Limba de vita
Raspunsuri - Pagina 2
andora spune:
Anamaria super suna sosul taticului... dar tu cum faci maioneza din oul intreg? Eu sunt cam novice, maioneza-mi iese mereu dar asa n-am auzit
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
mirela alina spune:
Andora si eu fac maioneza cu oul intreg.....este mai putin gretoasa .Pun un ou intreg nefiert ,1 lingurita de mustar,putin ulei si o frec cu cutitul vertical (un fel de blender).Acest cutit la mine este un accesoriu la mixer.Si frec si torn ulei.....si tot asa.Dar acum nu stiu daca sa o mai fac..cu gripa asta aviara.
mamica lui Mateut 11.09.2003
anamaria spune:
mirela adina ai dreptate, folosesc un mixer vertical (minipiner ii zice). pun oul, sare, piper, ulei si sare de lamaie - asta o ajuta sa iasa foarte tare!
_
ANAMARIA, mama soldatzeilor de plumb
Bogdan - 04.07.2000 si Tudor - 13.06.2003
poze cu frumosii mei (si nu numai )
CRACIUN FERICIT!
si un AN NOU MINUNAT!
asi spune:
Am o intrebare la sosul de rosii si masline pentru limba cand pun maslinele?
Familia mea
Razvan
andora spune:
Multumesc mult pt rasp d. maioneza
www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogo (DN 10.10.2004)
www.123greetings.com/events/new_year/fireworks/fire12.html" target="_blank">UN AN NOU PERFECT!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii
Adela99 spune:
am facut o portie cu sos de rosii si masline emoison si o portie dupa reteta lu' tatalu'anamaria
La multi ani fericiti tuturor!