Cluj rulz! (29)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Cristiana, ce faceti?? Noi mai bine... adica pe Rares l-am infundat de paracetamoale alaltaieri, ca avea frisoane si il dureau oasele... deci nu a fost o raceala propriu-zisa: cu nas robinet sau febra... no, dar destul ca imi strica planurile cand nu trebe.... Stef nu a mai tusit decat putin dimineata, nasucu ii e bine, dar ma omoara maselele.... urla noaptea saraca de durere, nu ma lasa sa ii dau cu nimik in gurita, nu vrea sa ia nurofen sa nu o mai doara... sus i-au iesit ambele masele fara sa ne dam seama, dar jos in dreapta, o kinuie de numa... nu face febra, dar plange ff tare si nu mananca mai nimik. In fiecare noapte o culcam cu noi in pat, ca daca imi simte mainile in manutzele ei, se mai linisteste... dar io nu prea dorm (dimineata ma dor toate-noroc cu cafeaua beton) Azi nu ajungem la voi, ramane pentru dupa Anul nou, ca nu mi-am facut nici cumparaturile, nici mancarea, iar Rares lucreaza... sau mai bine zis pierd vremea pe acolo...

Olim, draga, tare te-as mai ajuta... o sa intreb la noi in bloc si iti zic, bine?? tu cand ajungi in cluj?? noi stam in manastur, daca aflu ceva, iti zic-fii sigura!!

minunea vietii mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Helaaaau girls!

Azi la mine e casual Friday asa ca am venit imbracata lejer la job, observ ca 99% dintre colegii mei au venit asa si sper sa ne dea drumul cineva mai repede acasa...

Mariana, distractie placuta, drum bun si sa ne revedem cu bine la anu'! La multi ani!!!

Va pe toate si ... revin...

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

vad ca sunteti tare puse pe treaba. noi acu veniram de afara si nu mi se leaga treaba de dejte. o sa fac un efort...

mami de dani

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

eu vreau doar sa fac curat azi ca e dezastru dupa vizite de pici...cu mancarea nu ma agit ca de aia merg la restaurant.abia astept!

Ralu scumpa imi pare rau c-o dor asa rau maselutele pe finutza.insista cu niste Nurofen, chiar ajuta si da-i un pupic de la Thea!

Flo ai primit mesaju meu?, astept sa-mi raspunzi ca-s umpic stressata:)

olim nu te uit ma mai interesez!cat timp vei sta in Cluj?ai discutat cu agentiile?ca la Edil avem cunostinte.

va doresc spor la treaba si la treburi

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)

http://photos.yahoo.com/thea_alexia

la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Multam pentru raspuns fetelor.
Eu am sesiunea de iarna din 30 ianuarie pana prin 25-28 februarie, si as vrea sa stau la cluj in aceasta perioada, mai ales ca am si 2 saptamani de pregatiri.Nu sunt o fire pretentioasa, si ma multumesc si cu o camera, dar cer curatenie si seriozitate.
Sunt studenta la Universitatea de Stiinte Agricole, deci as vrea ceva aproape, sau in Manastur.
La agentii imobiliare am trimis e-mail, dar nu am primit nici un raspuns.Sigur dupa sarbatori am sa sun sa vad ce gasesc.Eu ajung in Ro in 25-57 ianuarie, dar as vrea sa imi caut ceva pana atunci.
Multam pentru orice ajutor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Svety multumim de felicitare.Scuze ca nu am zis nimic pana acum.

Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor va doresc de pe acum(maine nu mai intru pe aici cred) ca anul 2006 sa fie unul muuuuuuuuult mai bun decat toti de pana acum, si sa va aduca muuuuulta sanatate, intelegere in familii, pace in suflete, dragoste multa si impliniri pe toate planurile!
Sa ne "revedem" cu bine la anu'!

Pupici!

Ioana& Alesio(08.10.2004) Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Sculaaatz' scuuulaaaatz boieri mari!!! Fetelor, unde sunteti? Frate, cred ca faceti mancare iar, cate pentru 2 saptamani..io inca nu m-am apucat dar nu mai am mult.

Serbanica trage de mine sa-mi atraga atentia asa ca n-am tihna de DC...si zilele astea iar suspectez ca nu voi avea Internet...daca pica serverul nu are cine sa-l reseteze asa ca, tare mi-e frica, zau...

Va zic de pe acum si eu La multi ani! Multa Sanatate si Fericire in Noul An!!!

Roxa-boxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Neatza Fete.
Cand o sa fiti mai multe, o sa va arat o poza ca am gasit-o pe DC, nu mai stiu la cine, de o sa va pp pe voi!!!
Azi tre' sa-mi termin ordinea, vasele etc. si nu stiu cat oi intra p-aci. Asa ca va doresc An Nou Fericit, Sanatate si Copii Cuminti

Dani la 5 luni

mami de dani

Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.

Mergi la inceput

Svety pune repede poza aia ca plec la treaba si sine stie cand mai viu! Nu ma tzine pe jar!

Mergi la inceput