Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari-97

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

mai fetelor ... mie mi-a picat in seara asta o fisa:
Catalina o fo la dr. T sa o consulte. Cand or programat o laparo ... o ramas insarcinata.
Amu ... o programat saptamana viitoare o cezariana ... si iaca c-o nascut deja.
Da ce mai fuge fata asta de taiere ... .

sa ma programez si io la o laparo ???

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

quote:
Originally posted by Mirona

mai fetelor ... mie mi-a picat in seara asta o fisa:
Catalina o fo la dr. T sa o consulte. Cand or programat o laparo ... o ramas insarcinata.
Amu ... o programat saptamana viitoare o cezariana ... si iaca c-o nascut deja.
Da ce mai fuge fata asta de taiere ... .

sa ma programez si io la o laparo ???

Miro

Daaa,Miro,tare bun dr.ala... Face adevarate "minuni" !

Acu,pe bune,chiar abia astept sa vina Cata sa ne povesteasca cum a scapat de cezariana!
Noapte buna!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna dimineata frumoaselor,
Ati intrat in anul nou cu forte proaspete?
Eu ce sa zic, azi am fost la dentist, care mi-a dat o veste destul de proasta. Nu isi poate da seama prea bine dupa radiografie daca este o infectie puternica sau daca este un chist care va trebui operat. Pt moment facem tratament, dar daca pana saptamana viitoare nu este nici o ameliorare ma trimite la cutit. Imi vine sa urlu de nervi. Nu se poate asa ceva. Dupa cum a inceput anul asta se pare ca va fi unul nu foarte reusit. Om trai si om vedea.
Intru mai tarziu. Va pup.

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Buna dimineatza!!!
lachi imi pare sicer rau uite neste sa'ti aline supararea..
soroooo ma bucur ca le'ai primitatat am putut si io...moamaaaaa abia astept sa mananc o pizza

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Buna dimineata si un an nou plin de impliniri si de bebei. Eu sunt ziua 16, insa TB a avut un grafic halucinant. Pana in ziua 12 a fost 36,6 - 36,7, in zilele 13 si 14 a fost 36,3 iar in zilele 15 si 16 36,6. Ce sa mai cred? Am ovulat sau nu? Ca de prestat, am tot prestat, mai putin aseara, ca eram obositi tare. Ma necajesc kg. puse pe mine in ultima vreme. E drept ca nu m-am cantarit de vreun an, dar ieri seara cand m-am urcat pe un cantar, am simtit ca innebunesc cand am vazut cat indica. Clar, de azi intru la regim. Trebuie sa revin la forma de dinainte de ICSI.

Va pup pe toate si sa aveti grija de voi anul asta, ca am auzit eu ca se lasa cu multe burtici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ai mey moldoveancoooo asa te'ai facut??????
lasa mama ca io sunt de 2 ori
si..sii..poate ca nu a mers termometru...lasa nu te mai gandiii

olteanca

Gabitza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Un An Nou fericit, cu bucurii si impliniri va doresc si eu!
Catty,imi pare rau pt tine, sunt groaznice durerile de dinti...Las' ca dupa zile rele vin si cele fericite! Trebuie!
Simonette, mi-ai facut o pofta de pizza...
Miro, de ce sa faci laparo? Ai probleme cu trompele?
Eu raportez: ziua 10, trebuia sa fac analize hormonale, dar le-am ratat, asa ca astept luna viitoare... La mine, de vreo 3 zile,TB e 36,9, azi 37... E greu sa-mi dau seama cand e ovulatia, ca al meu CM e f neregulat, oscileaza intre 25 si 35 de zile...
Pupici tuturor si.. FRUNTEA SUS! Ne asteapta un nou an! Depinde si de noi daca va fi unul fericit sau nu...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

Feli scumpa, laparo nu se face numai pentru desfundare de trompe. Are multiple chestii operatia asta minune. La mine ce ar fi necesar? O decorticare a ovarelor, fiindca la mine sunt polichistice, dar apoi am doar 3-4 luni la dispozitie sa obtin o sarcina, altfel acea piele se reface si trebuie refacuta si operatia... de aia o tot aman io, ca am obtinut ovulatie si cu stimulare ... de ce ar fi necesar sa ma tai?

Cat despre temperatura ta ... e ok. Ia cumpara tu ceva teste de ovulatie de la farma si fa unul asa cam pe la ora 14. Poate ca azi maine ovulezi. La ciclul tau neregulat poti avula o luna mai devreme, alta mai tarziu. Bafta multa ... si nu uita sa prestezi.

Miro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Mirona, esti prima care imi zice Feli aici, pe forum! Nu stii ce placere imi face, mai ales ca toti cei apropiati imi zic asa!
Inteleg de ce te feresti de taiere, iti tin pumnii sa scapi fara! Si eu am facut, dar la mine erau ambele trompe infundate complet si am crezut ca doar pt asta e valabila... mai invat si eu cate ceva... drept sa-ti spun , inainte sa constat ca am probleme si sa ma informez, eram total " aeriana" in domeniul asta!
De prestat, nu am uitat... dimpotriva! Ma tem sa nu fie prea des, (am fost plecata singura o saptamana, de Craciun, si de cand m-am intors nu ne mai saturam unul de altul De acum ii pun restrictie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Chiar daca sunt probabil ultima, va urez si eu din toata inima LA MULTI ANI 2006, anul acesta sa vi se implineasca tuturor cea mai arzatoare dorinta, aceea de a avea bebici. Sper ca ati petrecut frumos, langa cei dragi si ati revenit cu pofta de viata si optimism in suflete!

Utocata, felicitari mamico fericita si sa-ti traiasca Biencuta, abia astept sa pui poze cu ea! Sa creasca mare, frumusica si mai ales sa fie sanatoasa si mancacioasa!

Miro, din cate am vazut multe fete au ramas la o luna-doua dupa laparoscopie, uite la Asteryaro, sau Alexia27... Si eu as vrea sa o fac pana la urma, dar ca si tine, ma tot gandesc sa imi mai dau o sansa cateva luni, apoi alte cateva luni si tot asa... dar de data asta nu ma mai joc cu vorbele, mai astept pana in martie, inclusiv. Daca nu se intampla nimic, am sa o fac si gata. Deja se fac doi ani de incercari, iar noua dr-ii ne spun ca totul e ok. Cum sa fie ok? Ceva tot e acolo, daca nu raman... Ma gandesc mai ales la trompe...

Olteancoooo, ia mai baga la fata un zaibarel d-ala de-al tau, ca al' de mi-l detesi anu' trecut se sfarsi, si acu' am mare nevoieeee!

Simonette, abia astept sa-ti testam minunea de pizza... pe cand inaugurarea?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput