Miresele anului 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by SunSmile

Corina lasa..bine ca macar ai gasit ceva! O sa-ti iei tu si hainutza. Auzi cum se mai simte sotul tau?...si..chiar nu ai pus nici o poza. Macar din alea 3 zile. Ca eram curioasa! Pup

Mai bine, multumesc...a ramas cu o tuse care nu vrea sa treaca.O sa-l rog sa puna poze in album ca eu nu prea ma pricep...Asa ca maine daca ai timp poti sa le vezi.

Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by elara

Fetelor, eu stiu ca intru rar, dar nici atunci cand intru nu ma vede nimeni???
Nici o vorbulita, nimic?
Ooana, multumesc ca ai fost singura care mi-a vizonat felicitarea (inainte de Craciun, desi eu am dedicat-o tuturor miresicilor ca si mesajul de adineauri....) si ma bucur ca ti-a placut.
Ce sa mai zic?
Ma resemnez.

buuuuuueeeeeiiiii.....ce-s vorbele astea???
Ia, revino-ti....
si nu te mai gandi la prostioare.....da da da??????

Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Intre timp, am terminat socializarea...care...s-a prelungit si la S acasa......si maine, iar...ca doar e musai...cu placere....da-mi scot parleala, clar..de ziua mea...la mama, nici nu discut!!!

Maine am in program spalat subsemnata , coafat (acasa, nu la salon ), mani...si cred ca intre ele trag si o ciorba din jambon afumat..ca sa avem pt a doua zi....ca destul am tinut-o pe cartofi prajiti....iar seara.....ce "mirific"...habia ashtapt...asa ca, s-ar putea sa mai fiu p'acilea...celor care nu mai sunt la munca .....as fi vrut sa intru mai devreme sa le raspund la urari....dar...ata ete...saru'mana de urari!
Iar pt gagicile care mai intra maine....ne mai barfim atunci, pe ultima suta de metri

si noapte buna, dragelor!

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

elara ne-a zgandarit si a fugit.

http://community.webshots.com/user/trenurelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Sun Smile, e un pic mai bine fata de cum era. Nu stiu cat si daca isi va mai reveni.
Dar uite ca eu am o ora de cand plang incontinuu gandindu-ma la ea cat sufera si cate nu va mai putea face de acum incolo. Si m-am certat si cu iubi. El nu stie de ce plang.
Am infundat si chiuveta de la bucatarie.
Numai rele... Sunt asa trista si nu mai am chef de nimic.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata neata in ultima zi a anului 2005!
Ce fac gospodinele mele mumoase? Io m-am trezit, vrand-nevrand(ca deh...murea copilu de foame) si repede calare pe presa si pe DC, evident!
Kreliutza...no ca bine zici cu the S! Ieri am patit si eu o faza de rasul curcilor. Noi de Craciun i-am luat un telefon mobil+cartela. Dar eu nu am catadicsit sa-mi memorez numarul. Si ieri in timp ce eram cu prietenii la cumparaturi imi suna telefonul. Raspund...stupoare..."Buna pasarik, ce faci?...eu cu vocea aspra..bine(asteptam sa se prezinte)...la care vocea..mama sunt!..eu...care mama?...cica mama ta...mami! Si atunci i-am recunoscut vocea socrelei si i-am spus sa inchida sa o sun eu! Dar in mintea mea se derulau o mie de scene..ca io am doar o mama...si ma gandeam ca o fi vreo farsa a prietenilor!..deh, saraca..i-am cam facut-o!
Hai va astept sa mai barfim pe aici! Pup
P.S. Ralu...linisteste-te! O sa fie bine! Ti-am mai spus..bucura-te ca o ai langa tine! Iar cu iubi nu te mai certa, ce Dumnezeu?!?

Mergi la inceput

se poate sa fie altineva gospodina pe ziua de azi? ca io nu am chef deloc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Nici eu Ralule..dar poate mai sunt! Adica macar "gospodine la coafat, manichiurat, pensat..etc"....
Noi cautam destinatii pt vacanta de vara...deci nici gand de gospodareala! Si asteptam seara...
Corina..sa stii ca astept pozele cu mare interes! Si o sa te stresez pana cand le pui!

Mergi la inceput

eu sunt si ff nervoasa. e mama acasa si nu stie decat sa tipe la mine. imi reproseaza ca am dat cu piciorul la "un serviciu bun". ca mi-am ratat viata, ca mai bine murea la operatie.

Mergi la inceput

Io ar cam trebui sa ma apuc....da' n-am nici un chef....iar manichiura si coafatu'....ma solicita din plin....
Ne mai "auzim" noi..orele astea

SunSmile..da, Cantemiru' in 2000 l-am terminat. De ce?

26 august 2006

Mergi la inceput