Miresele anului 2006 (33)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Ma alatur si eu sa nu las fata sa vorbeasca singurica.
Eu fac parte dintre "lilieci" cum le spune tata tinerilor care n-au somn noaptea asa ca bananaie aiurea.

De abia m-am intors de la o intalnire cu fostii colegi.
Multi se pregatesc de nunta dar am ramas foarte srprinsa sa vad ca ei vor nunti de duminica.
Eu n-as fi acceptat in ruptul capului asta dar ei chiar asa ceva cauta.
Cica e mai comod.

O fi?

La un singur lucru le dau dreptate...la o nunta de duminica chiar au si mirii noaptea nuntii numai a lor.
Dar in rest...mie nu mi-ar placea decat daca nu ar mai fi disponibila nici o sambata.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Hai sa mai barfim in 3! Si eu sunt un fel de liliac de care ziceai tu, Rallu...

Andreea, vino, eu te astept!!! Esti prima pe lista, deci ai sanse maxime sa mai prinzi ceva!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Rallu, eu cred ca daca nu gaseam sala pentru sambata (vezi, tot pe 17 iunie!), tot nu faceam duminica... Dar sa stii ca am mai auzit si eu persoane care au facut sau vor sa faca nunta in zi de duminica...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

incerc sa pun o pozulica cu inelusul meu. sper sa reusesc

E dragut, fin... ca de papusica...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun ! ...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralnied1
.
Se inscrie cineva??? Lista e restransa!!! Eu va astept!

Da, parca ai sta aici, 2 pasi...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by andreea_trend

Ah, Raza mai unde lucrezi tu ca io trec in fiecare zi prin fata vilei lui Becali.... poate iti fac o vizita

Stii pe unde e rezidenta Madrid ? sau o ditamai casoaia cu gard galben ? vis-a-vis e o cladire mare, din sticla verde... langa un fost lac... langa padure... pe unde trec avioanele... hai k la asta am fost tare...
Partea proasta e k nu am voie multe, printre care si vizite... fetele stie ! sa nu ziceti acu' ca-s analfabeta, bey !... ca eu numai 10 am avut la lb romana... nu se vede ?????? dar ne putem vedea dupa munci... eu ies la 16 zero-zero !

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Rallu

Ma alatur si eu sa nu las fata sa vorbeasca singurica.

La ora la care ai postat tu, eu dormeam de mult...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetili,
Bhey Rallu si Ralu..adica ce-aveti bre cu aia de-si fac nunta duminica? HUH? Ca noi asa am gasit (ce-i drept ne-am interesat la inceputul lui februarie)..si a fost absolut perfect, am avut 320 de invitati care au plecat dimineata. Si ...discriminatoarelor!
Hai pupici la gagici!

Mergi la inceput

Rallu, ce-mi place ulsouiu' tau... si inelusele tuturor fetelor sunt frumoase !...

Raza de soare

Mergi la inceput

Fuse fata aseara prin Selgros... culmea, nu era aglomerat... am luat pt prima oara, fiecare culoar... eu cu mainile in pozonar / cu puiu' de mana, puiu' cu carutu..... si-am luat icre... 3 cutii !... ajung eu acasa, da-i rpd, desfa una, scoate painea... stupoare ! am luat cu susan ! sunt nasoale rau... ma rog, tot icre sunt, dar nu au ceapa sau dc au, nu se simte... asa k azi nu ma las pana nu iau alta cutie, neaparat cu ceapa...

Raza de soare

Mergi la inceput