Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-97
Raspunsuri - Pagina 5

Amely spune:
A, uitai sa va zic...io-s cu CM pe sfarsite, sunt ziua 5... Dar fetelor, sunt tare speriata, din cauza intepaturilor in uter de care va povesteam... Se pare ca sunt reale, si nu sunt de vezica, pentru ca sumarul de urina si urocultura mi-au iesit bune... Pentru prima data in viata mea nu inteleg ce am si sunt speriata... Credeam ca ma cunosc destul de bine, dar se pare ca nu-i deloc asa. Eu simt ca ma inteapa uterul, nu seamana cu durerile de CM, e ceva ca o impunsatura, ca o balonare, ca si cum ceva ar apasa pe el... Si nu se intampla decat la pishu...
Eu simt ca e ceva ciudat si ma rog la D-zeu sa nu fie grav, sa fie doar o sensibilitate de la chiuretaj. Luni 9 ian. am programare la eco... Desi cu ecograful T. mi-a zis ca nu se poate vedea daca ar fi ceva de rau...
Bineinteles, acum de revelion, o gramada prietene si rude m-au anuntat ca asteapta bebe... Inclusiv finii nostri, care sunt mai tineri ca noi... Ma bucur din tot sufletul pt. ei, cu toate astea alunec incet incet catre fundul butoiului, cum bine intuia Catty...
Ma gandesc pe de alta parte la cat de optimiste si minunate sunteti, cat de bine stiti sa incurajati pe cei din jur, si simt aceeasi tristete pentru voi ca si pentru mine cand aveti un esec...
Danutza, am plans azi cand am citit ca nu a fost sa fie... Numai D-zeu stie cat de mult meritai acest cadou. Dar eu sunt sigura ca doar l-a amanat putin pentru anul acesta, cand ne vei anunta ca s-a prins bebe. Acum trebuie sa te linistesti si sa gasesti alte surse de bucurie... Asa e viata, iti face surprize frumoase doar cand nu te astepti...dar merita asteptarea, vei vedea!
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

asi spune:
Dragele mele va doresc ca anul asta batalia pentru bebe sa fie cat mai placuta si sa iesiti victorioase pana in 2007.
Familia mea
Razvan

Amely spune:
Heeei, ce-i cu voi endometrioaselor? inca mai petreceti? s-au v-ati pus pe "lucrat" pentru
? daca-i asa, aveti absente motivate si sunteti scuzate!
Si ca sa continuam distractia, uite aici un link:
http://www.123greetings.com/events/new_year/friends/friends7.html
sper sa va placa
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

catty spune:
AMELY, puiule, as petrece dar nu am ce. Maseaua ma doare din ce in ce mai rau, iar maine am de gand sa ma duc la alt medic sa aflu si parerea lui, ca doar nu m-oi opera la gura doar ca imi zice unul singur. Stii vorba ceea " cand 2 iti spun ca esti beat te duci si te culci". Asa si cu mine. Daca 2 imi spun ca trebuie sa ma opereze ma duc. Pana atunci caut alte variante.
Treaba este ca infectia sau chist sau ce o fi acolo este ffffffffff aproape de sinus si sincera sa fiu daca e de operat imi e cam frica sa ma duc aci la astia sa ma taie, ca nu vreau sa dau de alte alea apoi. Dar sa vedem ce imi zice medicul asta maine dupa- amiaza.
AMELY nu ai voie la butoi. Sa stii ca vin la tine si iti trag o bataita. Ce-i asta? Te-ai fofilat si nu ai venit de Craciun in Pitesti sa dai prajitura, dar daca ma superi vin eu la Bucuresti sa iti fac paguba, chit ca nu pot manca nimic, iar azi am baut apa cu paiul ca altfel nu pot. Asa ca fruntea sus si treci la treaba. Bine?
catalina

Amely spune:
Catty, draga de tine... offf, as vrea sa pot face ceva, orice, numai sa-ti treaca pardalnica de masea... Sper sa fie un dr. bun, mai ales ca e aproape de sinusi... Dar eu sper sa scapi doar cu tratament, fara operatie... Oricum ar fi, important e sa scapi de durere, ca-i tare neplacut. Deci fii curajoasa!
Cu Pitestiul, n-a fost sa fie, verii mei au fost tare dezamagiti ca n=am venit, dar cu prima ocazie sa stii ca dau prajitura, fiin'ca n-am fost cuminte si m-am "imprietenit" cu butoiul!
Pozici cu noi

catty spune:
AMELY, eu am fost la butoi, dar nu din cauza ca nu a venit bebe anul trecut. Pe 31 am plans cand am fost la bunica mea si am intrat in camera bunicului meu. Este atat de goala si de rece de cand a murit, incat nu m-am putut abtine. Apoi pe 1 m-am suparat pt ca de 2 ani incoace facem revelionul singuri acasa, nu avem bani sa mergem la un restaurant sau in alta parte, nu avem prieteni pt ca toti cei pe care i-am crezut prieteni ne-au "sapat" in diferite moduri si m-am simtit singura si deprimata. Astazi am fost la ghicitoarea mea care mi-a spus sa stau linistita ca vine el bebe anul asta, si ca toate problemele mele se vor rezolva incet incet daca am credinta in Dumnezeu.
Asa ca ma simt mai bine psihic, dar maseaua nu ma lasa in pace. Imi vine sa urlu de durere. Sper insa ca o sa treaca si ca maine medicul ala nu o sa vrea si el sa ma trimita sa fac cunostinta cu bisturiul ca tare imi e groaza de operatii.
catalina

Amely spune:
O sa treaca si asta, Catty draga, asa cum or sa treaca toate relele si or veni si vremuri bune, o sa vezi!
Intr-adevar, eu am am plans din cauza ca nu a venit bebe, dar ii multumesc lui D=zeu pentru celelalte lucruri frumoase din viata noastra... si sper sa nu ne mai lasam asa usor coplesite de tristete, nici una dintre noi.
Pozici cu noi

Tabitha spune:
Fetelor, am o nelamurire. Pana in ziua 11 am avut TB de 36,6 sau 36,7. In zilele 12 si 13 am avut 36,3.
z14 - 36,7
z 15 si z 16 - 36,6
ziua 17 (adica azi) - 36,85
Eu am prestat ultima data in ziua 14, ca dupa aia am fost tare obosita. Cand am avut ovulatia, dat fiind ca nu am alte semne dupa care sa ma ghidez, intepaturi etc? Ar fi trebuit sa prestez mai mult, adica si dupa z 14? Este tarziu daca prestez diseara? Stiu ca sansele sa raman insarcinata sunt nule, dar noi totusi speram intr-o minune.
Inca un indiciu - Ciclul meu este unul regulat, la 27-28 de zile.
A, si inca o intrebare. Cand are loc ovulatia? In ziua in care dimineata TB este mai mare sau in ziua de dinainte?
Va multumesc.

Cristinna spune:
Buna dimineata fetelor,
Se pare ca eu sunt ultima care o sa va zica " La multi ani 2006",fie ca acest nou an sa ne aduca la toate la implinire visul de a a avea,sa avem parte de multa sanatate,fericire si dragoste
.
Cata scumpa felicirai in ca o data pt Bia, sa fiti fericite si sanatoase si sa va bucurati din plin de intregirea familiei
Tabitha eu cred ca tu ai ovulat ori in ziua 12 ,ori in ziua 13.
Catty imi pare rau ca ai inceput anul cu lacrimi, dar ai incredere ca acest nou an va fi cel care ne va aduce toate bucuriiole din lume.
Eu raportez: ziua 22 , am fost harnicuta in zilele fierbinti, dar nu pot sa zic ca am semne de bucurie.Astept sa vedem ce se intampla si apoi reluam planul de bataie
Va pe toate fetele
Cristinna