Miresele anului 2006 (33)
Raspunsuri - Pagina 13
SunSmile spune:
Briza sa-l stapanesti sanatoasa si sa va iubiti mereu! (parca as fi Mircea Radu)
Kreliutza..da' daca te duci la Ralu Trenurelu la icre si vinete cu ceapa ma iei si pe mine??? PLS! Ne primesti "la pachet" Ralule?
Hai pupici si seara buna!
ralu_trancu spune:
nu voi, dar nici voi.
si va primesc oricand. pe oricare.
am sa pun si eu o poza cu inelusul
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Rexanne
Eu am acasa ciorba de perisoare buna....
Vreau si eu .... e ciorbita mea preferata
Nunta noastra
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by SimRam
Va multumesc pentru urari!
Din pacate eu inca mai astept inelu-> desi la mine sunt 99,9% sigura ca nu mai vine. Asa-mi trebe daca l-am refuzat odata.
De ce si... cum adica l-ai refuzat ? pai 3/4 din fetele de aici ar ucide pt el si tu-l refuzi ???????
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun ! ...
Asa ceva nu pot sa cred ca ai facut....oricat de nepregatita te-ai fi simtit nu trebuia sa-l refuzi.... saracu baiat
Vorba Razei alte fete ar "ucide" pt inelush... si tu ce faci..... ne dezamagesti?
Nunta noastra
ralu_trancu spune:
gata. am incarcat poze. de la craciun si sf stefan
http://community.webshots.com/user/trenurelu
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Raza de soarequote:
Originally posted by cri.
Raza, pe mine acu' putin ma intereseaza ca e sau nu adevarata faza cu platitu' rochiei, i-o trantesc oricum, asa de divertisment
Ce-as vrea sa-i vad fata atunci...
Raza de soare
vreau si eu sa fiu de fata ... sa vad cum o pune cri la respect pe soacra-sa.... ca sa invat si eu....
Nunta noastra
ralnied1 spune:
Fetelor, am cumparat si eu in seara asta icre cu ceapa. Recunosc ca nu sunt ca cele facute in casa, dar... la nevoie, sunt tare bune...
Si de Revelion fac salata de vinete, cu maioneza si ceapa, precum si ciupercute cu maioneza si usturoi...
Se inscrie cineva??? Lista e restransa!!! Eu va astept!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Fetelor, am cumparat si eu in seara asta icre cu ceapa. Recunosc ca nu sunt ca cele facute in casa, dar... la nevoie, sunt tare bune...
Si de Revelion fac salata de vinete, cu maioneza si ceapa, precum si ciupercute cu maioneza si usturoi...
Se inscrie cineva??? Lista e restransa!!! Eu va astept!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Eu as veniiii da esti asa departe.....
Nunta noastra
andreea_trend spune:
quote:
Originally posted by Raza de soare
Of, cand or veni fetele din conced.... ca pot spune ca asta-i capitolul meu, aproape numai eu vorbesc... ca tot eram laudata mai dvrm...
Mi-e dor de voi, trantoritelor !... Altii muncesc si voi... sarmale, caltabosi... spalat, calcat... noi, un grup mic si pricajit, calare pe DC...
Raza de soare
Pai stii cum e mai Razuco... dimineata vorbesti tu singura.... si acum am inceput eu sa vorbesc singura
Nunta noastra
andreea_trend spune:
Ah, Raza mai unde lucrezi tu ca io trec in fiecare zi prin fata vilei lui Becali.... poate iti fac o vizita
Nunta noastra