Cluj rulz! (29)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
baby-boom spune:
Hopa, ca iar e gol p-aci...
..intreba cineva ce facem de rev....la fel ca Roxa si gashka ne sarbatorim in familion....tzup cu catel si purcel la sormea!!!!
...acum incropesc meniul...miam-miam!!! Abia astept!!!!!
Mariana, a treia oara, drum bun si rev. ca-n povesti!!!!!!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60378" target="_blank">Alex(1 an) are diabet! Bazar pt. Alex!
poze cu noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
Si noi stam acasa ca asteptam musafiri. Mai fete, am si eu o "bucurie": iar ii merge burta lui Dani. Cred ca din cauza ca am mancat sarmale. Are un kk cumplit! In plus muta nasuri.
mami de dani
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
ralucames spune:
Ola, fetelor!!! ce faceti?? pregatiri pentru noaptea cea mare???
Shtitzi ce a facut fiica-mea azi??? A spus "kaka" si mi-a aratat olitza, s-a dus la ea si s-a asezat... am crezut ca iar se joaca, dar dupa ce am pus-o, a facut... ... nici nu apuc sa ma obisnuiesc ca am copil, si constat ca e deja mare si ma pot intzelege cu ea
. Cand s-o pun sa doarma de amiaza (ca era obosita), o apuca un spor la pupat... si ma pupa de abia scap de ea....
Mihaela, am incercat sa te corup azi la o vorba pe mess., dar nu am primit raspuns... o fi fost sotzu??? Daca tot l-ai certat (ca probabil merita), lasa supararea, ca vine Anul Nou si e mai frumos cu liniste in casa
Eu nu stiu cum se face, dar cand e cazul -asa ma enervez,ma supar, dar imi trece la fel de repede... oare e bine?? ca as vrea uneori sa ii dau o lectie jupanului
, dar nu prea reusesc...
Anca, azi era soacra-mea pe calculator, ca am chemat-o sa stea cateva ore cu fata, eu iesind in oras (cu treaba), de aia nu am raspuns... dar te prinzi tu, ca nu te las sa scapi de o vb. cu mine Astept sa treaca timpul si sa va intoarceti in patrie, ca mi dor de povestile lungi......
lui Alessia, si
lui mami.
Machetutza, am vazut pozicile, frumosi bebei, cumintzi in poza; sper sa ne vedem saptamana viitoare, ca mi dor de voi
minunea vietii mele
ralucames spune:
Mariana, drum bun, vreme frumoasa si o noapte dintre ani asa cum ti-ai dorit!!!! Lasa copiii, ca precis vor fi sanatosi si voinici pe cand va intoarceti! Si eu as fi vrut sa plecam din oras, sau macar la un kef, dar asta e... poate la anu'.. de aia, iti zic sa te distrezi si pt. noi!!!!
minunea vietii mele
asi spune:
Svety mie asa mi s-a recomndat cand incep diversificarea pana se obisnuieste somacul copilului cu alimente solide sa fierb mai mult legumele.
Schema e facuta pentru mine ca aveam copil alimentat artificial.Nu e neaparat sa pui lapte.Eu am pus ca sa se obisnuiasca mai usor cu alimentele noi.
Daca mai ai nelamuriri spune-mi cate te ajut cu placere.
Mariana distractie placuta la Galati. pentru toate fetele.
Familia mea
Razvan
olim spune:
Mariana, sa aveti drum bun, in primul rand!
Sa petreceti un revelion asa cum vi-l doriti si te asteptam cu vesti noi in noul an.
LA MULTI ANI FERICITI!
carrie spune:
SALUTARE
am ajuns acasa, am avut o zi wild cu o gramada de vizite de la si la prieteni.Thea s-a jucat si a ras pina la epuizare, mai ales acuma dupa masa cand efectiv am tras-o cu forta catre casa, restul copiilor fiind de varsta ei.ne-am simtit si noi tare bine, mamicile , prietene vechi am mai pus de o barfa.sunt tare relaxata am si uitat cum arata jobu
Ralu, ce face Rares, cum e cu raceala?ca Mosu lu Stefi tot asteapta:)
Roxa, multumesc de aprecierile la adresa gagalicii, are personalitate de mic sefutz dar azi a fost tare cooperanta trebe sa recunosc.
Mariana drum bun si distractie placuta?unde chefuiti?la restaurant?la prieteni?
svety, legat de premergator, stiu ce inseamna copchil total nelinistit dar mai asteapta pina pe la 7-8 luni.noi am pus fetitza maxim o ora pe zi un interval cam de doua luni si i-a ajutat tare mult.i-a placut la nebunie si la 8 luni jumate mergea de manutza deja.
mihaela cheer up, mai trebe scuturati sotiorii da nu ne lasam noi
olim, bine ai revenit din vacanta!
eu nu va urez inca nimik, mai fac eu cumva sa intru si maine.
va pupam
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori jumate)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
olim spune:
Multam fetelor
Stiu ca nu e momentul sa va stresezi acum, dar va readuc aminte ca nu am unde sa stau in cluj , deci poate stie cineva o garsoniera de inchiriat in manastur sau pe langa Facultatea de Medicina Veterinara.
Platesc bine si sunt o buna chiriasa.Nu beau, nu fumez si nu caut amanti, ca doar isi maritata
Poate stie cineva ceva.
Dau o bere sau o cola cand ajung.
Multam inca o data.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/svety/svety.jpg)
svety spune:
Neatza fetelor!
Tot butonez dupa ceva retete deosebite pt.Rev. Tre' sa fac musai fructe de mare. In sfarsit am gasit un site pe gustul meu, cu toate ca seamana intre ele. Asa aflai ca Radu Anton Roman a murit. Doamne ce bezmetica sunt!!! Zau ca nu am stiut.
Fac si ciorba de burta si un "bufet suedez". Mi s-a trezit odrasla. Apropo de el, i-am dat smecta si sper sa nu-i mai mearga burta. Iaca bietu ce trage de la carnatzi afumati si jumarele-belele.
Spor la gatit. Ne "vedem" mai tarziu.
ps Stanca ti-a placut felicitarea de la Craciun? Tare m-am muncit sa-i trimit ceva fain lui Razvan-Nazdravan
poze Craciun
mami de dani
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
impreuna spune:
Fetelor, va doresc petrecere cat mai faina de Rev.
Noi maine plecam la munte, din pacate zapada e pe duca, dar sper totusi sa fie fain.
Impreuna = mami Flavia, tati Mircea si Sara
"Daca astepti momentul potrivit, te intrec altii care nu-l asteapta"