Miresele anului 2006 (33)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64811" target="_blank">(32) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64392&whichpage=1" target="_blank">(31) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63851" target="_blank">(30) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63521" target="_blank">(29) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62561" target="_blank">(28)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61977" target="_blank">(27) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61448" target="_blank">(26) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61000" target="_blank">(25) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60295" target="_blank">(24) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59586" target="_blank">(23) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59066" target="_blank">(22) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58253" target="_blank">(21) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57431" target="_blank">(20) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57018" target="_blank">(19) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56499" target="_blank">(18) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56044" target="_blank">(17) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55700" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55517" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)
Sa fiti fericite!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
Raspunsuri
krelia spune:
MIRESICI 2006 69 miresici si 1 miresel
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58378" target="_blank">Sarbatori www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54409" target="_blank">Restaurante www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40145" target="_blank">Biserici www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55048" target="_blank">Rochita www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50023" target="_blank">Buchetel
Februarie 2 miresici si 1 miresel
18.02. Animagus, Biserica Gradina Icoanei, Bucuresti
25.02. a.cicel, Universitatea Sapientia, Catedrala Ortodoxa, Miercurea Ciuc
25.02. lgireada, Astoria, Iasi
Aprilie
01.04. daii, Bucuresti cununia civila
Mai 6 miresici
06.05. kateryna, Restaurant Monte Carlo, Bucuresti (15.10.2005 - civila)
06.05. monicik, Galati
07.05. Lilly79, Targu Mures
13.05. LeiLa, Grand Hotel, Sibiu
13.05. iulissa, Restaurant Aroma Viilor Bucium, Iasi(03.12.2005 - civila)
27.05. BlueEyes, Catedrala Adormirii Maicii Domnului, Complex Severus, Zalau
Iunie 17 miresici
03.06. alinush2005, Manastirea Bistrita, Restaurant Troian, Piatra Neamt
03.06. balkina, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Casa Universitarilor, Sala de jos, Bucuresti
03.06. Laura10, Restaurant Parco Dei Principi, Biserica Domnita Balasa
03.06. nicolici26, Bucuresti
03.06. Puricoasa, Iasi
03.06. Raza de soare, Biserica Sf Maria (parcul Regina Maria), Restaurant Crangasi, Bucuresti
03.06. Stangacica, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant La Templu, Bucuresti
03.06. tehereea, Restaurant Yda Club, Bucuresti
10.06. Divine girl, Biserica Sf. Elefterie, Restaurant Calipso, Salon Rustic, Bucuresti
10.06. piggy, Restaurant Ciobanasul, Campulung Muscel
17.06. dido, Hotel Parc, Sala Mincu, Bucuresti
17.06. jesia, Restaurant Alba, Bucuresti
17.06. liviana20t, Restaurant Onyx, biserica Sfantu Ioan, Piatra Neamt
17.06. Rallu, Restaurant Vulturul, Bucuresti
17.06. ralnied1, Restaurant Orizont, Iasi
24.06. pisoi_turbat, Bucuresti
??.06. adriana15 ,
Iulie 20 miresici
01.07. Bolecutza,
01.07. ciciep, Biserica Sf. Constantin si Elena, Restaurant Public House
01.07. ooana, Restaurant Europa, Tg Mures
01.07. papusika,
01.07. ralu_trancu, Restaurant Intim, Calarasi
01.07. ramona26, Bucuresti
08.07. anamariame, Botosani
08.07. briza_marii, Restaurant Apa Nova, Bucuresti
08.07. dyadya, Restaurant Casa Romaneasca, Bucuresti
08.07. wantoknow, Lacu Sarat, Braila
15.07. emilyjeuly, Hotel Intercontinental, Sala Ronda, Biserica Alba, Bucuresti
15.07. madutza_1978, Casa Oamenilor de Stiinta, Bucuresti
15.07. pepenash, Restaurant Yda Club, Bucuresti
15.07. ucucuca, Biserica Domnita Balasa, Restaurant Herastrau, Bucuresti
16.07. laura_andreea, Locanta Jaristea, Bucuresti
22.07. tigrutz, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Casa Ardeleneasca, Bucuresti
22.07. iia, Iasi
29.07. elara, Restaurant Passion Club, Bucuresti
??.07. contactnicole, Bucuresti
??.07. oanagody76, Craiova
August 12 miresici
12.08. Tizabela
19.08. addinel, Restaurant A.Ro Club
19.08. Cryssy, Biserica Sf. Gheorghe, Restaurant Rapsodia
19.08. cris-papureanu, Restaurant Dorna, Mamaia
19.08. Giova, Hotel Cetate, Alba Iulia (15.10.2005 - civila)
19.08. mexxa, Lord Gust, Iasi
26.08. adirys21,
26.08. Andita, Restaurant Pietroasele, Buzau
26.08. fany_23, Restaurant Calipso, Salon Rustic, Bucuresti
26.08. Ioana-Cristina, Restaurant Magura, Tirgu Ocna, Bacau
26.08. krelia, Biserica Gradina Icoanei, Restaurant Calipso, Salon Albastru, Bucuresti
26.08. magdala, Constanta
Septembrie 10 miresici
02.09. clarisa_clarisa, Restaurant Casa Alba, Bucuresti
02.09. cri., Restaurant Laguna Blu, Bucuresti
02.09. gabbi, Bucuresti
02.09. moko, Biserica Sf. Mina, Restaurant Calise, Bucuresti
02.09. Rexanne, Ramnicu Valcea
09.09. enderbaby, Restaurant Recital, Iasi
16.09. ancuta5, Casa Universitarilor, Salonul de jos, Bucuresti
23.09. kemsy, Restaurant Onyx, Iasi
23.09. maimu, Restaurant Romanian Catering, Bucuresti
30.09. andreea_trend, Bucuresti
Miresici indecise...inca 2 miresici
??.??. niccostea, Bucuresti
??.??. plici_plici, Bucuresti
NASICI 2006 2 nasici
01.07. acai24, Biserica Sf. Constantin si Elena, Restaurant Public House, Bucuresti
09.09. dana_ene, Restaurant Crang, Buzau
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64811" target="_blank">(32) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64392&whichpage=1" target="_blank">(31) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63851" target="_blank">(30) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63521" target="_blank">(29) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62561" target="_blank">(28)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61977" target="_blank">(27) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61448" target="_blank">(26) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61000" target="_blank">(25) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60295" target="_blank">(24) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59586" target="_blank">(23) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59066" target="_blank">(22) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58253" target="_blank">(21) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57431" target="_blank">(20) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57018" target="_blank">(19) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56499" target="_blank">(18) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56044" target="_blank">(17) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55700" target="_blank">(16) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55517" target="_blank">(15) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55309" target="_blank">(14) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54792" target="_blank">(13) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54341" target="_blank">(12) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53918" target="_blank">(11) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52936" target="_blank">(10) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52008" target="_blank">(9) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50963" target="_blank">(8) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50273" target="_blank">(7) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49626" target="_blank">(6) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48484" target="_blank">(5) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46834" target="_blank">(4) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=45863" target="_blank">(3) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44203" target="_blank">(2) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34160" target="_blank">(1)
Mai stii cum te strigam pe-atunci/Icoana cu picioare lungi...
Veneai pe rau sau rau erai/Curgeai in mine pana-n rai...
26 august 2006
andreea_trend spune:
Divine, nu pot sa cred ce bine seamana soacra-ta cu a mea.... o nesuferita, mi-a mancat zilele... nu o mai suport...
Si cand te gandesti ca inainte sa ma mut cu Bogdan era o soacra model... imi facea toate poftele... nu exista un lucru care sa-l vreau si sa nu mi-l ia....
Toate bune si frumoase... a fost bine la inceput cam o luna .... dupa ce ne-am mutat impreuna...acum orice fac nu-i convine... nu e bine... oricat as face nu pot sa o satisfac... sa nu mai zic ca a naibii nu face nimic in casa... ultima menajera care am avut-o a dat-o afara ca dee nu facea nimic toata ziua... ce ii pasa de ce sa-i dea femeii banii.... cand poate sa munceasca norsa pe moca ....
A si lucrul care m-a streseaza cel mai mult... care nu cred ca-l voi mai intalni vreodata.... dupa ce vine de la firma ce credeti ca face... se posteaza in fata calculatorului(care este in camera noastra) si se JOACA pana pe la vreo 12noaptea ... mai ai si tu intimitate daca poti...
Ahhh, si daca eu sunt la calcu face crize ca pe mine m-a gaseste treaba numai cand vrea ea sa se JOACEEEE
Mai am putin si il arunc
Asa ca Divine as vrea sa am taria ta sa o reped un pic.
Nunta noastra
SunSmile spune:
Neata la gagici,
Ce faceti fetelor? Am vazut ca ati avut sarbatori frumoase si tare ma bucur. Acum o sa inceapa o perioada asa faina..parca m-as marita inca o data, asa tare mi-a placut sa-mi organizez nunta!
Rexanne..te iau cu mare placere. Dar nu depinde de mine...insa cu o traditie in familie pt asa ceva si cu multa munca...merge! Te pup!
Divi sunt mandra de tine! Bhey nene..soacrele astea au fost "inventate" cu singurul scop de a-si amari nurorile, pe bune! De aia de si numesc soACRE!(traducerea in "engleza de balta"..asa de acre)
A mea are cateodata niste pitici pe creier, dar avand in vedere ca nu stam impreuna si ca ne vedem o data pe luna...nu ma streseaza! Si apoi...noroc ca ma admira tare mult, ca altfel...io-s nora mai mare si normal ca sunt si cea mai "expusa". Ca cica vrea sa o protejeze pe aia mica...dar cumnatica mea e o dulce si noi ne iubim mult. Asa ca n-are altceva de facut decat sa accepte ca noi 4 ne intelegem si eu cu iubi ii ajutam pe toti!
Nu va bateti capul cu ele..nu merita, pe bune!
Hai pupici si spor la munci!
Raza de soare spune:
ooana, felicitari pt nasi !
Divine, ai tot respectul meu ! Hai sa-ti spun un lucru, pt care o respect pe soacra-mea, desi stiti ca mi-a mancat zilele. Ea nu se plange ca nu au bani sau ca nu le ajung. Niciodata ! Dimpotriva, ne spune mereu ca suntem la inceput de drum si ca avem nevoie de o gramada; poate cand nu vor mai avea serviciu ( desi ea mai mult nu are, datorita sefei ), cand vor fi batrani si cand vom avea si noi, atunci sa-i ajutam cat putem. Pana atunci, nu ! Ia incearca sa-i spui ma-sii lucrul asta si renunta, te rog, la insistenta pe langa sot sa-i lase bani, la cadourile scumpe, pe care oricum nu le apreciaza, la porc, la... tot ! Invat-o minte ca sunteti 2, o familie si mai intai aveti voi probleme, apoi ei !
Am spus cam acelasi lucu si lui ralnied: vrea pretentii, anunta pe toata lumea ca fac ei nunta, spune si tu adevarul celor care o cunosc ! Ia-o inainte si plange-te ca ei nu va ajuta, dimpotriva, cer ! Accepta ajutorul parintilor tai ! Te-ai gandit pt o clipa ca poate pe ai tai ii doare sa se imprumute de o suma imensa ( pt mine, cel putin ), iar tu sa o ajuti pe scorpia aia ? Ia gandeste-te ! Or fi parintii lui, dar tu esti familia lui de acum...
Hai ca-ti fac capul calendar, dar mor de oftica...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
A si lucrul care m-a streseaza cel mai mult... care nu cred ca-l voi mai intalni vreodata.... dupa ce vine de la firma ce credeti ca face... se posteaza in fata calculatorului(care este in camera noastra) si se JOACA pana pe la vreo 12noaptea ... mai ai si tu intimitate daca poti...
Ai diverse variante:
1. blochezi accesul la calculator
2. ii spui clar ca nu mai functioneaza - pt ea, desigur
3. Cand e mai atenta la joc, intri frumos in camera si incepi sa te dezbraci... daca se uta asa ii explici clar ca e camera voastra si ca aveti nevoie de intimitate. Daca se simte, va iesi. Daca nu, repeta ! si plange-te sotului !
4. spune-i foarte clar ca e calculatorul tau si nu mai vrei sa-l foloseasca... spune-i ca acum e perioada de oferte, sa-si ia si sa-l tina la ea-n camera ( unde nu o deranjezi tu cu imbracatu'-dezbracatu'...
5. sterge toate jocurile
Poate mai au si fetele asemenea idei...
Raza de soare
clarisa_clarisa spune:
Neatza,fetele!Sper ca ati avut toate un Craciun ca in povesti si nu va mai amarati atat din cauza soacrelor,asa au fost si vor fi totdeauna,dar ce-i drept mai exista si exceptii.Eu n-am mai apucat sa scriu de ceva timp dar am citit tot ce ati scris.Si daca nu mai apuc sa intru vreau sa va urez ca anul ce vine sa fie mai bun pentru fiecare dintre noi,sa avem toate nunta care ne-o dorim si mai ales sa fim fericite alaturi de jumatatile noastre.PENTRU CA O MERITAM!
LA MULTI ANI MIRESICILOR!
Clarisa
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
soacrele astea au fost "inventate" cu singurul scop de a-si amari nurorile, pe bune! De aia de si numesc soACRE!(traducerea in "engleza de balta"..asa de acre)
...io-s nora mai mare si normal ca sunt si cea mai "expusa". Ca cica vrea sa o protejeze pe aia mica...
Pacat ca nu e si a treia nora...
Raza de soare
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by andreea_trend
ce bine seamana soacra-ta cu a mea.... o nesuferita, mi-a mancat zilele... nu o mai suport...
Si cand te gandesti ca inainte era o soacra model...
Ehe, asa sunt majoritatea la inceput... cand va spuneam eu ca in timp se schimba, ma indoiesc ca m-a crezut cineva....
Raza de soare
SunSmile spune:
Sa stii Razuco! Oricum..in procentaje i-as da 89% ok-ul! Restul de rezerva pt momentele ei...
Tu tot la scarbici esti fata draga?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by clarisa_clarisa
Si daca nu mai apuc sa intru vreau sa va urez ca anul ce vine sa fie mai bun pentru fiecare dintre noi,sa avem toate nunta care ne-o dorim si mai ales sa fim fericite alaturi de jumatatile noastre.
Multumim asemenea !
Raza de soare