La France (47)
Raspunsuri - Pagina 6
Otilia spune:
Iar eu!
Acu' m-am prins ca cu cartela aia putem vorbi cu numai 2 cts pe minut daca avem un portabil sau un telefon cu apeluri nelimitate pe fix in France. E un n° care incepe cu 01 72 ... si cu 15 € avem 720 minute, deci cam 2,08 cts. pe minut!!! Super, o sa sun in WE cind am nelimitat pe portabil! Gata, sar pe telefon acu, v-am spus ce aveam de spus! Si ce bine ca o putem cumpara pe net si vine imediat, ca aia de la FranceTelecom venea acasa in citeva zile, timp in care ma razgindeam.
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
lu.more spune:
'Neata,
Schimb subiectul: fii-mea vrea s-o inscriu la (mai multe detalii aici): www.eurekatv.fr (concursul objectif aventure... de ce nu ma mir?)
Intre noi, mi-ar placea sa fie selectionata...
.................................................................................
Dragii de noi
.................................................................................
« C'est quand on n'y croit plus, que le ciel vous entend et pardonne. »
Kyo
lu.more spune:
Tot eu.
Ca sa-i spun la multi ani Oanei-Ioanei (nu stiu pe unde umbla?)
Maine - ca ea nu spune... - ii tai motu' lu' fii-sau! Da, da, a trecut aproape un an...
Si... La multi ani tuturor Ioanelor din Franta!
Dragii de noi
Kyo
Maria I spune:
LA MULTI ANI, Oana! Sa ti se-mplineasca ale mai arzatoare dorinte si sa-ti traiasca puiu' mic!
LA MULTI ANI, Mara! Sa-ti traiasca, Mirunda!
LA MULTI ANI tuturor pe anul asta!
Fetelor, n-o fi frumos ce fac, da' cum pacatul recunoscut e pe jumatate iertat, va spun si voua: eu ma uit pe Romania International si mor de ras Madalin Voicu (marele muzician!) explica lumii ca nu-i rau daca esti mai fara cultura, dar e tragic daca nu esti educat Iegsplicatia o da cu amandoua mainile-n buzunare, ca sa fie mai convingatoriu
Va si va doresc un Sfant Ion!
Otilia spune:
quote:
Originally posted by lu.more
Schimb subiectul: fii-mea vrea s-o inscriu la (mai multe detalii aici): www.eurekatv.fr (concursul objectif aventure... de ce nu ma mir?)
Super !!!
Are intre 12 si 14 ani?
Si mie mi-ar placea sa fie selectionata!!!
De abia astept s-o vad la televizor!
Bafta multa si grabiti-va cu inscrierea!!!
Sa va zic si eu de fie-mea: ieri a venit de la gradinita... regina! , cu o coroana mare pe cap, super-haioasa!!! Cica ea a gasit in prajitura figurina de portelan, deci a devenit "reine"! Si acasa a gasit-o in aceeasi dimineata... (maninca la fiecare mic-dejun o feliuta de Savane si-n dimineata de ieri era sa se inece cu "surpriza" :))) O fi vreun semn bun?... Te pomenesti ca anu' asta ne-o merge mai bine!
Semneaza: Otilia, maman d'une reine.
"La beauté est une demi-faveur des dieux, l’intelligence en est une entière."
Mik spune:
Buna seara, frantuzoaice !
La multi ani la Ioane, Oane si Ioni !
oLo, la noi nu e scoala simbata si nici miercurea si ritmul asta ma avantajeaza caci mai fac una-alta in casa miercurea.
Lulu, ii tin punmii Ancai, micuta sportiva !
Azi am facut pentru a 2 a oara anul asta o galette de rois. Asa ca fac bine si va scriu reteta :
2 foi de aluat frantuzesc (pate feuilletee)
70 g unt
100 g zahar
110g migdale macinate
1 plic de zahar vanilat
3 oua
1 lingura zdravana de rom
putin lapte de uns
una (sau mai multe) figurine
crema se pregateste in felul urmator : untul moale se amesteca cu zaharul si zaharul vanilat, apoi se adauga cele 3 oua intregi si apoi pudra de migdale. La sfirsit se pune romul.
In forma de tarta se pune prima foaie de aluat, apoi umplutura cu figurinele, apoi se inchide cu a doua foaie. Se apasa bine cu zimtii la furculita pentru a o inchide corect. Se deseneaza cu cutitul forme pe foaia de deasupra (optional). Se gaureste aceasta foaie in 2, 3 locuri pentru a lasa aerul cald sa iasa (obligatoriu !). Se unge cu lapte deasupra.
Se coace in jur de 25 de minute in cuptor la 200°.
Se poate minca si rece si calda.
Mik.
lu.more spune:
Multumesc, multumesc...
Anca implineste 12 ani fix pe 31 martie, adica fix la data limita acceptata de organizatori. O fi vreun semn?
Mai rau, ca trebuie sa ne trimita tatal ei din Romanica o copie de pe cartea de identitate. Fac presiuni sa ne-o pune pe fax. Luni as pune dosarul la posta. Pe urma asteptam.
Vezi tu, Maria, de aia nu vreau eu cablu sau satelit, de ce povestisi tu aici. Ca m-ar tenta sa dau pe romani si mi-e ca m-apuca deprima.
Otilia, si la Adélie, o fi vreun semn...
Si, Mik, multumim de retata. Eu, mai lenesa din fire (mai practica ?)
cumpar frangipanul de-a gata, praf, il amestec cu apa si gata crema. Restul cum spui tu. Maine in program.
O seara buna!
Dragii de noi
Kyo
lu.more spune:
Gata, am tuns baiatul!
De pe tavita, s-a aruncat fix pe banuti, cam cu greu, dar a reusit sa-i apuce pana la urma, pe urma pe inel - cic-o sa fie familist convins - si apoi a dus mana spre stilou. Noi am inceput toti sa facem galerie: "sti-lo-ul! sti-lo-ul!", dar el l-a luat, l-a dat la o parte (il jena) si a pus mana pe cheile de la masina. Ce sa inteleg? C-o sa se faca vreun campion de rallye?
In orice caz, sa-i dea Dumnezeu sanatate, sa creasca mare si destept!!!
Tare ne mai e drag, puiul scump!
Cateva poze de la eveniment:
Finutul meu
O saptaman buna!
Lulu
Dragii de noi
Kyo
oana cretu spune:
Lulu, nu uita sq mentionezi ca inainte de a-l jena pixul, l-a luat o data dupa ce a luat banii si l-a aruncat doi metrii in spate. Dar am aflat ca nu conteaza ca l-a aruncat, faptul ca l-a luat de pe tava, inseamna ca o sa fie elev silitor. Si sper.:P Va multumim pentru tot, nasicilor, niste nasici exceptionali.
Oana si Seb
(10.01.2005)
"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"
POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI
Corina spune:
Vesti bune feteleeee!!! Telerabais are din nou tarif local cu Romania!!
Iupiiii!! Putem din nou sa palavragim cu cei de acasa!!!
Pupici