Aspirante optimiste (172)
Raspunsuri - Pagina 3

MirelaV spune:
claucia, esti pe lista de 2 zile. numai k tre sa imi spui numele de botez sa-l trec in lista.
Zina, te-am adaugat in listuta. bine ai venit la noi..sa dai fuga la mamici...sa-mi spui si tu numele de botez pt listuta. MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

claucia spune:
Of of, MirelaV iertare nu am citit asa multe fete dragute sunt pe listuta!!!
Multumesc!!
Numele de botez: Claudia () cum altfel? Si Ioana. Adica Ioana-Claudia
Pupi

Anutza_26 spune:
MirelaV si eu sunt foarte aspiranta!!! vreau si eu bebic la anu' trece-ma si pe mine pe lista aspirantelor.!
Multumesc frumos
Ana Maria

mari-lu spune:
Fetele, vreau si eu p listuta!...
Tocmai am facut HSG si am aflat ca am trompite permeabile ,numa bune...Sunt plina de optimism asa ca vreau si eu...repede... si
la toate!

Tabitha spune:
mari-lu: ai vazut ca nu a fost cine stie ce? Ne bucuram ca totul e in regula la trompele tale si ca sansele sa ramai insarcinata sunt mari. Bafta multa !

ardit spune:
buna seara la fetele frumoase si optimiste!
va doresc sa aveti un an nou superfain plin de surprize si mult mult noroc si sanatate!!
io sunt bine, plina de energie in ciuda lunilor de munca asidua, slalom printre minunatele radare de pe dn1 si nopti nedormite
, sunt tooot o optimista plicticoasa, dar optimista konvinsa, fac bugete de fiv fara stimulare si adoptie,
am rezumat tot intr-o fraza, dar nu chiar tot ca nu v-am zis 2 khestii, unu mi-e dor de voi, doi nu pot sa cred ca am ratat evenimentul cu dandanutza, madyn si florina, rusine sa-mi fie, felicitari iubitele mele scumpe, va pup pe burtic, si apropoz: asteraky mu lambro ai o burtic pe cinste!
optimistele mele vechi si noi, va tzuc dulce pa nas, si va doresc un an nou fain
ps mirela mama, lasa mama ca le rezolvam noi una cate una, hai pup

iepumic spune:
Fetelor, nu stiu voi cum sunteti....dar pe mine de Sarbatori ma loveste intotdeauna o melancolie blegoasa...de nu se poate. Voi ii dati inainte cu tratamentele in perioada asta sau ati lasat-o mai moale? Eu am luat antibiotic asa ca am luat pauza de naturiste...dar credca de maine ma apuc iar.
An NOU FERICIT SI MULTI BBEI!!!
Iepumic

ardit spune:
eu homeopate, dar sa stii ca alopatele nu elimina naturistele, de ced ai intrerupt?! nu le intrerupe
hai pa

asteryaro spune:
Arditutzu, mi-era tare dor de tine !
Burtica mea... n-ar fi chiar mare, daca n-as fi o grasuna si jumatate! Asta este, sincer nu ma asteptam, am luat pana acum vreo 22 de kile, sa-mi traiasca. Oricum, mie nu mie s epare chiar mare cand ma privesc in oglinda, da' frumoasa stiu ca este
.
Pup toate optimistele!
Kiki 34w
http://community.webshots.com/user/astery100

Leditia spune:
quote:
Originally posted by Zina
Ma inscriu si eu aici la voi, si eu vreau bebe, mie ar trebui sa-mi vina ciclul peste 2 zile, deci voi fi in perioada fertila de prin 10 si pana in 15 ianuarie. Dar ce ma fac cu teama asta? Inca mi-e frica si daca acum, ca am si uterul retrovers nu mai raman asa de repede? Of, sper sa fie bine de data asta, nu mai vreau sa gandesc negativ, doamne ajuta la toate fetele.
Deabia am intrat si eu pe aici..si ti-am vazut raspunsul,asa ca m-am gandit sa-ti spun cazul meu,ca poate te mai linistesti.Inainte de toate va urez si eu un sincer LA MULTI ANI!!!
Eu am uterul retrovers si-am ramas de 2 ori cu prezervativ..deci nu era nik planificat,iar o data ca am vrut..Insa n-a fost sa fie..Restul nu are rost sa-ti mai povestesc...Ideea e ca se poate prea bine..nu este un obstacol chestia cu uterul retroves in obtinerea unei sarcini.
Eu astept linistita..sau nu prea

As avea si eu o intrebare ..mie niciodata nu mi-au iesit testele de sarcina,desi eram insarcinata.Stiti cumva de ce?Ma framanta chestia asta,insa de timida ce-am fost am uitat sa-mi intreb medicul.(din cauza asta acu' mi-am facut lista

Va pupic dulcic.

Judecand prea mult oamenii,uiti sa iubesti!!!