dupa data de 22 fiecare zi va fi o victorie pt noi!
Pamella, nu fii trista, suntem aici alaturi de tine si tinem pumnii! Nu se stie niciodata, nu?
Liana, o luam de la capat mereu! Dar ai avut o vacanta pe cinste la munte, nu?
Va pup si sa auzim numai vesti bune!

Alunita spune:
Avalon. sper ca si la tine va fi cu ochisori.
Astept noutati si numai dintre cele bune
Eu deacum nu mai am rabdare sa vina ziua in care mi-as putea face testul.Acum sint in ziua 29.Daca as face testul duminica nu ar fi prea degraba?
Nici nu stiu la ce sa ma astept. Aseara iarasi am avut niste dureri in burta
Ma rog mult sa fie
Si va doresc si voua sa