Cluj rulz! (29)
Raspunsuri - Pagina 13
ralucames spune:
Mihaela, imi pare tare rau ca ai probleme... sper din suflet ca mama ta sa se faca bine.
minunea vietii mele
asi spune:
Imi pare tare rau pentru mama Mihaelei.Sper sa nu fie atat de grav si sa-si revina complet si repede.Am o prietene medic in Mures si o sa o intreb.
Eu propun pentru o amanare.Voi ce ziceti?
Roxana ieri m-a sunat contabile si ma anuntat de din ianuarie nu se mai dau banii la firme ci la primarie si ca trebuie depuse ceva actea.Eu credeam ca voi stiti.
Familia mea
Razvan
ralucames spune:
Stanca, eu trebuie sa duc o gramada de adeverinte si copii dupa acte pt. dosarul ala la servici la mine... sper sa nu stau pe la cozi, ca le urasc de mor... daca mai aflii detalii, scrie-le neaparat sa le okim si noi
minunea vietii mele
machetutza spune:
mihaela, imi pare sincer rau pt mama ta.
sa-i de d-zeu sanatate!
fetelor eu va invit sa ne intalnim la mine!
cine vrea adresa, sa imi scrie repede pe messenger(id - machetutza).
eu nu am PM pe DC.
Simona , mama lui Lucian care-si zice "Luchi"
http://pg.photos.yahoo.com/ph/machetutza/album?.dir=ecf1&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
svety spune:
Vai ce rau imi pare de mama ta Miha. Si imi mai pare rau ca...eu eram mai mult sau mai putin surpriza... azi pot sa vin si eu. Hai sa mutam intalneala la machetutza. Am vrut tare mult sa va cunosc si cand citisem ca vine si Stanca si Flo, chiar m-am bucurat. Acum nu stiu cand o sa mai pot veni ca Mihai incepe serviciul sapt. viit. si nu mai are cine sa ne duca.
Va rog sa ne intalnim
mami de dani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
svety spune:
Multam fain de adresa. Sa vedem ce zic si fetele. Sotul meu a trebuit sa plece in Cluj, dar mi-a promis ca vine repede sa ma duca pe mine. Sper sa fiu si punctuala. Cel putin la 18.15 sa fiu acolo. Te pupam.
Inca ceva - ii spusesem si Mihaelei - vine si sotul meu ca de' el e "soferu" si nu-l pot lasa in fata blocului. Dar ii dam ceva de lucru.
Stanca, mie mi-a venit de la primarie o hartie pe care scrie asa:
Conform O.U.G.148/2005, incepand cu 1 ianuarie 2006 plata indemnizatiilor pt. cresterea copilului pana in varsta de 2 ani, respectiv 3 ani in cazul copilului cu handicap se efectueaza de catre DIRECTIA DE MUNCA SI SOLIDARITATE SOCIALA SI FAMILIE CLUJ
Plata indemniz. se face in baza documentelor din dosarele predate de Casa Judeteana de Pensii Cluj.
Dupa data de 1 01 2006 sunteti obligat sa depuneti o cerere de solocitare a indemnizatiei la primaria unde aveti domiciliul stabil sau resedinta.
Cred ca v-a venit si voua o hartie d-asta.
mami de dani
http://pg.photos.yahoo.com/ph/svety_c/album
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
nana_sim spune:
Vai ce rau imi pare pentru ce s-a intamplat mamei Mihaelei, ma rog fierbinte sa depaseasca cu bine momentul.
Roxana de ce e nevoie de apartament? Trebuie sa locuiasca undeva Mihaela? Am o ruda asistenta la Institutul Inimii dar e plecata in vacanta pana sambata, incerc sa iau legatura cu ea si sa o intreb de apartament de inchiriat.
Simona
roxana1974 spune:
Simo, Miha si/sau surorile ei vor trebui sa mearga la Targu Mures sa aiba grija de mama lor, care este acolo in spital, de-asta are nevoie sa stea undeva acolo...o vreme...
O sa pun eu o intrebare sau poate Miha, daca are vreme pe Targu Mures...
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
asi spune:
Simona am primit adresa.Multumim!Sper sa putem veni.Pm -ul trebuie sa ti-l activezi singura.
Svety mie nu mi-a venit nici un fel de hartie.
Am fost azi la primarie si ce era acolo.... va dati singure seama.Un singur birou unde se dadeau si explicatii si se depuneau actele.Iti venea sa innebunesti.Eu am deschis usa sa vad cum e treaba si am inchis-o la loc.Acum imi caut cunostintele care ma pot ajuta ca eu la coada aia nu stau.Eu mai am de luat luna asta si luna viitoare ca in 7 martie face Razvan 2 ani.
Familia mea
Razvan