FIV 54
Raspunsuri - Pagina 10

Tabitha spune:
smita: eu am facut stimulare cu gonalF pentru ICSI, dar dupa nereusita nu am avut deloc dureri. Asa a fost la mine. Stii foarte bine ca depinde de fiecare organism in parte. Iti doresc sa te lase durerile si sa invingi data urmatoare.

Doina T spune:
Buna la toata lumea si
La multi ani ! Va urez tuturor un an mai bun si cu succes !
Eu va urmaresc pe toate de multa vreme insa nu am prea scris ca nu am avut noutati. Acum incep un nou ciclu (protoculul scurt, cu Gonal F) si sunt programata maine pt. prima ecografie. Am o intebare, daca stiti careva: de vreo 2 saptamani am fost cam racita (raceala , gripa nu stiu ce o fi...) parea a fi pe sfarsite si speram sa imi treaca pana sa incep tratamentul dar uite ca nu e asa... Din ce stiti voi, sau din ca v-a spus doctorul, are vreo infulenta, conteaza daca sunt racita ? Stiu ca suna cam tampitel... dar stiti cum e ... ma gandesc ca si cel mai mic amanunt poate conta. O sa intreb si eu doctorul, numai ca imi e ca aici nu prea le pasa lor de asta ... aici chestia asta e o mare vaca de muls cat mai multi bani asa ca ...
Va multumesc anticipat pt raspuns si va urez mult succes la toate !
Doina

crinuta71 spune:
Smita eu am avut dureri care au inceput dupa ET cam la 4-5 zile. Apoi au tot crescut in intensitate pana cand, o data am crezut ca ajung la urgenta. Dar dupa ce a inceput un nou ciclu dupa FIV nu am mai avut dureri asa de mari. Acum nu mai am dureri, numai uneori si nu asa de puternice.
poze

crinuta71 spune:
Asi dupa cum vezi lucrez de zor, am reusit sa schimb adresele asa cum mi-ai spus tu.
poze

danita spune:
salut fetelor,
m-am programat la dna dr Protpopescu pe 1 februarie la dna dr Protopopescu. Din motive independente nu pot sa merg in februarie. Ar vrea cineva sa facem schimb ? multumesc anticipat.
danita

luli spune:
Bravo Mishi ma bucur pentru tine. Sper sa vin si eu curand cu vesti bune.
Crinuta - eu m-m cam hotarat de anul trecut in toamna insa datorita unei rani pe col m-am tot tratat si acum cat de curand iau taurul de coarne.
Am vorbit cu Ancar la telefon, i-am spus ca vreau sa vin la Bucuresti cat mai repede, si mi-a spus ca oricum nu mai gasesc acum programare la Medsana dar sa ma hotarasc ori intr-o luni ori intr-o joi, sa fiu acolo la ora 14,00 si sa-i dau telefon sa ma ia prima si vedem ce facem si de cand. Mai trebuie sa repete si sotul meu spermograma sa vedem daca s-au mai insanatosit ca noi luam in continuare catina
.
Lachi draga mea ce mai faci? Te-am sunat de sarbatori dar nu am dat de tine, si... mai voia cineva sa vb. cu tine . Da-mi un beep cand poti vb. la telefon.
Behind every love is a great story
Luli

smita spune:
Multimesc pt. raspunsuri Tabitha si Crinuta ! Vad ca azi nu am mai avut dureri, slava Domnului, ca pana acum nu rezistam fara 2 fiole de algocalmin pe zi. La mine durerile au inceput in a 17-a zi de la ET si au tinut pana azi(sper).
In alta ordine de idei, urmariti la "Neveste disperate"? Acum s-a terminat primul episod, dar mai avem maine si poimaine cate un episod. Sa va uitati, este foarte revigorant pt psihic.
Noapte buna, buna si nebuna !
Sa auzim de !

Tabitha spune:
Doina: bine ai venit in mijlocul nostru si iti dorim sa stai cat mai putin aici si sa fugi la viitoare mamici. Sa se prinda ! Din pacate, nu stiu ce raspuns sa iti dau la intrebare... Stiu insa ca in timpul tratamentului si mai ales dupa ET eu m-am ferit foarte tare sa stranut, ca nu cumva sa-mi deranjez foliculii sau embrionii.