Miresele anului 2006 (34)
Raspunsuri - Pagina 14
suede spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
[quote]Originally posted by elara
Fetelor, eu stiu ca intru rar, dar nici atunci cand intru nu ma vede nimeni???
Nici o vorbulita, nimic?
Ooana, multumesc ca ai fost singura care mi-a vizonat felicitarea (inainte de Craciun, desi eu am dedicat-o tuturor miresicilor ca si mesajul de adineauri....)
Uff,ce sa zic,eu sunt oropsita..la munca...
Mai e si treaba pe aici..
Unde e felicitarea?
Hei ... si eu am vazut felicitarea ta... daca nu am zis nimic nu inseamna ca ne ne-a placut...
Nunta noastra
EU
suede spune:
V-AM PUPAT MIRESE SI MIRESICI DE 2006!
NU UITATI CA CE SE V-A INTAMPLA IN ACEST AN ASTEPTAM DE CAND NE STIM:
SA IMBRACAM ROCHIA DE MIREASA!!!!!
SA FITI FERICITE SI LA MULTI ANI!!!!
SI...CASA DE PIATRA!!!!!!!!!!!!!
EU
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by elara
Fetelor, eu stiu ca intru rar, dar nici atunci cand intru nu ma vede nimeni???
Nici o vorbulita, nimic?
Ooana, multumesc ca ai fost singura care mi-a vizonat felicitarea (inainte de Craciun, desi eu am dedicat-o tuturor miresicilor ca si mesajul de adineauri....) si ma bucur ca ti-a placut.
Ce sa mai zic?
Ma resemnez.
Nunta noastra
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Si eu am vazut-o! De atunci! Dar am uitat sa zic! Si mi-a placut! Acum ti-a mai trecut supararea?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
Pentru cine nu mai intra aici in 2005, La multi ani si din partea mea inca o data! V-am pupat pe toate pe nasuc!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
SunSmile spune:
Elara puiule uite un ca sa-ti treaca supararea pe noi! Sunt convinsa ca toata lumea s-a uitat la felicitare, dar am uitat sa multumim! Asa ca...multumim, iubita, foarte frumoasa intr-adevar!
Dya...nu mai vii la o tigara???
Ralu..cum ti-a iesit pestele? Hai zi la fata..ai aplicat metoda "aia" sau ti-a fost lene? Huh? Pupici la fata si la Barky!
Ralu2 sau Ralnied ce faci puiule? Cum e buni? Tu cum te simti? Te pup si pe tine, ca io asa te inteleg...offf
Hai mai apareti pe aici, miresicilor!
dyadya spune:
Uite acusica, SunSmile, acu am aprins-o. Tocmai ce am trebaluit un pic prin bucatarie...si la fix am intrat sa mai zic doua vorbe ca uite acu a venit al meu si pa pa calculator!!!!
Ma tot tin sa zic si uit ca baba elara...SUPER FELICITAREA!!!!!
ralu_trancu spune:
pestele a ajuns la tigaie in sos gen clatite, cu cartofi fierti pe care i-am denumit natur. porcul cu mere a iesit demential, dar, ca de obicei, am respectat numai partial reteta.
si acu me duc la plimbare. si pt ca [ploua voi da o tura de unirea
http://community.webshots.com/user/trenurelu
BraveGirl spune:
Nu mi-am gasit hainuta...nici cercei...dar mi-am luat o bluzita pt revelion.
Corina
Albumul meu
SunSmile spune:
Corina lasa..bine ca macar ai gasit ceva! O sa-ti iei tu si hainutza. Auzi cum se mai simte sotul tau?...si..chiar nu ai pus nici o poza. Macar din alea 3 zile. Ca eram curioasa! Pup