Miresele anului 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 2
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Tu tot la scarbici esti fata draga?
Pai ce, vrei sa-mi ies din ritm ? Mama, cand ma gandesc ca puiu' s-ar putea sa fie liber azi, ca nu stia daca vor avea ceva de facut... urma sa-l sune sefu'...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
Sunsmile, un lucru bun la scarbiciu' asta e ca azi iau banii...
Raza de soare
SunSmile spune:
Super bine Razuc! Macar banutzii sa-i iei, daca tot va freaca intre sarbatori!
Da ce liniste e pe aici! Se pare ca ne-au last singurele fetele astea!
Rexanne spune:
'Neata fetili mele!!!
Am vazat ca ati inceput cu subiectul soacre..Hai sa va povestesc si eu de telenovela mea de soacra...Ca sa nu fiu foarte rea de la inceput, recunosc ca nu e chiar asa al dracului...cel putin nu tot timpul...Eu sunt cu al meu de aproape 5 anisori, si am luat contact cu...doamna inca de la inceput. Soacra asta a mea are un obicei foarte prost, adica te ajuta atunci cand ai nevoie si dupa aia, cand incep crizele de isterie si de nervi, iti scoate ochii. Ceea ce pe mine ma enerveaza la culme. Dupa aia, desi noi muncim din greu amandoi, ne platim chiria si celelalte cheltuieli singurei, basca cele nspe credite ale mele, cand i se pune pata, ne face incapabili si ne spune ca depindem de ea financiar, si daca nu ar fi ea, s-ar alege prafu'...Numai ca de la un timp fiu-su a inceput sa i-o taie scurt si sa ii inchida gura.
La nunta a zis ca ne ajuta cu bani (si de ce sa nu recunosc, ea ne-a platit avansul la restaurant)si nu se baga peste deciziile noastre, dar cand i-am spus ca ne-am ales ca nasi niste foarte buni prieteni, a strambat din nas pentru ca nu l-am intrebat pe nasul de botez a lui iubi mai intai...Si atunci am sarit eu...pai asa puteam sa-i intreb pe nasii mei de botez...
In fine, ce sa spun, are faze destule in ea si cateodata imi vine...sa-i fac unele chestii violente...dar in general este o cucoana OK...Sa vedem daca nu ma razgandesc pana la nunta.
Va pupicesc
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Rexanne
cand i-am spus ca ne-am ales ca nasi niste foarte buni prieteni, a strambat din nas pentru ca nu l-am intrebat pe nasul de botez a lui iubi mai intai...
Nu ii dau dreptate, fereasca Sfantu', dar asa e traditia, mai intai se intreaba nasul de botez al baiatului... daca refuza, se trece la al fetei... daca si asta zice nu, ai liber la altii... Dar dc nu ai nimic in comun cu nasii de botez, poti alege pe cine vrei.
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Da ce liniste e pe aici! Se pare ca ne-au last singurele fetele astea!
Se ghiftuite cu sarmale, stiu eu... sa le fie rau cand se intorc, sa le consolam noi, care suferim aici, la munca...
Raza de soare
Raza de soare spune:
Rexanne, am rereinceput subiectu' soACRE...
'mneata, trancule...
Raza de soare
dyadya spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
[Se ghiftuite cu sarmale, stiu eu... sa le fie rau cand se intorc, sa le consolam noi, care suferim aici, la munca...
Buna dimineata!
Ia, va rog frumos, putin respect! Pai am bagat deja a doua masina de spalat,am intins primul rand de rufe, ma pregatesc sa calc camasi, spalai vasele si mai trebuie sa si ies pe vremea asta mirifica!!!! Asa ca, astea care stati si frecati menta la servici, ia sa vedeti ce frumos e acasa:numai odihna!!!!Pupa fata pe toate!
Ralu, cum fu petrecerea de aseara? Au mancat invitatii salatele cu ceapa?! V-ati distrat? Inca mai faci ordine si curatenie?
cri. spune:
mda, cunosc si eu faza cu scosu' ochilor la nervi, numai ca in cazul nostru, parintii lui nu ne-au ajutat cu nimic!!! in schimb, povestesc la toate rudele cati bani ne-au dat si cate ne-au facut: MINCIUNI!!! iar cand o apuca pe socrela nervii, ne spune ca nu ne mai da nici un ban, moment in care situatia devine amuzanta (cel putin pt mine) pt ca bate campii. A amenintat de cateva ori ca nu vine la nunta, motiv pt care acum, cand incepe sa faca planuri pt nunta (cum va fi rochia mea....etc) o tachinez: pai cum? veniti la nunta? nu stiam...ca acu 2 zile ziceati ca nu veniti Apropo, sa vedeti cretinitate, mai nou a scos una traznet: soacra trebuie sa-i aleaga rochia miresei
Don't worry, be happy!
Nunta noastra