Aspirante optimiste (172)
Raspunsuri - Pagina 2

martha78 spune:
Buna dimineata si La Multi Ani!!!
Sper ca anul viitor sa fie un an mai bun si sa fim cu toate
Daca poti sa-ti imaginezi victoria, poti si sa invingi.

Jocelyn spune:
Cum ati petrecut de Craciun? Mie exact pe 24 mi-a venit c. si am fost cam dezamagita. Incercam din nou in ianuarie. Sa aveti spor
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

claucia spune:
buna dimineata la toata lumea si Sarbatori fericite in continuare!
Si mie Jocelyn tot pe 24 dec mi-a venit. Si noi incercam in ianuarie. Incercam deodata inseamna nu? La mine CM e de vreo 30-32 zile in mod normal. Asta inseamna (conform unui grafic de planificare de pe net) fertilitate pe 9-10-11 ianuarie. Ca sa stim ce program avem.
Asa ca startul se da in 2006!!! In ianuarie.
Pupi

Jocelyn spune:
claucia la mine perioada e mai scurta, 28-29 de zile, deci va fi mai devreme dar oricum suntem cam in acelasi timp. ar fi fain sa ramanem insarcinate si apoi sa nastem in aceeasi zi. Tu la ce doctor esti?
Researchers have discovered that chocolate produces some of the same reactions in the brain as marijuana. The researchers also discovered other similarities between the two but can't remember what they are

Zina spune:
Ma inscriu si eu aici la voi, si eu vreau bebe, mie ar trebui sa-mi vina ciclul peste 2 zile, deci voi fi in perioada fertila de prin 10 si pana in 15 ianuarie. Dar ce ma fac cu teama asta? Inca mi-e frica si daca acum, ca am si uterul retrovers nu mai raman asa de repede? Of, sper sa fie bine de data asta, nu mai vreau sa gandesc negativ, doamne ajuta la toate fetele.

MirelaV spune:
hello ...
de Craciun..pe mine sa nu ma intrebati k va spun numai d'alea rele. m-am saturat de anul asta k de nush ce..sper k 2006 sa fie altfel k altfel o iau pe aratura rau...
viata de... MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62428" target="_blank">Racusori
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

claucia spune:
Jocelyne spre marea mea suparare inca nu sunt la un doctor stabil. Adica am tot mers la cabinete si clinici particulare de genul Marie Stopes. Ma gandesc acum sa merg saptamana asta chiar (daca are program) sau saptamana viitoare la Dr. Anca de la municipal. El are cabinet pe Averescu si eu stau pe 1 Mai (adica Ion Mihalache acum) si mi-ar fi foarte aproape. Plus au nascut 2 colege cu el si au fost foarte incantate. Stiu, daca dau un search o sa gasesc o gramada de pareri pro si contra dar ce doctor nu provoaca asa pareri?
Tu? Ce haios ar fi sa nastem in aceeasi zi sa radem la spital si sa ne veselim!! Dar daca DOamne ajuta sa ramanem pana atunci ne intalnim in parc sa scoatem burticile la plimbare..
MirelaV vreau si eu la aspirante pe listuta...
Va pupicesc

Jocelyn spune:
claucia, iti dai seama ce ar fi pe capul nostru. Eu sunt la Tutunaru deci daca ar fi sa raman, o sa nasc la Elias...poate te convertesti si tu
oricum ne intalnim noi daca vom fi mamici de sept-oct ;)