Cluj rulz! (29)
Raspunsuri - Pagina 14
svety spune:
AM PROBLEME MARI CU CALCULATORUL SI DACA REUSESC SA TRIMIT ASTA E BINE, CA E ULTIMUL PANA CA REINSTALEAZA MIHAI WINDOWSUL.
STANCA, mie mi-au dat indemnizetia pe dec. si ian. datorita modificarilor cu primaria. Acolo iti trebuie doar o cerere ca dosarele le transfera CASA DE PENSII. Acolo am facut practica... mare haos...
Stanca m-as bucura sa te cunosc pe viu.
Mariana sper sa ajungi si tu.
Pana una alta Mihai e tot la Cluj dar mi-a promis ca se intoarce sa ma aduca.
asi spune:
Simona (machetuta) spune-mi te rog numarul de telefon in caz ca nu gasesc adresa.
Cine mai vine la intalnire?
Familia mea
Razvan
svety spune:
da-mi si mie telefonul tau sau mai bine indicatia de genu' cum e usa, daca ai placuta cu nume...etc. ca asa-mi place mie.
mihai ma dispera; nu cred ca ajung pe 6.
mami de dani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
roxana1974 spune:
Fetelor, intre timp am fost in pauza ca mi-era pofta de o inghetata...si m-am intalnit cu Mariana, ne-a apucat "depresia" pe amandoua si ghici unde ne-am intalnit? La Meli Melo. Sunt reduceri, asa v-ati prins ca am comis-o amandoua!!! Eu mi-am luat o bratara, un colier si niste cercei, nu sunt set...pe Mariana, o las a va zica ea ce si-a luat :))
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
svety spune:
nu amanam pe vineri? mihai nu poate veni
mami de dani
mariana tache spune:
Mihaela, imi pare rau pt mama ta! O sa spun si eu o rugaciune pt ea! Sa dea D-zeu sa se termine cu bine!
Machetutza, eu o sa vin. O convoc si pe Florina. Cred ca o sa vina si ea.
Da. Eu + Roxana am comis-o . Chiar eram f suparata, iar cand am iesit din magazin aveam zambetul pe buze. Buna terapie! Eu mi-am cumparat agrafe pt par cu fluturasi si un big inel cu multe pietrii albastre. O sa-l port deseara .
Merge tare prost netu`. Nu cred ca mai scriu al mesaj. Ne vedem la intalneala. Sa aduc aparatul foto???
Svety, sper sa ajungi! Daca nu pun pe Mihai!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
No, svety, ce ne zapacesti de cap!
Eu zic sa ne vedem, totusi! Si daca sunt 4 copilasi, tot e bine!
Mai ziceti si voi!
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
asi spune:
Si mie mi-ar conveni sa amanam.
Eu nu vreau sa zapacesc pe nimeni dar as prefera sa ne intalnim saptamana viitoare.
Familia mea
Razvan
svety spune:
si eu sunt tuiosa de cap. da vin. si de vin pe jos.
nu mai dau inapoi. am zis ca vin si vin.
ne vedem (ce disperata pot fi)
mariana eu ma omor cu netu asa greu mere.
mami de dani