mucegaiul
pana acum nu am avut niciodata mucegai, dar acum se face foarte cald in camera si chiar daca aerisesc ziua mi-a aparut mucegai pe peretele exterior. am spalat cu Ace, am dat cu solutie speciala contra mucegaiului dar degeaba; peretele este umed si apare mecegaiul. are cineva vreo solutie? multumesc foarte mult.
mama de gemeni Medeea si Matei
Raspunsuri
DARAEL spune:
Daca doresti sa citesti repede ce s-a mai spus despre mucegai si igrasie, click aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53886&SearchTerms=igrasie
si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36633&SearchTerms=igrasie
Sarbatori Fericite !
Si La Multi Ani !
Cu stima,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
Leah spune:
Aura,
Cu ce solutie speciala contra mucegaiului ai dat, ca si la mine se produce pe perete si nu stiu ce sa mai fac.......
Leah
nematics spune:
clateste cu otet diluat, sau da cu spray anti-mucegai
"Trebuie-n viata sa te grabesti incet de vrei la timp sa-ntirzii - Pavel Stratan, Amintiri din Copilarie, III"
annablue spune:
Si eu am avut probleme si anul trecut si acum, tot pe perete de exterior subtire. Am dat cu domestos concentrat si nu a mai aparut acolo unde am dat. Cred ca e o pierdere de bani spray-ul pt mucegai, folositi ceva cu dezinfectant, dar concentrat. Si aerisiti mult camera/zona.
Sarbatori fericite !
ana
Annablue si Adita(1.11.2002)
elyanne spune:
La mine a functionat spray-ul de mucegai... Savo parca (stiu ca are ambalajul rosu cu albastru)... l-am luat din bricostore... Si eu am un perete... un colt de fapt... care toata iarna este umed si normal mucegaieste... Am dat cu spray de vreo 2 luni si pana acum nu a mai mucegait.
Eseea spune:
Elyanne, spune-mi si mie te rog : inainte de a da cu acest spray trebuie sters peretele ( atat cat se poate ) sau dai direct peste?? Cum se procedeaza?
elyanne spune:
quote:N-am sters... am dat direct peste... Incercasem inainte sa sterg cu diverse, inclusiv cu clor... se lua mucegaiul de la suprafata, dar peretele ramanea negru. Am dat cu spray si in cateva minute a ramas peretele curat ca si cum n-ar fi fost niciodata mucegait coltul ala. Am aflat de la cineva despre solutia asat si cand mia- povestit nu mi-a venit sa cred pana n-am vazut si eu la mine acasa. Acum e in continuare umed insa n-a mai mucegait. Chiar daca mai mucegaieste o sa mai iau... a fost 150-200 de mii... N-am alta solutie pana nu zugravesc din nou si nu izolez peretele ala.
Originally posted by Eseea
Elyanne, spune-mi si mie te rog : inainte de a da cu acest spray trebuie sters peretele ( atat cat se poate ) sau dai direct peste?? Cum se procedeaza?
Eu am dat si cu f. mult spray... aproape jumatate din lichidul ala... E o stical de platic cum fâs-fâs in capat... ca la solutiile de sters geamuri... numai ca sticla e cilindrica... deci nu e chiar un spray... E destul de toxic si miroase a clor... Pe mine m-au usturat ochii si nasu' cat am dat acolo... cateva minute. Am lasat sa aerisesc aproape toata ziua ca sa iasa mirosu... mai ales ca e camera unde doarme bb...
Eseea spune:
multumesc mult, ma voi duce sa caut si eu solutia asta, sper sa aiba efect ca nu mai pot de nervi.
Catalin spune:
Va rog sa folositi optiunea de cautare si sa continuati discutia la unul din multele subiecte deja deschise!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!